info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

Tesla.Model.S.3M.Satin.Dark.Grey.Lampen.Getint.Medium.Smoke15

LAMPEN TINTEN

KOPLAMPEN EN ACHTERLICHTEN TINTEN

Je kunt de auto eenvoudig extra stijl of een stoerdere look geven door je lampen te tinten met onze speciale lamp tint folies. De tint folies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar o.a transparant (voor bescherming tegen steenslag) light smoke, medium smoke, dark smoke, geel, rood, oranje, paars, groen, roze en blauw.

Je kan de koplampen bijvoorbeeld ook voorzien van een echte beschermfolie ook wel PPF genoemd. Deze folie wordt veelal gebruikt voor nieuwe auto’s om de lak te beschermen. De folie voorkomt steenslag in de koplampen zodat de auto langer in nieuwstaat blijft en wat resulteert in een hoger restwaarde.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LAMPEN TINTEN?

Enkele eigenschappen en voordelen van het lampen tinten / blinderen:

 • Eenvoudig te vervangen in geval van schade
 • Gaat niet krakeleren door blootstelling aan UV
 • Gemakkelijk schoon te houden en wasstraat bestendig
 • De koplampen folie verandert niet van kleur en is UV-bestendig
 • De koplampen folie geeft een luxere, stoerdere uitstaling aan je auto.
 • De koplamp folie beschermt de verlichting tegen steenslag en gebruikskrassen Hierdoor behoudt de auto langer haar waarde, omdat het glas intact blijft

WAT KOST LAMPEN TINTEN?

De prijs van het lampen tinten is afhankelijk van de complexiteit van de lampen. Zo zijn Tesla lampen redelijk makkelijk om te tinten maar die van een BMW M4 weer een stuk lastiger omdat de lampen onder de bumper doorlopen. Zo zijn achterlichten van een Tesla weer juist lastiger omdat hier weer veel hoeken in zitten en bijvoorbeeld achterlichten van een Mercedes CLA weer makkelijker omdat deze rechttoe rechtaan zijn.  Onderstaande prijzen geven je een goeie indicatie van wat de kosten ongeveer zijn.

Kosten lampen tinten per set van 2 lampen in een standaard tint folie:

 • Koplampen set tinten vanaf €95,-
 • Achterlichten set tinten vanaf €125,-
 • Mistlampen set tinten vanaf €45,-

Kosten lampen voorzien van een beschermende PPF bescherm folie (transparant of getint)

 • Koplampen vanaf €150,-
 • Mistlampen set tinten vanaf €75,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee het is niet toegestaan om folie aan te brengen op verlichting zowel voor als achter. Maar mits dit goed en netjes is gedaan en niet te donker zal de APK keurmeester dit 9 van de 10 toch goedkeuren omdat er niet te zien is dat het een folie betreft.

 

Echter, willen wij benadrukken dat het laten tinten van je koplampen/achterlichten op eigen risico is.

Er zijn 3 verschillende tinten koplamp folie beschikbaar. Light, Medium en Dark.

We hebben ook diverse PPF film koplamp folies. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden,

We geven levenslange garantie op het los laten van de folie. Op de folie zelf zit de standaard fabrieksgarantie van 1 jaar.

Dit is zo goed als uitgesloten. De de jarenlange ervaring kunnen wij zeggen we nooit in de lak snijden als dit al nodig zou zijn. Als het snijden op de auto nodig is dan gebruiken we daar een speciale snijtape voor. Knifeless Tape genaamd. De tape plaatsen we onder de folie en in deze tape zit een snijdraad die we zo door de folie heen trekken waardoor we een hele strakke snijlijn hebben.

Nee er zit geen verschil tussen de verschillende tinten koplamp folie. Er is wel verschil in prijs tussen de standaard koplamp folie en de PPF koplamp folie.

In principe niet. Er mag namelijk niet op de koplampen worden aangebracht. Ook geen lichte tint. Maar van horen zeggen ziet de APK keurmeester dit meestal over het hoofd. Zeker als het er OEM uit ziet.

VOORBEELDEN GETINTE LAMPEN

nl_NLDutch