info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

SCOOTER / MOTOR WRAPPEN

Kan ik mijn scooter of motor wrappen?

Tuurlijk kunnen wij je motor wrappen! Uitgekeken op de standaard kleur van jouw scooter of motor? Dan is wrappen voor jou een mooie uitkomst! Met wrapping kan je de kleur van jouw scooter of motor makkelijk veranderen. Wil je iets opvallends of aparts? Wij kunnen ook speciaal design of patroon voor je maken. Wil je een coole effen kleur, mat of glanzend of rijd je toch liever rond met een full color motor wrap? Alles is mogelijk! Wij maken van jouw motor een uniek exemplaar!

Motor wrappen, de voordelen

 • De originele lak wordt beschermd door de wrap folie.
 • Complexe designs spuiten is duurder dan een full colour print folie aanbrengen.
 • Niet permanent zoals met spuiten, makkelijk na verloop van tijd te verwijderen. zo kan je makkelijk je motor wrap veranderen.

Kunnen jullie een ontwerp maken voor mijn motor?

Natuurlijk! Als je op zoek bent naar een uniek ontwerp voor je motor, ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen doen we aan motor wrappen, maar we bieden ook ontwerpdiensten aan om je motor die persoonlijke touch te geven. Heb je ons voorbeeld van de BARL. motor al gezien? Dit design laat goed zien waartoe we in staat zijn. Een combinatie van stijl, vakmanschap en aandacht voor detail. Laat ons weten wat je wensen zijn en samen zorgen we voor een opvallend en uniek design voor je motor!

Wat kost een scooter / motor wrappen?

 • AGM – € 950,-
 • Zip Sp – € 550,-
 • Zip 2000 – € 450,-
 • La Souris – € 950,-
 • Sym Fiddle € 750,-
 • Ducati 748 € 1450,-
 • Honda CBR € 1500,-
 • Piaggio MP3 – € 595,-
 • Gilera Fuoco – € 595,-
 • Suzuki GSXR – € 950,-
 • Vespa LX, S, GTS – € 1250,-

Bedrag zijn vanaf prijzen incl een standaard matte of glanzende folie. Carbon, brushed, camouflage en colorflow een meerprijs van +25% en chrome een meerprijs van 125%. Verschil qua prijs kan o.a ook zitten in het model en bouwjaar. Bovenstaande prijzen zijn indicatief.

Wil je een exacte prijs voor jouw scooter / motor weten? Stuur dan foto’s naar ons WhatsApp nummer 06-12468044

Motor wrappen is specialisten werk!

Motoren of scooters wrappen is even andere koek dan een auto wrappen en dat is al lastig. De meeste delen aan een auto zijn redelijk recht behalve de bumpers. Bij motoren wordt het nog iets lastiger omdat de meeste kappen inkepingen hebben en veel hoeken.  

Ook moeten alle delen gedemonteerd wordt om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Een heel secuur werkje waar veel tijd in gaat zitten. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het wrappen van motoren en scooters. Sommige andere bedrijven beginnen er niet eens aan 🙂

Als je opzoek ben naar een professionele wrapper met verstand van zaken die staat voor kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres! wij wrappen jouw motor met extreme nauwkeurigheid voor een ontzettend mooi eindresultaat.

Waarom Kiezen Voor Wrap&Go?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

Wat onze klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

nl_NL