info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

CARAVAN OF CAMPER WRAPPEN

KAN IK MIJN CARAVAN OF CAMPER LATEN WRAPPEN?

Je caravan of camper wrappen kan zeker! Bij wrappen denk je al snel aan auto’s die mat of in een speciale kleur gewrapt zijn en niet aan het wrappen een caravan of camper. Maar het gebeurd toch regelmatig. Je kan doormiddel van diverse beschikbare kleuren lekker opvallen of juist niet en opgaan in de natuur door gebruik te maken van natuurlijke kleuren. 

Je auto wrappen? Lees dan hier verder.

WAT KOST EEN CAMPER OF CARAVAN WRAPPEN?

Je caravan of camper wrappen kost tussen de 500,- en 5000,- De exacte prijs is van diverse factoren afhankelijk. O.a hoe groot is de camper, moet er veel gedemonteerd worden, welke kleur kies je, en zo zijn er nog meer factoren waar we rekening mee moeten houden. Wil je een exacte prijs weten voor het  wrappen van jouw camper of caravan, stuur ons dan een bericht met foto’s

DE BINNENKANT VAN MIJN CAMPER WRAPPEN?

Ja, we kunnen zeker de binnenkant van je camper of caravan wrappen! Het wrappen van het interieur is een geweldige manier om je camper een frisse, gepersonaliseerde uitstraling te geven. Of je nu gaat voor een moderne, strakke look of een warme, gezellige sfeer. We hebben een breed scala aan folies met de look en feel van hout, marmer, steen, stof en meer. Alles om je droominterieur tot leven te brengen.

Met deze hoogwaardige folies kunnen we van alles aanpakken. We wrappen de wanden en kasten, maar ook tafels en complete keukens. Zo is het interieur van je camper weer helemaal als nieuw en sluit het perfect aan bij je stijl en wensen. Maar je de binnenkant van je caravan of camper wrappen heeft meer voordelen. De aangebrachte folie beschermt het interieur namelijk ook tegen slijtage en is het gemakkelijk schoon te houden, wat de levensduur van je camper verlengt.

Ons team van specialisten zorgt voor een naadloze toepassing, zodat elke hoek en bocht er perfect uitziet. Dus ben je op zoek bent naar een unieke en vernieuwde uitstraling voor de binnenkant van je camper? Dan staan we klaar om je te helpen bij deze transformatie van zowel de buitenkant als het interieur van je camper of caravan!

GEVEN JULLIE GARANTIE OP HET WRAPPEN?

Ja, we geven garantie op het wrappen van je caravan of camper. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met het resultaat en dat de wrap in topconditie blijft. Onze garantie dekt onder andere:

  1. Materiaalgarantie: We gebruiken hoogwaardige wrapfolies van gerenommeerde merken. Mocht er een probleem zijn met de kwaliteit van het materiaal, zoals verkleuring of vervorming, dan vervangen we het probleemgebied kosteloos binnen de garantieperiode.

  2. Installatiegarantie: Onze vakmensen hebben veel ervaring met het wrappen van voertuigen. We garanderen dat de installatie professioneel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Zodat de wrap strak en naadloos zit. Als er binnen de garantieperiode problemen zijn met de hechting of het loskomen van de wrap, lossen we dit kosteloos voor je op.

  3. Uitgesloten Schade: Onze garantie dekt geen schade die ontstaat door ongevallen, vandalisme of verkeerd onderhoud, zoals het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

Wil je meer weten over de details en voorwaarden van onze garantie op het wrappen van je caravan of camper? Neem dan gerust contact met ons op. We leggen graag uit hoe we ervoor zorgen dat je wrap er prachtig uit blijft zien!

WAAROM ZOU IK MIJN CARAVAN OF CAMPER LATEN WRAPPEN?

Met het wrappen van je caravan of camper kun je hem eenvoudig een andere kleur of nieuwe look geven. Je hoeft deze niet te verven of te spuiten maar je kunrt hem eenvoudig laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vindt. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie op de caravan of camper ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van campers & caravans wrappen:

  • 500+ kleuren beschikbaar
  • De wrap folie is niet permanent
  • Eenvoudig en snel een andere look
  • De caravan of camper kan ook op locatie gewrapt worden

HOE LANG DUURT EEN CAMPER OF CARAVAN WRAPPEN?

Het wrappen van een camper of caravan kan vaak al in 1 of 2 dagen. Dit is vooral afhankelijk van wat je allemaal gewrapt wil hebben. Maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de camper zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

HOE WERKT HET WRAPPEN VAN MIJN CARAVAN OF CAMPER?

Er zijn 5 stappen om jouw caravan of camper een nieuwe look te geven door middel van een wrap.

1. Kleur bepalen
Blend in or stand out? Wil je lekker opvallen dan kan je kiezen voor een wrap in een fel of hip kleurtje. Maar hoeft het van jou allemaal niet zo fancy dan kan je natuurlijk kiezen voor een natuur tint.

Wat je ook kiest, je kan de kleurstalen bij ons in de shop komen bekijken. Met meer dan 500 kleuren zit er zeker iets voor je tussen.

2. Delen demonteren indien nodig
Meetal zitten er roosters, handgrepen of stekker aansluitingen die gedemonteerd moeten worden. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie op je caravan of camper hebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de caravan of camper. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij modellen die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van jouw camper of caravan. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Opleveren
Het is zover, jouw vakantieparadijsje is klaar! Samen gaan we het resultaat bekijken en daarna kan je vakantie beginnen. Hup erop uit en showen ermee! 🙂

ONDERHOUDSTIPS VOOR JE GEWRAPTE CAMPER / CARAVAN

Je hebt net geïnvesteerd in een wrap voor je caravan of camper en wilt natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk gloednieuw en glanzend uit blijft zien. Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in topconditie te houden:

1. Regelmatig Schoonmaken:

Net als bij niet gewrapte campers en caravans kunnen vuil en verontreinigingen zich ophopen op de wrap. Dat kan leiden tot vlekken en vervaging. Het wordt aanbevolen om je voertuig minstens tweemaal per maand grondig te wassen. Handmatig wassen is de beste keuze, omdat je hiermee elk deel van je camper of caravan zorgvuldig kunt reinigen.

2. Overweeg een Beschermende Keramische  Coating:

Het aanbrengen van een beschermende coating kan een verstandige keuze zijn. Zowel voor matte als glanzende wraps op campers en caravans. We raden producten aan zoals de Gtechniq-coating, die een beschermende laag over je wrap vormt. Deze coating beschermt je wrap tegen factoren zoals UV-straling, vogelpoep en zure regen, waardoor de originele uitstraling behouden blijft. Ongeacht of het om een matte of glanzende wrap gaat. Het grootste voordeel is dat deze hoogwaardige bescherming tot wel 2 jaar kan aanhouden, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobisch effect. Daardoor glijden water en vuil gemakkelijk van het oppervlak. En dat vereenvoudigt het schoonmaken van je gewrapte camper of caravan aanzienlijk.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte carvan of camper.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

wrap-and-go-reviews-auto-wrappen

WAAROM KIEZEN VOOR WRAP&GO

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

AveryDennison-LOGO-WRAPPEN
xpel certified installer

PORTFOLIO

nl_NL