info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

GORDELS VERVANGEN

AUTOGORDELS VERVANGEN

Kunnen mijn gordels vervangen worden?

Jazeker, we kunnen jouw autogordels vervangen in een breed scala aan kleuren! Of je nu een kleur zoekt die past bij het interieur van je auto of gewoon iets nieuws wilt proberen, wij hebben diverse opties voor je.

Ons team zorgt voor een professionele installatie met hoogwaardige gordels die aan alle veiligheidsnormen voldoen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken, en geef jouw auto die persoonlijke touch!

Wat zijn de kosten voor het vervangen van mijn autogordels?

Iedere auto is anders en daarom ook de tijdsduur van het demonteren en monteren van de autogordels. Dit is een erg secuur klusje en hierbij kunnen uiteraard geen fouten gemaakt worden, en dat vergt tijd en perfectie. Ze moeten ten allen tijde weer veilig werken.

– Kosten per gordel €125,- (Voor de meeste auto’s)
– Middelste gordel achterbank €150,-
– Cabrio’s en supercars op aanvraag

Iedere kleur of patroon is in inbegrepen. 

Lever je een losse gordelspanner aan, dan kost het vervangen van de band €75,-

Kunnen mijn gordels gerepareerd worden?

Zeker weten! Autogordels zijn cruciale veiligheidscomponenten en het is essentieel dat ze altijd in optimale staat verkeren. Als je gordels tekenen van slijtage of schade vertonen, kan reparatie vaak een effectieve en kostenefficiënte oplossing zijn.

Waarom zou je je autogordels laten repareren?

 • Kostenbesparing: Reparatie kan in veel gevallen goedkoper zijn dan volledige vervanging.
 • Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor reparatie in plaats van vervanging, draag je bij aan het verminderen van afval.
 • Behoud van originaliteit: Voor liefhebbers van klassieke of zeldzame auto’s kan het behouden van de originele gordels belangrijk zijn.

Welke kleuren autogordels zijn er?

Uitgekeken op de standaard kleur van jouw veiligheidsgordels? Of is er een gordel beschadigd waardoor deze APK wordt afgekeurd? Dan is je autogordels laten vervangen door Wrap&Go voor jou een mooie uitkomst!

Met deze gekleurde autogordels kun je de look van jouw auto makkelijk veranderen. Wij hebben keuze uit meer dan 35 verschillende kleuren en/of patronen. Wil je de kleuren liever in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom.

gekleurde-gordels-auto-wrap-and-go

Match de gekleurde autogordels met je interieur of exterieur

Zoals je bij je kleding en schoenen ook vaak genoeg doet, is het natuurlijk super vet om je gordels te matchen met andere onderdelen van de auto. Heb je gele remklauwen, dan staan gele autogordels daar natuurlijk heel vet bij. Witte velgrandbescherming met witte autogordels, of de stiksels in de bekleding matchen met je gordels. 

De opties zijn eindeloos! Onze specialisten geven je hier dan ook graag vrijblijvend advies bij. Neem vrijblijvend contact met ons op.

24 UUR GORDEL SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Autobedrijven die voor klanten gordels moeten vervangen, bijvoorbeeld vanwege APK afkeur, kunnen rekenen op onze snelle en efficiënte service. Stuur de gordel naar ons toe en wij zullen bij binnenkomst direct aan de slag gaan. Het vervangen van de gordelband is voor ons routine en we zorgen ervoor dat je niet langer dan nodig zonder zit.

Wat je van ons kunt verwachten:

 1. Snelheid: Bij binnenkomst gaan we direct met je gordel aan de slag en zorgen we ervoor dat deze dezelfde dag nog retour gestuurd wordt.
 2. Kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige gordelbanden die voldoen aan alle veiligheidseisen.
 3. Deskundigheid: Ons team heeft jarenlange ervaring met het vervangen van gordelbanden voor allerlei automerken en -modellen.
 4. Service: Heb je vragen of speciale verzoeken? Ons klantenserviceteam staat klaar om je te assisteren en te adviseren.

Vertrouw op ons voor een snelle en vlekkeloze service, zodat jouw klanten weer veilig en conform de regelgeving de weg op kunnen.

De gordels kunnen naar ons adres gestuurd worden. Vermeld duidelijk bedrijfsgegevens en telefoonnummer.

WrapAndGo
Hoogweg 2c
2678KV De Lier

Hoe lang duurt het om een gordelband te vervangen?

Het vervangen van autogordels is een nauwkeurig proces waarbij veiligheid voorop staat. De tijdsduur voor het vervangen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren:

 • Type en merk van de auto: Sommige auto’s hebben complexere gordelsystemen die meer tijd in beslag nemen om te vervangen.
 • Aantal gordels: Het vervangen van alle gordels in de auto kan langer duren dan wanneer er slechts één gordel wordt vervangen.
 • Specifieke situaties: In sommige gevallen kunnen er extra aanpassingen of werkzaamheden nodig zijn, wat invloed kan hebben op de duur.

