info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | Send us a WhatsApp message!

CAR WRAPPING

COLOUR CHANGE AUTO WRAP

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change auto wrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer.

FULL COLOUR AUTO WRAP

Is een color change auto wrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Zo is een camouflage print mogelijk maar ook een eigen ontwerp.

PPF LAKBESCHERMING

Je lak beschermen tegen steenslag doe je doormiddel van PPF (Paint Protection Folie) Deze folie is nagenoeg onzichtbaar en beschermt je lak tegen steenslag en alle weersinvloeden.

mini-cooper-cartec-ceramic-coating-avery-colorflow-striping-wrap-and-go10

STRIPING

Customised striping. You can choose the colour, width, number of stripes and length. It is also possible to use multiple colours. See the portfolio for examples of striping.

Auto wrappen, wat is dat nou eigenlijk?

Auto wrappen is de kunst van het transformeren van voertuigen zonder dat er verf aan te pas komt. Maar wat houdt deze techniek nu eigenlijk in?

Bij auto wrappen wordt hoogwaardige vinylfolie gebruikt om de buitenkant van een voertuig te omhullen. Deze folie is beschikbaar in diverse kleuren, patronen en texturen, en kan zelfs worden bedrukt met op maat gemaakte ontwerpen. Het proces begint met een grondige reiniging van het voertuig om vuil en vet te verwijderen, wat essentieel is voor een goede hechting van de folie.

Vervolgens wordt de folie met uiterste precisie op het voertuig aangebracht door ervaren professionals. Het vermijden van luchtbellen en rimpels is cruciaal voor een strakke, naadloze afwerking. De wrap kan het gehele voertuig bedekken of slechts specifieke delen, afhankelijk van de wensen van de eigenaar.

Auto wrappen biedt tal van voordelen. Het beschermt de originele lak tegen lichte krassen en lichte steenslag (folie speciaal voor steenslag bescherming) en is volledig omkeerbaar, waardoor de originele lak altijd behouden blijft. Bovendien biedt het een geheel nieuwe mogelijkheid om creatief te zijn met het uiterlijk van een voertuig. Deze wraps kunnen wel tot 7 jaar meegaan, waardoor je langdurig van de nieuwe look kunt genieten.

Kortom, auto wrappen is een innovatieve en veelzijdige manier om voertuigen te personaliseren en te beschermen zonder dat spuiten nodig is. Het resultaat is een opvallende en unieke uitstraling die de aandacht trekt op de weg.

De Voordelen van Jouw Auto Laten Wrappen bij Wrap&Go

Het wrappen van je auto gaat niet alleen over het geven van een nieuw jasje. Het gaat om het verrijken van je rijervaring. Hier zijn de voordelen die je kunt verwachten:

 1. Easy to replace/remove: Fancy a new look? No problem! That wrap can come off just as easily as it came on. And if you want something different again, we simply stick a new one on. Easy peasy.

 2. Protects against paint damage: That wrap is not just a pretty face. It also protects your car's paintwork from scratches and other woes.

 3. No discolouration by UV radiation: Sunshine is fun, but not for your car paintwork. Fortunately, the wrap blocks those harmful UV rays, so your original colour won't fade.

 4. Quick metamorphosis: Zin in een nieuwe kleur of stijl? Met auto wrapping kan je auto er in een handomdraai totaal anders uitzien. En je hoeft niet eens te wachten tot de verf droog is!

 5. Unique colours: With wrap film, you have a choice of colours you won't find with regular car paint. So if you've always wanted a golden car... tadaa!

 6. Not permanently: Unlike spraying, wrapping is not forever. You can leave the film in place for months or even years and then remove it without damage. So no worries if you are still not sure if you really want that neon pink wrap.
 7.  
Car wrapping
Piano.wrap.3m.high.gloss.white4

Auto wrappen: De stappen uitgelegd

Auto wrappen is een perfecte manier om je voertuig een nieuwe look te geven zonder daadwerkelijk te schilderen. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n wrap-proces? Laten we het uiteen zetten.

1. Voorbereiding: Auto wrappen begint met een zorgvuldige voorbereiding. De auto wordt grondig gereinigd om alle vuil en vet te verwijderen, essentieel voor een naadloze hechting van de wrap.

