BOOT WRAPPEN

KAN IK MIJN BOOT LATEN WRAPPEN?

Ja je kan je boot laten wrappen. Of dit nou een klein bescheiden sloepje is, een snelle speedboot of een jacht van 100 meter. Of het nou gaat om het wrappen van de kajuit, de buitenkant van de boot of gewoon een paar details, alles is mogelijk. Van een effen kleur, of dat nou mat of glanzend is tot hout, steen of stoffen prints. Wij toveren jouw boot om tot iets speciaals.

WAAROM ZOU IK MIJN BOOT LATEN WRAPPEN?

Door middel van het wrappen van je boot kan je deze heel eenvoudig een hele andere look geven. Je hoeft deze niet te verven of te spuiten maar je kan deze gemakkelijk laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren, print en designs en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vind. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie op de boot ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van een boot wrappen:

* De folie is water resistant
* De wrap folie is niet permanent
* Eenvoudig en snel een andere look
* De boot kan op locatie gewrapt worden
* 500+ kleuren, print en design beschikbaar

WAT KOST EEN BOOT WRAPPEN?

Dat is het zelfde als ‘wat kost het een auto?” Het is zo niet 1 2 3 te zeggen wat het kost om een boot te wrappen, dat hangt helemaal af van wat je gedaan wil hebben. Alleen een deel van het interieur, een instumenten paneel of misschien wel heel de buitenkant van de boot. Ook is de prijs afhankelijk van waar deze ligt en voor wat voor folie je kiest. 

HOE LANG DUURT EEN BOOT WRAPPEN?

Het wrappen van bijvoorbeeld een boot kan vaak al in 1 of 2 dagen. Dit is vooral afhankelijk van wat je allemaal gewrapt wil hebben maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de boot zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

HOE GAAT HET WRAPPEN VAN EEN BOOT IN ZIJN WERK?

Er zijn 5 stappen om jouw boot een nieuwe look te geven.

1. Kleur bepalen
De kleur mogelijkheden zijn eindeloos. Gewoon een effen kleur of misschien wel een gaaf ontwerp. Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken en de kleuren te bekijken.

2. Delen demonteren indien nodig
Soms zitten er delen op of aan de boot die gedemonteerd moeten worden om het mooiste resultaat te krijgen. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie hebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de boot. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij boten die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van de boot. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Opleveren
Het is zover, de boot is klaar voor het nieuwe seizoen! Samen gaan we het resultaat bekijken en daarna kan je mooi de boot in… 😉

Waarom kiezen voor Wrap&Go?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

AveryDennison-LOGO-WRAPPEN
xpel certified installer

Wat klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

DEZE BOOT KAN JE NIET MISSEN

nl_NL