Gemiddeld genomen duurt het vervangen van een enkele autogordel tussen de 30 minuten tot 2 uur. Echter, voor een exacte tijdsinschatting voor uw specifieke situatie, raden we je aan contact met ons op te nemen. Ons ervaren team kan na een korte evaluatie een nauwkeuriger beeld geven van de benodigde tijd.

Bij ons kan je erop vertrouwen dat de klus efficiënt en met de grootste zorg wordt uitgevoerd, zodat je snel en veilig weer de weg op kunt.

Wat zijn de signalen dat een autogordel aan vervanging toe is?

Het is essentieel dat autogordels in optimale conditie zijn voor je veiligheid. Signalen dat een gordel mogelijk aan vervanging toe is, zijn onder andere:

 • Problemen met het vast- of losmaken van de gordel.
 • Een gordel die niet soepel oprolt of juist te los zit.
 • Verkleuring van de gordelband, wat kan wijzen op UV-schade.
 • Zichtbare slijtage zoals rafelen of dunne plekken in de gordelband.
 • Als de gordel niet strak aanspant tijdens een plotselinge stop of ruk aan de gordel.

Als je een van deze signalen opmerkt, is het raadzaam om de gordel zo snel mogelijk te laten inspecteren door een specialist. 

Bieden jullie garantie op de vervanging of reparatie van gordels?

Ja, wij staan volledig achter de kwaliteit van ons werk en de materialen die we gebruiken. Daarom bieden we een garantie van 1 jaar op alle vervangingen en reparaties van autogordels. Mocht je binnen deze periode problemen ondervinden met een door ons vervangen of gerepareerde gordel, neem dan direct contact met ons op en we zullen het probleem kosteloos voor je oplossen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je met volledige gemoedsrust de weg op kunt.

* Slijtage is uitgesloten van garantie.

gekleurde-gordels-vervangen-wrap-and-go-4
gekleurde-gordels-vervangen-wrap-and-go-5

Kan ik zelf mijn autogordels vervangen?

Je overweegt misschien om zelf je autogordels te vervangen. Hoewel dit technisch gezien mogelijk is, raad ik je echt af om dit te doen. Hier zijn de redenen waarom:

 1. Jouw veiligheid staat voorop: Je gordel is een van de meest cruciale veiligheidsvoorzieningen in je auto. Als deze niet goed is geïnstalleerd, kan het zijn dat hij niet naar behoren werkt tijdens een ongeval, wat gevaarlijk is.

 2. Het is ingewikkelder dan je denkt: Veel moderne auto’s hebben geavanceerde gordelspanners en sensoren. Zonder de juiste kennis is het een uitdaging om deze correct te installeren.

 3. Je hebt speciaal gereedschap nodig: Om gordels te vervangen, heb je bepaalde gereedschappen nodig die je misschien niet thuis hebt liggen.

 4. Hoe zit het met de garantie?: Door zelf de gordel te vervangen, riskeer je dat de garantie vervalt. En als er iets misgaat door een verkeerde installatie, kun je daarvoor verantwoordelijk worden gehouden.

Ik begrijp dat je misschien wat geld wilt besparen, maar voor jouw eigen veiligheid en gemoedsrust is het echt het beste om deze klus aan professionals over te laten. Wij hebben het juiste gereedschap en de expertise om ervoor te zorgen dat jouw gordels op de juiste manier en veilig worden geïnstalleerd.”

Wat onze klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

wrap-and-go-reviews-auto-wrappen

VEELGESTELDE VRAGEN AUTO GORDELS VERVANGEN

 • Mijn gordel rafelt aan de randen, is dit nog veilig?
  Rafelende of versleten randen kunnen de sterkte en werking van de gordel verminderen. We raden je aan om een rafelende gordel zo snel mogelijk te laten vervangen.
 • Mijn gordel zit vast, kunnen jullie die repareren?
  Je hebt een probleem met een vastzittende gordel? Dat klinkt vervelend! Helaas kunnen wij dit specifieke probleem niet repareren. Onze specialiteit ligt in het vervangen van gordelbanden. Als je gordel vastzit, is de kans groot dat het probleem bij de spanner ligt, en deze zou vervangen moeten worden.
 • Zijn er wettelijke eisen waaraan autogordels moeten voldoen bij vervanging?
  Ja, vervangende autogordels moeten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Wij garanderen dat al onze vervangende gordels aan deze normen voldoen.

PORTFOLIO

nl_NL