info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

AUTOGORDELS VERVANGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR VERVANGEN VAN MIJN AUTOGORDELS?

Iedere auto is anders en daarom ook de tijdsduur van het demonteren en monteren van de autogordels. Dit is een erg secuur klusje en hierbij kunnen uiteraard geen fouten gemaakt worden, en dat vergt tijd en perfectie. Ze moeten ten allen tijde weer veilig werken.

– Kosten per gordel €95,- /  €150,- *
– Middelste gordel achterbank €150,-

Iedere kleur of patroon is in inbegrepen. 

Lever je een losse gordel spanner aan, dan kost het vervangen van de band €75,-

* Afhankelijk van de (de)-montage duur.

Rode autogordels los vervangen kleur

WELKE KLEUREN AUTO GORDELS ZIJN ER?

Uitgekeken op de standaard kleur van jouw veiligheidsgordels? Of is er een gordel beschadigd waardoor deze APK wordt afgekeurd? Dan is je autogordels laten vervangen door Wrap&Go voor jou een mooie uitkomst! Met deze gekleurde autogordels kun je de look van jouw auto makkelijk veranderen. Wij hebben keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren en/of patronen. Wil je de kleuren liever in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom.
verschillende kleuren auto gordels

AUTOGORDELS VERVANGEN EN COMBINEREN MET DEZELFDE KLEUR REMKLAUWEN OF VELGRANDBESCHERING

Zoals je bij je kleding en schoenen ook vaak genoeg doet, is het natuurlijk super vet om je gordels te matchen met andere onderdelen van de auto. Heb je gele remklauwen, dan staan gele autogordels daar natuurlijk heel vet bij. Witte velgrandbescherming met witte autogordels, of de stiksels in de bekleding matchen met je gordels. 

De opties zijn eindeloos! Onze specialisten geven je hier dan ook graag vrijblijvend advies bij. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Autogordels matchen met remklauwen
autogordels vervangen roze
Mercedes oranje gordels vervangen wrapandgo
Mercedes oranje gordels vervangen wrapandgo

Heb je toch nog vragen over het vervangen van je autogordels stuur ons gerust een bericht 

Je bent ook altijd welkom in onze shop om de gordel kleurstalen te bekijken . Zo kan je goed zien wat er in jouw auto staat.

24 UUR SERVICE VOOR AUTOBEDRIJVEN

Autobedrijven die gordels moeten vervangen voor klanten voor bijvoorbeeld APK afkeur kunnen bij ons terecht voor het vervangen van de gordelband. Stuur de gordel naar ons toe en wij zullen de gordel bij binnenkomst direct vervangen en dezelfde dag weer retour sturen.

PORTFOLIO AUTO GORDELS

nl_NLDutch