info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

AUTO WRAPPEN

COLOUR CHANGE AUTO WRAP

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change auto wrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer.

FULL COLOUR AUTO WRAP

Is een color change auto wrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Zo is een camouflage print mogelijk maar ook een eigen ontwerp.

PPF LAKBESCHERMING

Je lak beschermen tegen steenslag doe je doormiddel van PPF (Paint Protection Folie) Deze folie is nagenoeg onzichtbaar en beschermt je lak tegen steenslag en alle weersinvloeden.

mini-cooper-cartec-ceramic-coating-avery-colorflow-striping-wrap-and-go10

STRIPING

Striping op maat. Je kan zelf de kleur, breedte, aantal strepen en lengte kiezen. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te gebruiken. Kijk in de portfolio voor voorbeelden van striping.

Auto wrappen, wat is dat nou eigenlijk?

Auto wrappen is de kunst van het transformeren van voertuigen zonder dat er verf aan te pas komt. Maar wat houdt deze techniek nu eigenlijk in?

Bij auto wrappen wordt hoogwaardige vinylfolie gebruikt om de buitenkant van een voertuig te omhullen. Deze folie is beschikbaar in diverse kleuren, patronen en texturen, en kan zelfs worden bedrukt met op maat gemaakte ontwerpen. Het proces begint met een grondige reiniging van het voertuig om vuil en vet te verwijderen, wat essentieel is voor een goede hechting van de folie.

Vervolgens wordt de folie met uiterste precisie op het voertuig aangebracht door ervaren professionals. Het vermijden van luchtbellen en rimpels is cruciaal voor een strakke, naadloze afwerking. De wrap kan het gehele voertuig bedekken of slechts specifieke delen, afhankelijk van de wensen van de eigenaar.

Auto wrappen biedt tal van voordelen. Het beschermt de originele lak tegen lichte krassen en lichte steenslag (folie speciaal voor steenslag bescherming) en is volledig omkeerbaar, waardoor de originele lak altijd behouden blijft. Bovendien biedt het een geheel nieuwe mogelijkheid om creatief te zijn met het uiterlijk van een voertuig. Deze wraps kunnen wel tot 7 jaar meegaan, waardoor je langdurig van de nieuwe look kunt genieten.

Kortom, auto wrappen is een innovatieve en veelzijdige manier om voertuigen te personaliseren en te beschermen zonder dat spuiten nodig is. Het resultaat is een opvallende en unieke uitstraling die de aandacht trekt op de weg.

De Voordelen van Jouw Auto Laten Wrappen bij Wrap&Go

Het wrappen van je auto gaat niet alleen over het geven van een nieuw jasje. Het gaat om het verrijken van je rijervaring. Hier zijn de voordelen die je kunt verwachten:

 1. Makkelijk te vervangen/verwijderen: Zin in een nieuwe look? Geen probleem! Die wrap kan er net zo makkelijk weer af als-ie erop ging. En als je weer iets anders wilt, dan plakken we gewoon een nieuwe erop. Easy peasy.

 2. Beschermt tegen lakschade: Die wrap is niet alleen een pretty face. Hij beschermt ook nog eens de lak van je auto tegen krassen en andere narigheid.

 3. Geen verkleuring door UV-straling: Zonneschijn is leuk, maar niet voor je autolak. Gelukkig houdt de wrap die schadelijke UV-stralen tegen, zodat je originele kleur niet vervaagt.

 4. Snelle metamorfose: Zin in een nieuwe kleur of stijl? Met auto wrapping kan je auto er in een handomdraai totaal anders uitzien. En je hoeft niet eens te wachten tot de verf droog is!

 5. Unieke kleuren: Met wrapfolie heb je keuze uit kleuren die je niet vindt bij de gewone autolak. Dus als je altijd al een gouden auto wilde… tadaa!

 6. Niet permanent: Anders dan spuiten, is wrappen niet voor altijd. Je kunt de folie maanden of zelfs jaren laten zitten en dan zonder schade verwijderen. Dus geen zorgen als je nog niet zeker weet of je die neonroze wrap wel echt wilt.
 7.  
Carwrappen
Piano.wrap.3m.hoogglans.wit4

Auto wrappen: De stappen uitgelegd

Auto wrappen is een perfecte manier om je voertuig een nieuwe look te geven zonder daadwerkelijk te schilderen. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n wrap-proces? Laten we het uiteen zetten.

