Mercedes-CLA-Shooting-Brake-3M-Satin-Black10

AUTO WRAPPEN

AUTO WRAPPEN, WAT IS DAT NOU EIGENLIJK?

Auto wrappen is een innovatieve methode waarbij een speciale, hoogwaardige folie nauwkeurig over de buitenkant van uw auto wordt aangebracht. Dit proces van auto wrappen stelt u in staat om het uiterlijk van uw voertuig geheel naar eigen wens aan te passen, zonder dat er sprake is van permanente veranderingen aan de originele lak. Auto wrappen omvat een breed scala aan kleuropties en afwerkingen, inclusief matte, glanzende finishes en diverse patronen zoals een carbon-look, die elk uw auto een unieke en persoonlijke uitstraling geven.

Een groot voordeel van auto wrappen is de reversibiliteit. U heeft de vrijheid om op elk gewenst moment terug te keren naar de originele staat van uw auto, of om de kleur en stijl na verloop van tijd weer te veranderen. Auto wrappen maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die graag experimenteren met verschillende looks of hun voertuig willen personaliseren voor bepaalde gelegenheden.

Daarnaast biedt het wrappen een robuuste beschermingslaag voor de onderliggende lak van uw auto. Het helpt krassen en de schadelijke effecten van weersinvloeden zoals UV-stralen en zure regen te voorkomen. Deze beschermende functie van auto wrappen draagt bij aan het behouden van de kwaliteit en het strakke uiterlijk van de autolak, wat niet alleen zorgt voor esthetische voordelen maar ook de restwaarde van de auto kan verhogen. Als u ervoor kiest om de wrap te verwijderen, zal de originele lak eronder vaak nog in bijna perfecte staat zijn, wat bijdraagt aan de langetermijnwaarde van het voertuig.

HOE LANG DUURT HET WRAPPEN?

Bij WrapAndGo begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de tijdsduur van het wrapproces. De duur ervan kan variëren, maar we zullen je een algemeen overzicht geven:

 • Standaard Auto Wrappen: Het wrappen van een standaard personenauto neemt doorgaans gemiddeld 2 tot 3 dagen in beslag.

 • Inclusief Deuren en Sponningen: Als je ervoor kiest om ook de binnenkant van de deuren en sponningen te wrappen, kun je rekenen op een extra tijdsbestek van ongeveer 4 dagen.

 • Aanvullende Opties: Indien je extra wensen hebt, zoals het verwijderen van chroomaccenten, het spuiten van remklauwen of andere aanpassingen, zullen deze de totale projectduur verlengen. We adviseren je graag over de geschatte tijd die nodig is voor deze specifieke aanpassingen.

WAT KOST EEN AUTO WRAPPEN?

Het wrappen van een auto is afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste aspecten die de prijs beïnvloeden:

 1. Autotype: Zo heeft een Audi Q8 ongeveer 30 afzonderlijke delen om te wrappen, terwijl een Tesla Model 3 er slechts 15 heeft. Grotere voertuigen, zoals SUV’s, vereisen vaak meer materiaal en zijn dus duurder.

 2. Complexiteit van de Auto: Voertuigen met lastige hoeken, rondingen en uitsparingen, zoals sport- en supercars, vereisen meer vaardigheid en tijd, wat de kosten verhogen.

 3. Type Folie: Standaardfolies zoals matte, glanzende of satijn afwerkingen zijn de gebruikelijke keuzes. Echter, voor wie op zoek is naar speciale folies, zijn er opties zoals carbon, geborsteld metaal, colourflow folies, etc. Deze hebben dan weer een meerprijs.

Lees hier meer over onze prijzen en lees hier hoe wordt de prijs van een auto wrap bepaald.

GEVEN JULLIE GARANTIE OP HET AUTO WRAPPEN?

Bij ons ben je verzekerd van uitgebreide garanties en kwaliteitsservices voor je gewrapte auto. We bieden de volgende garanties aan:

 1. Garantie op Wrapping:

  • Auto’s tot 3 jaar oud: We bieden een uitgebreide garantie van 3 jaar op de montage van de folie. Deze garantie dekt eventuele problemen die voortkomen uit de montage van de folie.
  • Oudere auto’s: Voor auto’s ouder dan 3 jaar verstrekken we een garantie van 1 jaar. We zorgen ervoor dat ook deze voertuigen met zorg worden behandeld en de wrap van hoge kwaliteit is.

 2. Tevredenheidsgarantie:

  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Mocht je niet volledig tevreden zijn met het resultaat, dan zetten we ons in om aan je verwachtingen te voldoen. Deze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat je met een gerust hart voor onze service kunt kiezen.

 3. Kwaliteitscontroles:

  • We voeren regelmatige kwaliteitscontroles uit tijdens en na het wrapproces om te garanderen dat de wrap vakkundig is aangebracht en van duurzame kwaliteit is.

DE VOORDELEN VAN JE CAR WRAPPEN

Het wrappen is niet alleen de buitenkant van je auto een andere kleur geven er zijn ook nog andere voordelen. 