2. Demontage: Bepaalde onderdelen, zoals spiegels en handgrepen, kunnen worden verwijderd. Dit maakt het wrappen makkelijker en zorgt voor een strakker resultaat.

3. Applicatie: Hier komt de magie van auto wrappen echt tot leven. Onze professionals brengen de vinylfolie nauwkeurig aan, waarbij ze elk luchtbelletje en oneffenheid vermijden.

4. Afwerking: Na het aanbrengen gaat het om de details. Randen worden zorgvuldig afgewerkt en overtollige folie wordt verwijderd.

5. Remontage: Verwijderde onderdelen worden zorgvuldig teruggeplaatst, waarbij de integriteit van de wrap behouden blijft.

6. Inspectie: Voordat we verder gaan, wordt een laatste grondige inspectie uitgevoerd om te verzekeren dat de auto wrappen procedure vlekkeloos is verlopen.

7. Onthulling: Het meest opwindende deel! De klant krijgt de getransformeerde auto te zien, waarbij de nieuwe look in volle glorie wordt onthuld.

Bij ons is auto wrappen meer dan een dienst; het is een ambacht waarbij kwaliteit en passie voorop staan.

Hoe gaat auto wrappen eigenlijk in zijn werk?

Wanneer je overweegt om je auto te transformeren door middel van wrapping, verdient je voertuig enkel het allerbeste. Dat is precies waarom Wrap&Go de voor de hand liggende keuze is voor auto wrappen. En zoals onze slogan luidt: “Quality isn’t expensive, it’s priceless.” Hier zijn de redenen waarom kiezen voor ons elke cent waard is:

 • Ongeëvenaarde Ervaring: Onze jarenlange expertise staat garant voor vakmanschap en precisie in elke wrap.
 • Premium Materialen: We gebruiken uitsluitend topmerken zoals 3M, Avery en Xpel, wat resulteert in een finish die niet alleen eruit springt, maar ook lang meegaat.

 • Perfectie in Details: Bij Wrap&Go zit perfectie niet enkel in de grote lijnen, maar juist in de kleinste details. Elk stukje van je auto krijgt de aandacht die het verdient.

 • Eindeloze Mogelijkheden: Of je nu gaat voor een subtiel design of een gedurfde print, wij hebben alles in huis om jouw visie werkelijkheid te maken.

 • Klant Eerst: Jouw tevredenheid is onze drijfveer. We luisteren, adviseren en zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur uitgaat.

Denk dus aan Wrap&Go wanneer je kwaliteit zoekt die verder gaat dan het prijskaartje. Bij ons krijgt je auto de ‘priceless’ behandeling die hij verdient.

Onderhoudstips Voor Gewrapte Auto's

Je hebt net geïnvesteerd in een premium auto wrap van Wrap&Go en wilt natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk gloednieuw en glanzend uit blijft zien. Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in topconditie te houden:

1. Regelmatig Wassen:
Vuil en verontreinigingen kunnen zich ophopen op de wrap, wat kan leiden tot vlekken en vervaging. Wij raden aan je auto minimaal 2x per maand te wassen. Hierbij is handwas de beste keuze, omdat je zo elk deel van je auto grondig en zorgvuldig kunt reinigen.

2. Wasstraat:
Mocht je kiezen voor een wasstraat, zorg dan dat je voor een kwalitatieve wasstraat gaat. De zachtere borstels en betere shampoos zijn vriendelijker voor je wrap en verminderen de kans op krassen.

3. Keramische Coating:
Het aanbrengen van een keramische coating is een slimme zet voor zowel matte als glanzende wraps. We bevelen de coating van Gtechniq aan, een kwalitatief hoogstaand product dat een beschermende laag vormt over je wrap. Hierdoor wordt deze beschermd tegen factoren zoals UV-straling, vogelpoep en zure regen. De coating zorgt ervoor dat je wrap zijn originele uitstraling behoudt, of het nu mat of glanzend is. Het grootste voordeel? Deze hoogwaardige bescherming blijft tot wel 2 jaar zitten, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobisch effect, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden, wat het schoonmaken van je gewrapte voertuig een fluitje van een cent maakt.

