info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

CARAVAN OF CAMPER WRAPPEN

KAN IK MIJN CARAVAN OF CAMPER LATEN WRAPPEN?

Ja dat kan zeker! Je caravan of camper kan gewrapt worden. Bij wrappen denk je al snel aan auto’s die mat of in een speciale kleur gewrapt zijn en niet aan een caravan of camper. Maar het gebeurd toch regelmatig. Je kan doormiddel van diverse beschikbare kleuren lekker opvallen of juist niet en opgaan in de natuur door gebruik te maken van natuurlijke kleuren. 

WAAROM ZOU IK MIJN CARAVAN OF CAMPER LATEN WRAPPEN?

Doormiddel van bijvoorbeeld je caravan wrappen kan je eenvoudig je caravan een andere kleur geven. Je hoeft deze niet te verven of te spuiten maar je kan deze gemakkelijk laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vind. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie op de caravan ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van campers & caravans wrappen:

* 500+ kleuren beschikbaar
* De wrap folie is niet permanent
* Eenvoudig en snel een andere look
* De caravan of camper kan ook op locatie gewrapt worden

camper wrappen

WAT KOST EEN CARAVAN OF CAMPER WRAPPEN?

Je caravan Wrappen kost tussen de 500,- en 2500,- De exacte prijs is van diverse factoren afhankelijk. O.a hoe groot is de camper, moet er veel gedemonteerd worden, welke kleur kies je, en zo zijn er nog meer factoren waar we rekening mee moeten houden. Wil je een exacte prijs weten, stuur ons dan een bericht met foto’s. Dit kan gemakkelijk via de knop hieronder. 

HOE LANG DUURT EEN CAMPER OF CARAVAN WRAPPEN?

Het wrappen van bijvoorbeeld een camper kan vaak al in 1 of 2 dagen. Dit is vooral afhankelijk van wat je allemaal gewrapt wil hebben maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de camper zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

HOE GAAT HET WRAPPEN VAN MIJN CARAVAN OF CAMPER IN ZIJN WERK?

Er zijn 5 stappen om jouw caravan of camper een nieuwe look te geven.

1. Kleur bepalen
Blend in or stand out? Wil je lekker opvallen dan kan je kiezen voor een fel of hip kleurtje maar hoeft het van jou allemaal niet zo fancy dan kan je natuurlijk kiezen voor een natuur tint.

Wat je ook kiest, je kan de kleurstalen bij ons in de shop komen bekijken, met meer dan 500 kleuren zit er zeker iets voor je tussen.

2. Delen demonteren indien nodig
Meetal zitten er roosters, handgrepen of stekker aansluitingen die gedemonteerd moeten worden. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie hebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de caravan of camper.. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij modellen die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van jouw camper of caravan. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Opleveren
Het is zover, jouw vakantieparadijsje is klaar! Samen gaan we het resultaat bekijken en daarna kan je vakantie beginnen. Hup erop uit en showen ermee! 🙂

ENKELE VOORBEELDEN

nl_NLDutch