OVER ONS

YOUR CAR YOUR CHARACTER

In 2014 maakten wij onze droom waar en combineerden onze passie voor auto’s met ons vakmanschap op gebied van belettering en folies: WrapAndGo was geboren!

Ons doel? Wij geven je auto karakter, een karakter dat precies aansluit bij de jouwe! Want jij bent uniek en je auto mag dat ook zijn.

Onze aandacht gaat uit naar 4 belangrijke pijlers; vakmanschap, service, originaliteit en 
kwaliteit. Daarom werken wij uitsluitend met de beste materialen van o.a. 3M, Avery, Xpel en Teckwrap. 

Sinds 2016 draagt WrapAndGo dan ook met trots het officiële 3M keurmerk, als 3M
Preferred Car Wrapper. Met dit unieke keurmerk zijn wij de enige 3M Preferred Car Wrapper in de regio Haaglanden.

Voor de goedkoopste car wrapper zul je echter even verder moeten zoeken. Wie zoekt naar een professionele car customizer of carwrapper die staat voor kwaliteit, is bij ons aan het juiste adres!

Your car, your character.

Martin & Michella
Wrap&Go

DE BESTE CAR WRAPPERS WERKEN MET DE BESTE MATERIALEN

Voor 3M is kwaliteit enorm belangrijk: dit is terug te vinden in de constante innovatie en lanceringen van nieuwe producten. Naast hoogkwalitatieve producten is het voor 3M ook van belang om deze perfect toe te passen op voertuigen.

Vanuit deze gedachte heeft 3M een netwerk van de beste specialistische carwrappers opgezet: bij deze carwrappers ben je verzekerd van de uitmuntende kwaliteit van de 3M materialen en ben je ook verzekerd van een specialist die door 3M getoetst is op zijn vaardigheden. 

Bij deze 3M Preferred Car Wrapper ben je verzekerd van een vertrouwde en bekwame car wrapper. Deze 3M Preferred Carwrapper zijn de eerste partijen die geïnformeerd zullen worden over productlanceringen en nieuwigheden in de markt: jouw auto is dus altijd perfect gewrapt volgens de laatste trends!

Kijk voor meer info op: www.3m.nl/carwrap

OUR SHOP REFLECTS OUR WORK

nl_NL