Waarom Kiezen Voor Wrap&Go?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

Wat onze klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

Auto wrappen - De Veelgestelde vragen

 • How should I maintain my wrap?
  Most importantly, the car should be washed regularly. Best is because every 2 weeks. This can be hand washing but you can also take the car through the car wash.
 • What are the differences between a wax and a ceramic coating?
  The main difference is that Wax Guard is a wax-based paint seal. A wax based seal is never permanent and will eventually disappear. A coating will stay on the car forever unless it is polished off. A coating does fade just like wax. But a coating can be boosted and quickly restored to how it was before. A coating also gives a much deeper shine in the paint and gives a much smoother and more water resistant result.
 • Is the removal of the wrap free of charge?
  No, this is not included. The removal of the wrap costs on average between €300 and €500. This depends on the size of the car and how long the film has been on it. Removing the wrap takes between 1 and 1,5 days on average.
 • Do you cut on the lacquer?
  No, we use a special cutting tape that guarantees no damage to the paintwork.
 • Can I take my wrapped car through the car wash?
  Film manufacturers do not recommend driving through a car wash. In our experience, you can easily drive your wrapped car through a car wash for a suitable programme. Preferably a reasonably modern car wash with soft brushes rather than an older car wash with harder brushes. However, we would like to point out that using the car wash is entirely at your own risk.
   
  Stains such as bird droppings, tree bark and tar should be removed as soon as possible to prevent the stains from being embedded in the film. We sell special cleaning products that you can keep in the car to remove the stains immediately. We recommend maintaining the carwrap with Meguiars products. These are all available from our shop and webshop (www.teslastuff.nl).
 • Can everything on a car be wrapped?
  Unpainted plastic parts, such as some door strips, mirrors and bumpers cannot be wrapped. Only smooth parts such as the paintwork and, for example, chrome window frames can be wrapped.
 • How sensitive is film to scratches?
  The film protects the paint underneath, but is otherwise just as susceptible to scratches as a paint job and should be maintained accordingly.
 • Which tints are allowed on my car windows?
  Foils and coatings which reduce the transmission of light too much should not be applied to car windows. The windscreen and side windows may not be damaged or discoloured. Also, there may be no unnecessary objects on the window that obstruct the driver's view. This also applies to the rear window if the car does not have a right exterior mirror.
  Light transmission of car windows
  The windscreen and the side windows next to the driver's seat must let through at least 55% of light. The rear side windows and the rear window may have a lower light transmission level if the vehicle has an exterior mirror on the left and right.
  Fines for low light transmission of car windows
  During checks, the police use a device that measures the amount of light that passes through the car window. If the measured light transmission is too low, then:
  * You may be fined;
  * The police can confiscate your registration certificate part I (A). You are then no longer allowed to drive your car.
  The vehicle-related obligations will continue to exist. For example, the motor vehicle tax, third-party liability insurance (WA insurance) and the General Periodic Inspection (APK). If you have your vehicle suspended, you no longer have to meet these obligations.
  Recovering the registration certificate
  After you have fixed the car windows, you can present the car for an inspection in a way indicated by the police. If the car windows meet the requirements during the inspection, you will get your registration certificate back. You can then drive your car on the road again.
  Dark car windows unsafe for traffic
  Darker tinted car windows are not safe because they restrict the driver's vision. In rainy and dark weather, tinted windows can lead to dangerous situations.
  Source: Government of the Netherlands
 • Why can I have my car wrapped by another carwrap company for much less?
  Everything has to do with the material used and the method of working. We dismantle everything so that we can neatly conceal the film everywhere and do not simply cut the film off anywhere. A perfect finish takes time and is very important for the life span of your wrap. A well applied car wrap will last at least 5 to 7 years. We therefore provide a 3-year warranty on the installation of the film.
 • Will any parts be removed from my car?
  Yes, we disassemble the mirrors, handles, window frames and front bumper, among other things. We do this to be able to deliver the best quality. In our opinion, a perfect car wrap is not possible without dismantling.
 • en_GBEnglish