 1. Makkelijk te vervangen/verwijderen: De wrap kan er net zo makkelijk weer af als-ie erop ging. En als je weer iets anders wilt, dan wrappen we hem gewoon weer opnieuw. Easy peasy.
 2. Beschermt tegen lakschade: Die wrap is niet alleen een pretty face. Hij beschermt ook nog eens de lak van je auto tegen krassen en andere narigheid.
 3. Geen verkleuring door UV-straling: Zonneschijn is leuk, maar niet voor je autolak. Gelukkig houdt de wrap die schadelijke UV-stralen tegen, zodat je originele kleur niet vervaagt.
 4. Snelle metamorfose: Zin in een nieuwe kleur of stijl? Met auto wrapping kan je auto er in een handomdraai totaal anders uitzien. En je hoeft niet eens te wachten tot de verf droog is!
 5. Unieke kleuren: Met meer dan 500 verschillende kleuren en prints is er voor ieder wel wat wils.
 6. Niet permanent: Anders dan spuiten, is wrappen niet permanent. Je kunt de folie na maanden of  jaren “gemakkelijk” verwijderen. 

Je auto liever laten detailen? Kijk dan op Detailing Dynamics.

KUNNEN JULLIE OOK DE BINNENKANT DEUREN / SPONNING MEE WRAPPEN?

Ja, we kunnen zeker ook de binnenkant van je deuren en sponningen wrappen. Dit is een perfecte toevoeging aan het wrappen van de buitenkant, waardoor je auto zowel van binnen als van buiten een uniforme uitstraling krijgt. Als je er voor kiest ook de binnenkant mee te nemen maakt dit het geheel wel helemaal af en zie je nergens meer de ogiginele lak kleur.

Als we de binnenkant van de deuren en sponningen ook gaan wrappen betekent dat dat we ongeveer vier extra dagen nodig hebben om alles af te ronden. Voor de kosten moet je rekenen op zo’n +/- €500 per deur. Dus, als je kiest voor deze complete make-over voor vier deuren, komt het neer op een totaal van ongeveer €2000.

HOE ZIET HET ER UIT ALS IK DE BINNENKANT NIET MEE LAAT WRAPPEN?

Als je de binnenkant van de deuren en sponningen niet laat wrappen, ontstaat er een zichtbaar kleurverschil tussen de originele lak en de nieuwe wrap wanneer de deuren openstaan. Bij een zwarte auto is dit verschil minimaal en valt het nauwelijks op. Bij grijze of witte auto’s blijft het subtiel, maar bij opvallende kleuren zoals geel, rood of blauw is het contrast duidelijk en wordt het duidelijk een minder mooi geheel.

Daarbij nog wel even vermelden dat dit alleen te zien is als de deuren openstaan. Je ziet vanaf de buitenkant met de deuren dicht niet meer de originele lak kleur. 

JE AUTO WRAPPEN, DE STAPPEN UITGELEGD

Auto wrappen is een perfecte manier om je voertuig een nieuwe look te geven zonder daadwerkelijk te schilderen. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n wrap-proces? Laten we het uiteen zetten.

1. Voorbereiding: Auto wrappen begint met een zorgvuldige voorbereiding. De auto wordt grondig gereinigd om alle vuil en vet te verwijderen, essentieel voor een naadloze hechting van de wrap.

2. Demontage: Bepaalde onderdelen, zoals spiegels, handgrepen en antennes kunnen worden verwijderd. Dit maakt het wrappen makkelijker en zorgt voor een strakker en mooier resultaat.

3. Applicatie: Hier komt de magie van auto wrappen echt tot leven. Onze professionals brengen de vinylfolie nauwkeurig aan, waarbij ze super strak aanbrengen zonder kreukels en luchtbellen.

4. Afwerking: Na het aanbrengen gaat het om de details. Randen en hoekjes worden zorgvuldig afgewerkt en overtollige folie wordt verwijderd.

5. Remontage: Verwijderde onderdelen worden zorgvuldig teruggeplaatst.

6. Inspectie: Voordat we verder gaan, wordt een laatste grondige inspectie uitgevoerd om ter zeker van te zijn dat alles super strak erop ziet en we niks over het hoofd hebben gezien.

7. Onthulling: Het leukste gedeelte! We gaan de auto met nieuwe wrap aan je onthullen.

Bij ons is auto wrappen meer dan een dienst; het is een ambacht waarbij kwaliteit en passie voorop staan.

ONDERHOUDTIPS VOOR GEWRAPTE AUTO'S

Je hebt net geïnvesteerd in een premium auto wrap van Wrap&Go en wilt natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk gloednieuw en glanzend uit blijft zien. Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in topconditie te houden:

1. Regelmatig Wassen:
Vuil en verontreinigingen kunnen zich ophopen op de wrap, wat kan leiden tot vlekken en vervaging. Wij raden aan je auto minimaal 2x per maand te wassen. Hierbij is handwas de beste keuze, omdat je zo elk deel van je auto grondig en zorgvuldig kunt reinigen.

