AUTO STRIPING

KUNNEN JULLIE VERSCHILLENDE SOORTEN STRIPINGS MAKEN?

Ja we kunnen verschillende soorten stripings maken. Je kan zelf de kleur, breedte, aantal strepen en lengte kiezen. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te gebruiken. Bijvoorbeeld een brede zwarte striping in het midden en 2 kleinere rode striping links en rechts ervan. 

KAN IK ZELF EEN STRIPING PLAKKEN?

Ja je zou zelf een striping kunnen plakken maar het is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Er zijn kant en klare stripings te koop maar deze zijn vaak uit goedkopere folie gesneden, hier zit geen air release in. (minuscule gaatjes waar de lucht doorheen kan zodat je geen luchtbellen krijgt.) Dit maakt het extra lastig om het mooi te krijgen. Maar als je genoeg geduld heb en het juiste gereedschap dan moet je een heel eind komen. 

Heb je geen zin om het zelf te doen dan kunnen wij het uiteraard voor je plakken. 

WAT KOST EEN STRIPING PLAKKEN?

De prijs is afhankelijk van de grote van de auto, op welke delen je de striping wil en de kleur of patroon. Als je ons een bericht stuurt met de gegevens van je auto en wat voor striping je wil dan kunnen we een prijsopgave voor je doen. 

Prijzen variëren tussen de 150,- en 1250,-

HOE LANG DUURT HET PLAKKEN VAN EEN STRIPING?

De duur van het plakken van een striping is afhankelijk van het aantal strepen en of het alleen op de motorkap moet of over de hele auto. Als je de auto ’s morgens neer zet dan kan de auto in 99% van de gevallen einde van de dag weer opgehaald worden.

HOE GAAT HET PLAKKEN VAN EEN STRIPING IN ZIJN WERK?

In 5 stappen een mooie striping op je auto! En je hoeft er zelf maar 1 te doen! 

1. Kleur bepalen en vorm bepalen van de striping
De kleur mogelijkheden zijn eindeloos. Gewoon een effen kleur of misschien wel een gaaf ontwerp. Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken en de kleuren te bekijken.

2. Delen demonteren indien nodig
Delen zoals bijvoorbeeld een antenne, ruitsproeiers of kenteken platen kunnen in de weg zitten en om het mooiste resultaat te krijgen zullen we delen demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de stripinghebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de auto. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt.

4. Plakken van de striping
Nu gaat het echte werk beginnen, het plakken van de folie. Eerst meten we alles goed uit zodat de striping mooi recht zit. Als alles is uitgemeten zullen we de folie gaan vast zetten.

5. Opleveren
Na alles terug gemonteerd te hebben en een doekje over de auto gehaald te hebben is de auto klaar om mee te nemen. Geniet ervan, jij hebt vanaf nu een streepje voor!

VOORBEELDEN VAN AUTO STRIPINGS

nl_NL