ALLOYGATOR VELGRAND BESCHERMING

ALLOYGATOR VELGRANDBESCHERMING

De AlloyGator velgenrand beschermer is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw auto beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze . De ringen zijn in 15 verschillende kleuren beschikbaar.

De AlloyGator velgen beschermer is een harde nylon ring die gemonteerd wordt op de velg. De AlloyGator voldoet aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar ze zijn ook los te bestellen, bijvoorbeeld als er schade is geweest aan één.

Op dit moment bestaat het assortiment van velgen beschermers uit 15 kleuren, maar dit wordt nog steeds uitgebreid.

WAT KOSTEN DE VELGRANDBESCHERMERS?

225,- Voor velgen van 12″ t/m 19″ 
235,- Voor velgen van 20″ t/m 24″

Één Alloygator vervangen bij schade kost €70,- incl het verwijderen van de oude.

WELKE KLEUREN ALLOYGATOR ZIJN ER?

De velgrandbeschermers zijn verkrijgbaar in 15 kleuren. Altijd wel een kleur die bij je past. De volgende kleuren zijn beschikbaar: Zwart, Zilver, Goud, Bronze, Wit, Geel, Blauw, Sky Blue, Groen, Gunmetal, Oranje, Roze, Paars, Rood en een Glow In The Dark.

PASSEN DE ALLOYGATORS OP ALLE VELGEN?

De ringen passen op 98% van alle band/velg combinaties. Er zijn uitzonderingen als er bijvoorbeeld getrokken banden op zitten, dat wil zeggen dat ze schuin weg lopen van de velg. Hier door ontstaat er teveel ruimte en zal de ring niet goed blijven zitten. 

15 kleuren alloygator velgrand bescherming WrapAndGo

HOE MONTEER JE DE ALLOYGATOR VELGRAND BESCHERMING?

De makkelijkste manier is natuurlijk om het door ons te laten doen. Maar als je een beetje handig bent dan is het zeker iets wat je zelf ook kan doen. Een losse set Alloygator velgrandbescherming zonder montage kost:

Set voor 12″ t/m 19″ – €129,-
Set voor 20″ t/m 24″ – €159,-

Hoe de AlloyGators geïnstalleerd kunnen moeten worden kan je hiernaast zien zien in. De installatie duurt ongeveer een uur en je hebt daarbij het volgende nodig:

  • een goede krik
  • een goede kniptang
  • een bandenpomp en drukmeter
  • een goede kunststof/rubberen hamer

De rest van de benodigdheden vind je in de doos. Hier in zitten onder andere 4 Alloygators, tubetje secondelijm, afdek kapjes en klemmetjes. Uiteraard zit er ook een installatie handleiding bij. 

De set Alloygators is te gebruiken voor wielen vanaf 12″ t/m 24″.  Het gewicht van de auto mag max 3.000 kg bedragen

nl_NLDutch
Scroll naar top