AUTO INTERIEUR WRAPPEN

AUTO INTERIEUR DELEN WRAPPEN

Behalve de buitenkant van je auto kunnen we ook het interieur van je auto wrappen. Oubollige houten lijsten? Hoogglans zwarte lijsten die snel krassen? Opvallende zilveren lijsten? Wij kunnen ze voor je wrappen in elke denkbare kleur of patroon. Denk eens aan brushed steel, carbon of misschien wel alcantara. Alles is mogelijk. 

Voordelen van het wrappen van interieurdelen?

  • Goedkoper dan nieuwe set lijsten.
  • Binnen 1 dag een fris nieuw interieur.
  • Veel verschillende soorten en kleuren folies.
  • Bekraste interieurlijsten snel weer “nieuw” gemaakt.
  • Het wrappen van opvallende zilveren lijsten naar een rustigere donker kleur geeft veel rust in de auto.

Auto interieur wrappen, hoe werkt dat?

Voor we het interieur van je auto kunnen wrappen moeten we eerst een paar dingen vaststellen. Als eerst is het belangrijk om te weten wat jouw voorkeuren zijn zodat we daarvan een goed beeld kunnen krijgen. Zodra we dit weten gaan onze specialisten aan de slag met het wrappen van jouw interieur.

Om de levensduur van de wrap optimaal te benutten, verwijderen we eerst vuil, vet en stofdeeltjes op de plekken waar de wrap over heen gaat. Als we dat gedaan hebben wrappen we het interieur van de auto met onze speciaal op maat gesneden folie. We gaan ten alle tijden nauwkeurig te werk.

Prijzen

Omdat elke auto andere interieur heeft is het moeilijk om vooraf de prijzen te bepalen. De ene kan bijvoorbeeld net wat ouder zijn dan de ander en niet alle interieur delen kunnen gewrapt worden. Bij scherpe hoekjes is het bijvoorbeeld lastig om de wrap in goede vorm te krijgen.

Wil je een prijsopgave? Stuur dan via Whatsapp foto’s door en geef aan welke delen je gewrapt wilt hebben. Je ontvangt dan dezelfde dag nog een prijsopgave.

nl_NLDutch
Scroll naar top