1. Voorbereiding: Auto wrappen begint met een zorgvuldige voorbereiding. De auto wordt grondig gereinigd om alle vuil en vet te verwijderen, essentieel voor een naadloze hechting van de wrap.

2. Demontage: Bepaalde onderdelen, zoals spiegels en handgrepen, kunnen worden verwijderd. Dit maakt het wrappen makkelijker en zorgt voor een strakker resultaat.

3. Applicatie: Hier komt de magie van auto wrappen echt tot leven. Onze professionals brengen de vinylfolie nauwkeurig aan, waarbij ze elk luchtbelletje en oneffenheid vermijden.

4. Afwerking: Na het aanbrengen gaat het om de details. Randen worden zorgvuldig afgewerkt en overtollige folie wordt verwijderd.

5. Remontage: Verwijderde onderdelen worden zorgvuldig teruggeplaatst, waarbij de integriteit van de wrap behouden blijft.

6. Inspectie: Voordat we verder gaan, wordt een laatste grondige inspectie uitgevoerd om te verzekeren dat de auto wrappen procedure vlekkeloos is verlopen.

7. Onthulling: Het meest opwindende deel! De klant krijgt de getransformeerde auto te zien, waarbij de nieuwe look in volle glorie wordt onthuld.

Bij ons is auto wrappen meer dan een dienst; het is een ambacht waarbij kwaliteit en passie voorop staan.

Hoe gaat auto wrappen eigenlijk in zijn werk?

Wanneer je overweegt om je auto te transformeren door middel van wrapping, verdient je voertuig enkel het allerbeste. Dat is precies waarom Wrap&Go de voor de hand liggende keuze is voor auto wrappen. En zoals onze slogan luidt: “Quality isn’t expensive, it’s priceless.” Hier zijn de redenen waarom kiezen voor ons elke cent waard is:

 • Ongeëvenaarde Ervaring: Onze jarenlange expertise staat garant voor vakmanschap en precisie in elke wrap.
 • Premium Materialen: We gebruiken uitsluitend topmerken zoals 3M, Avery en Xpel, wat resulteert in een finish die niet alleen eruit springt, maar ook lang meegaat.

 • Perfectie in Details: Bij Wrap&Go zit perfectie niet enkel in de grote lijnen, maar juist in de kleinste details. Elk stukje van je auto krijgt de aandacht die het verdient.

 • Eindeloze Mogelijkheden: Of je nu gaat voor een subtiel design of een gedurfde print, wij hebben alles in huis om jouw visie werkelijkheid te maken.

 • Klant Eerst: Jouw tevredenheid is onze drijfveer. We luisteren, adviseren en zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur uitgaat.

Denk dus aan Wrap&Go wanneer je kwaliteit zoekt die verder gaat dan het prijskaartje. Bij ons krijgt je auto de ‘priceless’ behandeling die hij verdient.

Onderhoudstips Voor Gewrapte Auto's

Je hebt net geïnvesteerd in een premium auto wrap van Wrap&Go en wilt natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk gloednieuw en glanzend uit blijft zien. Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in topconditie te houden:

1. Regelmatig Wassen:
Vuil en verontreinigingen kunnen zich ophopen op de wrap, wat kan leiden tot vlekken en vervaging. Wij raden aan je auto minimaal 2x per maand te wassen. Hierbij is handwas de beste keuze, omdat je zo elk deel van je auto grondig en zorgvuldig kunt reinigen.

2. Wasstraat:
Mocht je kiezen voor een wasstraat, zorg dan dat je voor een kwalitatieve wasstraat gaat. De zachtere borstels en betere shampoos zijn vriendelijker voor je wrap en verminderen de kans op krassen.

3. Keramische Coating:
Het aanbrengen van een keramische coating is een slimme zet voor zowel matte als glanzende wraps. We bevelen de coating van Gtechniq aan, een kwalitatief hoogstaand product dat een beschermende laag vormt over je wrap. Hierdoor wordt deze beschermd tegen factoren zoals UV-straling, vogelpoep en zure regen. De coating zorgt ervoor dat je wrap zijn originele uitstraling behoudt, of het nu mat of glanzend is. Het grootste voordeel? Deze hoogwaardige bescherming blijft tot wel 2 jaar zitten, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobisch effect, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden, wat het schoonmaken van je gewrapte voertuig een fluitje van een cent maakt.

