AUTOMATISCH ZELFHERSTELLENDE FOLIE BIJ STEENSLAG

PremiumShield gaat verder dan andere PPF (PAINT PROTECTION FILM) films: het is letterlijk AUTOMATIC SELF HEALING. Lichte krassen trekken vanzelf weg zónder er iets aan te hoeven doen dan alleen maar kijken. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

PremiumShield  Elite SH combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge weerstand tegen inslag, stoten en wrijving.

EXTREEM HELDER, NAGENOEG ONZICHTBAAR

De anti steenslag beschermende folie is bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten. PremiumShield   Elite SH is perfect toe te passen op gladde oppervlakken zoals autolak en laat zich makkelijk vervormen op rondingen.

Door zijn superieure eigenschappen zoals extreem helder, bestand tegen chemische vloeistoffen, zijn stoot- en steenslagwering  en de hoogwaardige kwaliteit, wordt op deze film levenslange garantie afgegeven.

PremiumShield® Elite SH Anti Steenslag

PremiumShield® Elite SH is een 150 micron dikke glasheldere polyurethaanfolie die onzichtbaar lijkt op autolak. Doordat het elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is, kunnen harde voorwerpen de lak niet raken en blijft deze dus intact. Het wordt door een specialist aangebracht op de meest kwetsbare carrosseriedelen voor beschadiging. Ondanks de levenslange garantie, is het verwijderbaar zonder de lak aangetast te hebben.

  • Glashelder
  • Vergeelt niet 
  • Verwijderbaar
  • Levenslange garantie
  • Nagenoeg onzichtbaar
  • Ook in mat verkrijgbaar
  • Super glad en glanzend zoals autolak
  • Zelfhelende eigenschappen; krassen verdwijnen vanzelf
  • Beschermt tegen steenslag, stoten, krassen, vogelpoep, bladluizenmelk, vuil, enz.
Anti steenslag

PremiumShield® Elite MATTE

PremiumShield ® Elite MATTE combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge kras- en stootbestendigheid. Fysiek contact door opspattend grind, bosjes en takken of omvallende objecten zullen de (auto)lak niet kunnen beschadigen aangezien de film het oppervlak beschermt. De film is bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten.

Elite MATTE is eenvoudig toe te passen en behoudt zijn helderheid, duurzaamheid en superieure eigenschappen in de meest uiteenlopende omstandigheden, biedt verbeterde chemische en mechanische weerstand (d.w.z. steenslag) en is uitstekend aanpasbaar aan complexe vormen en rondingen.

Steenslag folie matte

PremiumShield® SMOKE

PremiumShield ® SMOKE is bedoeld om koplampen en achterlichten een wat donkerdere ‘look’ te geven plus alle voordelen van bescherming tegen krassen, stoten en steenslag. De film is volledig glashelder, heeft een tint met 35% transmissie en geeft geen vertekening in de lichtstraling. Daarbij voorkomt het condens en beschadigingen.

SMOKE is bedoeld om koplampen en achterlichten een wat donkerdere ‘look’ te geven plus alle voordelen van bescherming tegen krassen, stoten en steenslag. De film is volledig glashelder, heeft een tint met 35% transmissie en geeft geen vertekening in de lichtstraling. Daarbij voorkomt het condens en beschadigingen.

anti steenslag folie dark lights

PremiumShield® BLACK

PremiumShield ® BLACK is hét antwoord op de vraag naar een super hoogglanzend zwart oppervlak dat ook nog eens kras- en stootbestendig, vuilafstotend en steenslagwerend moet zijn. Deze hoogglanzende polyurethaan film is ideaal ontwikkeld voor montage op autodaken, spiegels, motorkappen, spoilers, raamstijlen, enz.  

De ‘coole’ uitstraling in combinatie met de beschermende eigenschappen, maakt deze film een MUST HAVE voor elke moderne chauffeur. 

Anti steenslag folie black

WAT KOST HET OM STEENSLAG FOLIE AAN TE BRENGEN?

Het is heel lastig een richtprijs te geven want iedere auto is anders. Zo zijn er ook nog verschillende pakketten waar je voor kan kiezen en ook zijn de prijzen afhankelijk van de vorm van de bumper en spiegels en ook of er knipperlichten in de zijschermen zitten. Maar om toch een beetje een indicatie te geven moet je denken aan bijvoorbeeld een Tesla Full Front €1295,- incl montage en Btw

Bikini Cut: hierbij wordt de voorbumper en spiegels gedaan en worden de motorkap en zijschermen voor de helft geplakt. Dit is voordeliger dan de Full Front maar toch goed beschermd.