2. Wasstraat:
Mocht je kiezen voor een wasstraat, zorg dan dat je voor een kwalitatieve wasstraat gaat. De zachtere borstels en betere shampoos zijn vriendelijker voor je wrap en verminderen de kans op krassen.

3. Keramische Coating:
Het aanbrengen van een keramische coating is een slimme zet voor zowel matte als glanzende wraps. We bevelen de coating van Gtechniq aan, een kwalitatief hoogstaand product dat een beschermende laag vormt over je wrap. Hierdoor wordt deze beschermd tegen factoren zoals UV-straling, vogelpoep en zure regen. De coating zorgt ervoor dat je wrap zijn originele uitstraling behoudt, of het nu mat of glanzend is. Het grootste voordeel? Deze hoogwaardige bescherming blijft tot wel 2 jaar zitten, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobisch effect, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden, wat het schoonmaken van je gewrapte voertuig een fluitje van een cent maakt.

JE AUTO WRAPPEN? VERZEKERING EN RDW REGELEN

Carwrappen wint aan populariteit in Nederland, waarmee auto’s een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Maar wat betekent dit voor je autoverzekering en kentekenregistratie? En wat als je een gewrapte tweedehands auto koopt? Ontdek hier de essentiële punten om rekening mee te houden bij auto wrappen.

Via deze link kom je op de site van de RDW en kan je de kleur van je auto online wijzigen.

BMW-wrappen-X1-PWF-matte-CARIBBEAN-mint-auto-wrap-wrapandgo-25

COLOUR CHANGE AUTO WRAP

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change auto wrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer.

FULL COLOUR AUTO WRAP

Is een color change auto wrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Zo is een camouflage print mogelijk maar ook een eigen ontwerp.

PPF LAKBESCHERMING

Je lak beschermen tegen steenslag doe je doormiddel van PPF (Paint Protection Folie) Deze folie is nagenoeg onzichtbaar en beschermt je lak tegen steenslag en alle weersinvloeden.

mini-cooper-cartec-ceramic-coating-avery-colorflow-striping-wrap-and-go10

STRIPING

Striping op maat. Je kan zelf de kleur, breedte, aantal strepen en lengte kiezen. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te gebruiken. Kijk in de portfolio voor voorbeelden van striping.

WAAROM KIEZEN VOOR WRAP&GO?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M, Avery Dennison en Xpel, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. We zijn gecertificeerd door deze toonaangevende merken, wat onze expertise en de kwaliteit van onze diensten bevestigt. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van je voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M, Avery Dennison en Xpel

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M, Avery Dennison en Xpel, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam. Onze certificeringen van deze merken garanderen dat wij de hoogste normen van vakmanschap en precisie naleven.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent. Onze uitgebreide garantie op zowel de folie als de montage, samen met onze gratis kwaliteitscontroles, onderstreept onze toewijding aan jouw tevredenheid en gemoedsrust.

Wist je dat…

We ook je caravan of camper kunnen wrappen. Bekijk tarieven, voorbeelden en mogelijkheden op deze pagina over caravan of camper wrappen.

AveryDennison-LOGO-WRAPPEN
xpel certified installer

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

wrap-and-go-reviews-auto-wrappen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AUTO WRAPPEN

 • Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?
  Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is om dat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat, maar belangrijk is om naar een goeie wasstraat te gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Beste blijft om met de hand te wassen. We raden ook aan om een keramische coating over een wrap te kiezen omdat:
  1. Langdurige Glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker Schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen Schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van Investering: Het beschermt niet alleen de look van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale Bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
 • Is alles aan een auto te wrappen?
  Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.
 • Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?
  Alles heeft te maken met het gebruikte materiaal en de werkwijze. Wij demonteren alles zodat we de folie overal netjes kunnen wegwerken en snijden dus niet zomaar de folie ergens langs af. Een perfecte afwerking kost tijd en dit is erg belangrijk voor de levensduur van je wrap. Een goed aangebracht carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Wij geven dan ook 3 jaar garantie op de montage van de folie.
 • Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?
  Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.
 • Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?
  Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.
 • Doen jullie ook aan Plastidippen?
  Nee wij Plastidippen niet. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.
 • Wat is de levensduur van de wrap folie?
  De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.
 • Kan de auto op locatie gewrapt worden?
  Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.
 • Doen jullie alleen carwrapping?
  Nee we doen meer dan alleen carwrapping.
  De volgende werkzaamheden kan je door ons laten uitvoeren:
  * Ramen tinten
  * Velgen en remklauwen spuiten
  * Leveren van velgen en uitlaatsystemen
  * Monteren van bodykits
  * Inbouw van multimedia systemen en dashcams.
 • Ik heb rubberen raamlijsten, kunnen deze gewrapt worden?
  Nee rubberen raamlijsten kunnen niet gewrapt worden. De folie hecht niet op deze "zachte" ondergrond. Folie hecht alleen op gespoten delen of bijvoorbeeld op chrome delen.
  Folie hecht bijvoorbeeld ook niet ongespoten kunststof delen die je veel ziet op een auto.

EEN PAAR VOORBEELDEN

nl_NL