Waarom Kiezen Voor Wrap&Go?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

Wat onze klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

Auto wrappen - De Veelgestelde vragen

 • Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?
  Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is omdat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat.
 • Wat zijn de verschillen tussen een wax en een keramische coating?
  Het grootste verschil is dat de Wax Guard een lak verzegeling is op basis van een Wax. Een verzegeling op basis van Wax is nooit blijvend en zal uiteindelijk verdwijnen. Een coating blijft in principe voor altijd op een auto zitten tenzij die eraf wordt gepolijst. Een coating loopt wel terug net zoals de wax. Alleen is een coating goed te boosten en weer snel terug te krijgen naar hoe het eerst was. Daarnaast geeft een coating een vele malen diepere glans in de lak en geeft het een veel gladder en water afstotender resultaat.
 • Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?
  De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.pv. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is.
   
  Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen. Wij verkopen speciale schoonmaakmiddelen die je in de auto kunt bewaren om de vlekken direct te verwijderen. Wij raden aan de carwrap te onderhouden met de producten van Meguiars. Deze zijn alle bij ons in de winkel en webshop (www.teslastuff.nl) verkrijgbaar.
 • Is alles aan een auto te wrappen?
  Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.
 • Hoe krasgevoelig is folie?
  De folie beschermt de lak eronder maar is verder net zo krasgevoelig als een lak en deze dient ook zo te worden onderhouden.
 • Welke tinten zijn toegestaan op mijn autoramen?
  Folies en coatings die het doorlaten van licht te sterk verminderen mag u niet aanbrengen op de autoruiten. De voorruit en de zijruiten mogen geen beschadigingen of verkleuringen hebben. Ook mogen er geen onnodige voorwerpen op het raam zitten die het zicht van de bestuurder belemmeren. Dit geldt ook voor de achterruit als de auto geen rechter buitenspiegel heeft.
  Lichtdoorlatendheid autoruiten
  De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten moeten minimaal 55% van het licht doorlaten. De achter zijruiten en de achterruit mogen een lagere lichtdoorlatendheid hebben als de auto links en rechts een buitenspiegel heeft.
  Boete bij te lage lichtdoorlatendheid autoruiten
  De politie gebruikt tijdens controles een apparaat dat de hoeveelheid licht die de autoruit doorlaat meet. Is de gemeten lichtdoorlatendheid te laag, dan:
  * kunt u een boete krijgen;
  * kan de politie uw kentekenbewijs deel I (A) invorderen. U mag dan niet meer in uw auto rijden.
  De voertuig gebonden verplichtingen blijven wel gewoon bestaan. Bijvoorbeeld de motorrijtuigenbelasting, wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) en de Algemene Periodieke Keuring (APK). Als u uw voertuig laat schorsen, hoeft u niet meer te voldoen aan deze verplichtingen.
  Kentekenbewijs terugkrijgen
  Nadat u de autoruiten in orde heeft gemaakt, kunt u de auto voor een keuring aanbieden op een door de politie aangegeven manier. Voldoen de autoruiten bij de keuring aan de eisen, dan krijgt u uw kentekenbewijs terug. U mag dan de weg weer op met uw auto.
  Donkere autoruiten verkeersonveilig
  Donkerder getinte autoruiten zijn niet veilig omdat ze het zicht van de bestuurder beperken. Bij regenachtig en donker weer kunnen te sterk getinte ruiten tot gevaarlijke situaties leiden.
  Bron: Rijksoverheid
 • Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?
  Alles heeft te maken met het gebruikte materiaal en de werkwijze. Wij demonteren alles zodat we de folie overal netjes kunnen wegwerken en snijden dus niet zomaar de folie ergens langs af. Een perfecte afwerking kost tijd en dit is erg belangrijk voor de levensduur van je wrap. Een goed aangebracht carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Wij geven dan ook 3 jaar garantie op de montage van de folie.
 • Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?
  Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.
 • Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?
  Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.
 • Wat is de levensduur van de wrap folie?
  De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.
 • nl_NLDutch