Bikini Cut

Full Front: hierbij wordt de gehele voorkant van de auto in de beschermende steenslag folie geplakt en is deze ook compleet beschermd. Dit is de meest gekozen optie.

Full Front

Full Car: hierbij wordt de gehele auto in de anti steenslag folie geplakt en is ook ieder deel van de auto beschermd. Zo weet je zeker dat er nergens een kras op je lak kan komen.

Full Car

ONDERHOUD

Let op: De aangebrachte folie moet ten minste 48 uur uitharden voordat hij kan worden gewassen of een soortgelijke behandeling kan ondergaan. Hierdoor kan de drukgevoelige lijm laag volledig uitharden en het vocht volledig verdampen.
Nadat 48 uur zijn verstreken, volgt u de onderstaande eenvoudige onderhoudsinstructies:

Gebruik een schone microvezeldoek of zeem om de PremiumShield-folie al/één met synthetische was te behandelen. Natuurlijke was (bijv. Carnauba) nooit gebruiken! Gebruik GEEN gekleurde soorten autowas. Alleen witte of heldere synthetische was.

Tussenreiniging
Was verontreinigingen (insecten, vogelpoep enz.) altijd meteen weg. Als u deze voor langere tijd op de folie laat zitten, kunnen er vlekken ontstaan, net zoals de aanwezige zuren op den duur de kostbare autolak zouden aanvreten. 

Wassen/afspoelen
Was het voertuig als gewoonlijk. Bij gebruik van een hogedrukreiniger moet het mondstuk ten minste 1 m van de randen van de folie weg worden gehouden om afpellen te voorkomen. Richt het mondstuk nooit op de folieranden, de krachtige waterstraal kan de folie van de lak losspuiten.

Drogen
Gebruik voor het drogen van de folie een normale microvezeldoek of blaas het overtollige waterweg met een nat/droog-stofzuiger.

Folieranden reinigen
Was en stof kunnen aan de folieranden blijven hangen. Gebruik voor het reinigen een gewoon wattenstaaije dat in 70% isopropylalcohol (!PA of wrijfalcohol) is gedoopt en veeg het WEG van de rand, NIET naar de rand toe.

Vermijd gebruik van:
Gebruik geen reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen, insectenverwijderaars of ontvetters, schuurmiddelen of andere slijpende materialen. Polijstapparatuur mag worden gebruikt, maar op lage snelheid en met minimale kracht. Wij raden aan om voor gebruik op de motorkap of spatborden een proef op een klein deel van de bumper uit te voeren.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft de folie een negatieve invloed op de autolak?
Nee! PremiumShield® beschermt uw auto tegen lakschade en houdt hem jaar in jaar uit in showroomconditie, terwijl de folie vrijwel onzichtbaar blijft.

Kan PremiumShield ® films voorzien worden van een wax?
Ja, u kunt uw auto gewoon wassen en in de was zetten alsof er geen PremiumShield® op had gezeten. Gebruik alleen géén waxsoorten waar Carnuba in verwerkt is. 

Zal de lak van een auto op den duur vervagen onder de zon?
Ja. dat doet elke lak. PremiumShield® folie is wel UV-stabiel en verkleurt niet, maar de UV-straling wordt doorgelaten. Dit is bewust zo gedaan, zodat de lak zowel ónder de folie als de onbeschermde lak dezelfde kleur behouden. 

Kan PremiumShield ® film weer verwijderd worden?
Ja. PremiumShield® heeft een gepatenteerde acryllijmlaag die ook jaren na aanbrengen veilig en zonder resten kan worden verwijderd zonder de lak aangetast te hebben. 

Kan men PremiumShield ® film zelf monteren?
Om een 100% onzichtbare, kristalheldere lakbescherming te verkrijgen, is een door ons erkende installateur nodig. Deze heeft een vaktraining bij ons gevolgd. Gebruik onze website met erkende dealers en montage-bedrijven om een professional bij u in de buurt te vinden. 

 

nl_NLDutch
Scroll naar top