Porsche.panamera.3M.Matte.Dark.Grey.6.auto-wrappen

AUTO WRAPPEN

Auto wrappen, wat is dat nou eigenlijk?

Autowrappen is het aanbrengen van een speciale folie over je auto, waardoor je zonder permanente aanpassingen het uiterlijk naar wens kunt veranderen. Deze techniek biedt een scala aan kleuren en finishes, zoals mat, glanzend, en prints zoals carbon, waarmee je jouw auto een persoonlijke touch geeft. Het is niet permanent, dus je kunt altijd terug naar de originele look of na een tijdje weer van kleur veranderen. Bovendien beschermt de folie de lak tegen krassen en weersinvloeden, wat bijdraagt aan het strak houden van de lak van de auto, wat weer kan helpen bij een hogere restwaarde.

bmw-2-serie-auto-wrap-3m-gloss-burnt-orange-wrapandgo12

Hoe lang duurt het wrappen?

Bij WrapAndGo begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de tijdsduur van het wrapproces. De duur ervan kan variëren, maar we zullen je een algemeen overzicht geven:

 • Standaard Auto Wrappen: Het wrappen van een standaard personenauto neemt doorgaans gemiddeld 2 tot 3 dagen in beslag.

 • Inclusief Deuren en Sponningen: Als je ervoor kiest om ook de binnenkant van de deuren en sponningen te wrappen, kun je rekenen op een extra tijdsbestek van ongeveer 4 dagen.

 • Aanvullende Opties: Indien je extra wensen hebt, zoals het verwijderen van chroomaccenten, het spuiten van remklauwen of andere aanpassingen, zullen deze de totale projectduur verlengen. We adviseren je graag over de geschatte tijd die nodig is voor deze specifieke aanpassingen.

Wat kost een auto wrappen?

Het wrappen van een auto is afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste aspecten die de prijs beïnvloeden:

 1. Autotype: Zo heeft een Audi Q8 ongeveer 30 afzonderlijke delen om te wrappen, terwijl een Tesla Model 3 er slechts 15 heeft. Grotere voertuigen, zoals SUV’s, vereisen vaak meer materiaal en zijn dus duurder.

 2. Complexiteit van de Auto: Voertuigen met lastige hoeken, rondingen en uitsparingen, zoals sport- en supercars, vereisen meer vaardigheid en tijd, wat de kosten verhogen.

 3. Type Folie: Standaardfolies zoals matte, glanzende of satijn afwerkingen zijn de gebruikelijke keuzes. Echter, voor wie op zoek is naar speciale folies, zijn er opties zoals carbon, geborsteld metaal, colourflow folies, etc. Deze hebben dan weer een meerprijs.

        Klik hier voor onze prijzen

De voordelen van je car wrappen

Het wrappen is niet alleen de buitenkant van je auto een andere kleur geven er zijn ook nog andere voordelen. 

 1. Makkelijk te vervangen/verwijderen: De wrap kan er net zo makkelijk weer af als-ie erop ging. En als je weer iets anders wilt, dan wrappen we hem gewoon weer opnieuw. Easy peasy.
 2. Beschermt tegen lakschade: Die wrap is niet alleen een pretty face. Hij beschermt ook nog eens de lak van je auto tegen krassen en andere narigheid.
 3. Geen verkleuring door UV-straling: Zonneschijn is leuk, maar niet voor je autolak. Gelukkig houdt de wrap die schadelijke UV-stralen tegen, zodat je originele kleur niet vervaagt.
 4. Snelle metamorfose: Zin in een nieuwe kleur of stijl? Met auto wrapping kan je auto er in een handomdraai totaal anders uitzien. En je hoeft niet eens te wachten tot de verf droog is!
 5. Unieke kleuren: Met meer dan 500 verschillende kleuren en prints is er voor ieder wel wat wils.
 6. Niet permanent: Anders dan spuiten, is wrappen niet permanent. Je kunt de folie na maanden of  jaren “gemakkelijk” verwijderen. 
 7.  
MICHELLA-chrome-delete-ontchromen-wrapandgo

Kunnen jullie ook de binnenkant van de auto de deuren en sponningen wrappen?

