info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | Send us a WhatsApp message!

AUTO STRIPING

KUNNEN JULLIE VERSCHILLENDE SOORTEN STRIPINGS MAKEN?

Ja je kan je boot laten wrappen. Of dit nou een klein bescheiden sloepje is, een snelle speedboot of een jacht van 100 meter. Of het nou gaat om het wrappen van de kajuit, de buitenkant van de boot of gewoon een paar details, alles is mogelijk. Van een effen kleur, of dat nou mat of glanzend is tot hout, steen of stoffen prints. Wij toveren jouw boot om tot iets speciaals.

KAN IK ZELFS EEN STRIPING PLAKKEN?

Door middel van het wrappen van je boot kan je deze heel eenvoudig een hele andere look geven. Je hoeft deze niet te verven of te spuiten maar je kan deze gemakkelijk laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren, print en designs en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vind. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie op de boot ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van een boot wrappen:

* De folie is water resistant
* The wrap film is not permanent
* Change the look quickly and easily
* De boot kan op locatie gewrapt worden
* 500+ kleuren, print en design beschikbaar

WAT KOST EEN STRIPING PLAKKEN?

Dat is het zelfde als ‘wat kost het een auto?” Het is zo niet 1 2 3 te zeggen wat het kost om een boot te wrappen, dat hangt helemaal af van wat je gedaan wil hebben. Alleen een deel van het interieur, een instumenten paneel of misschien wel heel de buitenkant van de boot. Ook is de prijs afhankelijk van waar deze ligt en voor wat voor folie je kiest. 

HOE LANG DUURT HET PLAKKEN VAN EEN STRIPING?

Het wrappen van bijvoorbeeld een boot kan vaak al in 1 of 2 dagen. Dit is vooral afhankelijk van wat je allemaal gewrapt wil hebben maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de boot zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

HOE GAAT HET PLAKKEN VAN EEN STRIPING IN ZIJN WERK?

Er zijn 5 stappen om jouw boot een nieuwe look te geven.

1. Determine colour
De kleur mogelijkheden zijn eindeloos. Gewoon een effen kleur of misschien wel een gaaf ontwerp. Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken en de kleuren te bekijken.

2. Dismantle parts if necessary
Soms zitten er delen op of aan de boot die gedemonteerd moeten worden om het mooiste resultaat te krijgen. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie hebben geplakt.

3. Cleaning
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de boot. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij boten die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrapping
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van de boot. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Deliver
Het is zover, de boot is klaar voor het nieuwe seizoen! Samen gaan we het resultaat bekijken en daarna kan je mooi de boot in… 😉

VOORBEELDEN VAN STRIPINGS

en_GBEnglish
Scroll to Top