Porsche 911 Carrera S - 3M Gloss Storm Grey

We made the following adjustments:

  • Wrapped in 3M Gloss Storm Grey

More info on car wrapping can be found here.

We hebben deze Porsche 911 Carrera S getransformeerd met een opvallende wrap in 3M Gloss Storm Grey. Deze elegante en glanzende grijze tint accentueert de iconische lijnen van de 911 Carrera S en geeft de auto een verfijnde, moderne uitstraling.

Als 3M Gecertificeerd wrapbedrijf staan we garant voor de hoogste kwaliteit en vakmanschap in elk project. De keuze voor 3M Gloss Storm Grey is niet alleen vanwege de esthetische eigenschappen, maar ook vanwege de duurzaamheid en de bescherming die het biedt aan de originele lak van de Porsche.

Deze wrap verandert niet alleen het uiterlijk van de Porsche, maar biedt ook een beschermende laag tegen krassen, UV-stralen en andere omgevingsinvloeden. Dit zorgt ervoor dat de auto er langer als nieuw uit blijft zien, terwijl de glanzende afwerking een luxueuze statement maakt op de weg.

Met deze nieuwe glanzende grijze wrap trekt de Porsche 911 Carrera S zeker de aandacht en bewijst dat stijl en bescherming perfect samen kunnen gaan. De auto is klaar om zowel op de boulevard als op de snelweg in stijl te schitteren.

en_GBEnglish