Ja, we kunnen zeker ook de binnenkant van je deuren en sponningen wrappen. Dit is een perfecte toevoeging aan het wrappen van de buitenkant, waardoor je auto zowel van binnen als van buiten een uniforme uitstraling krijgt. Door deze optie te kiezen, zorg je voor een vloeiende overgang tussen het exterieur en interieur van je auto.

Het toevoegen van het wrappen van de binnenkant van de deuren en sponningen aan je project betekent dat we ongeveer vier extra dagen nodig hebben om alles af te ronden. Voor de kosten moet je rekenen op zo’n €500 per deur. Dus, als je kiest voor deze complete make-over voor vier deuren, komt het neer op een totaal van ongeveer €2000.

Je auto laten wrappen, de stappen uitgelegd.

Auto wrappen is een perfecte manier om je voertuig een nieuwe look te geven zonder daadwerkelijk te schilderen. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n wrap-proces? Laten we het uiteen zetten.

1. Voorbereiding: Auto wrappen begint met een zorgvuldige voorbereiding. De auto wordt grondig gereinigd om alle vuil en vet te verwijderen, essentieel voor een naadloze hechting van de wrap.

2. Demontage: Bepaalde onderdelen, zoals spiegels, handgrepen en antennes kunnen worden verwijderd. Dit maakt het wrappen makkelijker en zorgt voor een strakker en mooier resultaat.

3. Applicatie: Hier komt de magie van auto wrappen echt tot leven. Onze professionals brengen de vinylfolie nauwkeurig aan, waarbij ze super strak aanbrengen zonder kreukels en luchtbellen.

4. Afwerking: Na het aanbrengen gaat het om de details. Randen en hoekjes worden zorgvuldig afgewerkt en overtollige folie wordt verwijderd.

5. Remontage: Verwijderde onderdelen worden zorgvuldig teruggeplaatst.

6. Inspectie: Voordat we verder gaan, wordt een laatste grondige inspectie uitgevoerd om ter zeker van te zijn dat alles super strak erop ziet en we niks over het hoofd hebben gezien.

7. Onthulling: Het leukste gedeelte! We gaan de auto met nieuwe wrap aan je onthullen.

Bij ons is auto wrappen meer dan een dienst; het is een ambacht waarbij kwaliteit en passie voorop staan.

Onderhoudstips voor gewrapte auto's

Je hebt net geïnvesteerd in een premium auto wrap van Wrap&Go en wilt natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk gloednieuw en glanzend uit blijft zien. Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in topconditie te houden:

1. Regelmatig Wassen:
Vuil en verontreinigingen kunnen zich ophopen op de wrap, wat kan leiden tot vlekken en vervaging. Wij raden aan je auto minimaal 2x per maand te wassen. Hierbij is handwas de beste keuze, omdat je zo elk deel van je auto grondig en zorgvuldig kunt reinigen.

2. Wasstraat:
Mocht je kiezen voor een wasstraat, zorg dan dat je voor een kwalitatieve wasstraat gaat. De zachtere borstels en betere shampoos zijn vriendelijker voor je wrap en verminderen de kans op krassen.

3. Keramische Coating:
Het aanbrengen van een keramische coating is een slimme zet voor zowel matte als glanzende wraps. We bevelen de coating van Gtechniq aan, een kwalitatief hoogstaand product dat een beschermende laag vormt over je wrap. Hierdoor wordt deze beschermd tegen factoren zoals UV-straling, vogelpoep en zure regen. De coating zorgt ervoor dat je wrap zijn originele uitstraling behoudt, of het nu mat of glanzend is. Het grootste voordeel? Deze hoogwaardige bescherming blijft tot wel 2 jaar zitten, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobisch effect, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden, wat het schoonmaken van je gewrapte voertuig een fluitje van een cent maakt.

Je auto wrappen? Verzekering en RDW regelen.

Carwrappen wint aan populariteit in Nederland, waarmee auto’s een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Maar wat betekent dit voor je autoverzekering en kentekenregistratie? En wat als je een gewrapte tweedehands auto koopt? Ontdek hier de essentiële punten om rekening mee te houden bij auto wrappen.

COLOUR CHANGE AUTO WRAP

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change auto wrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer.

