AUTOGORDELS VERVANGEN

AUTOGORDELS VERVANGEN IN DIVERSE KLEUREN OF PRINTS

Uitgekeken op de standaard kleur van jouw veiligheidsgordels? Of is er gordel beschadigsd waardoor deze APK wordt afgekeurd? Dan is vervangen van de gordels door Wrap&Go voor jou een mooie uitkomst!

Met deze gekleurde gordels kun je de look van jouw auto makkelijk veranderen. Wij hebben keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren en/of patronen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET VERVANGEN VAN DE GORDELS

Iedere auto is natuurlijk anders, en daarom ook de tijdsduur van het de en monteren. Dit is een erg secuur klusje, en hierbij kunnen uiteraard geen fouten gemaakt worden, en dat vergt tijd en perfectie. 

Iedere auto is weer anders en ook de tijd in het demonteren van de autogordels is bij iedere auto anders.  

Het vervangen van de autogordel kost tussen de 95,- en de 125,- per stuk afhankelijk van de hoeveelheid tijd die er in het demonteren gaat zitten. 

Iedere kleur of patroon in inbegrepen. Lever je een losse gordel spanner aan, dan kost het vervangen van de band 75,-

AUTOGORDELS COMBINEREN MET DEZELFDE KLEUR REMKLAUWEN OF VELGRANDBESCHERING

Zoals je bij je kleding en schoenen ook vaak genoeg doet, is het natuurlijk super vet om je gordels te matchen met andere onderdelen van de auto. 

Heb je gele remklauwen dan staan gele autogordels daar natuurlijk heel vet bij. Witte velgrandbescherming met witte autogordels, of de stiksels in de bekleding matchen met je gordels. 

De opties zijn eindeloos! Onze specialisten geven je hier dan ook graag vrijblijvend advies bij.

Wil je meer informatie over het vervangen van je autogordels neem dan contact met ons op en we vertellen je alles wat je moet weten over het vervangen van je autogordels.

Je bent ook altijd welkom om de kleuren van de gordels te komen bekijken in onze showroom.

BESCHIKBARE KLEUREN

PORTFOLIO AUTO GORDELS

nl_NLDutch
Scroll naar top