FULL COLOUR AUTO WRAP

Is een color change auto wrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Zo is een camouflage print mogelijk maar ook een eigen ontwerp.

PPF LAKBESCHERMING

Je lak beschermen tegen steenslag doe je doormiddel van PPF (Paint Protection Folie) Deze folie is nagenoeg onzichtbaar en beschermt je lak tegen steenslag en alle weersinvloeden.

mini-cooper-cartec-ceramic-coating-avery-colorflow-striping-wrap-and-go10

STRIPING

Striping op maat. Je kan zelf de kleur, breedte, aantal strepen en lengte kiezen. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te gebruiken. Kijk in de portfolio voor voorbeelden van striping.

Waarom kiezen voor Wrap&Go?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

Wat klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

wrap-and-go-de-lier-recensies

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AUTO WRAPPEN

 • Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?
  Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is om dat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat, maar belangrijk is om naar een goeie wasstraat te gaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor krassen of andere beschadigingen. Beste blijft om met de hand te wassen. We raden ook aan om een keramische coating over een wrap te kiezen omdat:
  1. Langdurige Glans: Een keramische coating behoudt de glans van de wrap langer en versterkt de kleuren.
  2. Makkelijker Schoonmaken: De coating zorgt voor een glad oppervlak dat vuil en water afstoot, wat het schoonmaken vereenvoudigt.
  3. Bescherming tegen Schade: Het biedt bescherming tegen krassen, steenslag en andere lichte schade, waardoor je wrap langer mooi blijft.
  4. Behoud van Investering: Het beschermt niet alleen de look van je wrap, maar behoudt ook de waarde van je voertuig.
  5. Totale Bescherming: Een keramische coating vormt een onzichtbaar schild dat je wrap en lak beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren, inclusief UV-straling.
 • Kan ik met mijn gewrapte auto door de wasstraat?
  De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.pv. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is.
   
  Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen. Wij verkopen speciale schoonmaakmiddelen die je in de auto kunt bewaren om de vlekken direct te verwijderen. Wij raden aan de carwrap te onderhouden met de producten van Meguiars. Deze zijn alle bij ons in de winkel en webshop (www.teslastuff.nl) verkrijgbaar.
 • Is alles aan een auto te wrappen?
  Ongespoten kunststof delen zoals sommige stootlijsten, spiegels en bumpers zijn niet te wrappen. Alleen gladde delen zoals de lak en bijvoorbeeld chrome raamlijsten.
 • Waarom kan ik mijn auto bij een ander carwrap bedrijf voor veel minder laten wrappen?
  Alles heeft te maken met het gebruikte materiaal en de werkwijze. Wij demonteren alles zodat we de folie overal netjes kunnen wegwerken en snijden dus niet zomaar de folie ergens langs af. Een perfecte afwerking kost tijd en dit is erg belangrijk voor de levensduur van je wrap. Een goed aangebracht carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Wij geven dan ook 3 jaar garantie op de montage van de folie.
 • Worden er delen op mijn auto gedemonteerd?
  Ja, wij demonteren onder andere de spiegels, handgrepen, raamlijsten en voorbumper. Wij doen dit om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Naar onze mening kan een perfecte carwrap niet zonder demontage.
 • Ik heb krassen op mijn auto/motor, zijn deze niet meer te zien na het wrappen?
  Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zul je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.
 • Doen jullie ook aan Plastidippen?
  Nee wij Plastidippen niet. Uit eigen ervaring weten wij dat dit niet de kwaliteit geeft waar wij naar streven.
 • Wat is de levensduur van de wrap folie?
  De gemiddelde levensduur bedraagt ongeveer 5 jaar. Maar kan ook oplopen tot 7 of 8 jaar, mits goed onderhouden.
 • Kan de auto op locatie gewrapt worden?
  Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.
 • Doen jullie alleen carwrapping?
  Nee we doen meer dan alleen carwrapping.
  De volgende werkzaamheden kan je door ons laten uitvoeren:
  * Ramen tinten
  * Velgen en remklauwen spuiten
  * Leveren van velgen en uitlaatsystemen
  * Monteren van bodykits
  * Inbouw van multimedia systemen en dashcams.

Een paar voorbeelden

nl_NLDutch