info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

CARAVAN OF CAMPER WRAPPEN

KAN IK MIJN CARAVAN OF CAMPER LATEN WRAPPEN?

Ja dat kan zeker! Je caravan of camper kan gewrapt worden. Bij wrappen denk je al snel aan auto’s die mat of in een speciale kleur gewrapt zijn en niet aan een caravan of camper. Maar het gebeurd toch regelmatig. Je kan doormiddel van diverse beschikbare kleuren lekker opvallen of juist niet en opgaan in de natuur door gebruik te maken van natuurlijke kleuren. 

Je hele auto wrappen? Lees dan hier verder.

WAAROM ZOU IK MIJN CARAVAN OF CAMPER LATEN WRAPPEN?

Doormiddel van bijvoorbeeld je caravan wrappen kan je eenvoudig je caravan een andere kleur geven. Je hoeft deze niet te verven of te spuiten maar je kan deze gemakkelijk laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vind. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie op de caravan ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van campers & caravans wrappen:

* 500+ kleuren beschikbaar
* De wrap folie is niet permanent
* Eenvoudig en snel een andere look
* De caravan of camper kan ook op locatie gewrapt worden

camper wrappen

WAT KOST HET WRAPPEN?

Je caravan wrappen kost tussen de 500,- en 5000,- De exacte prijs is van diverse factoren afhankelijk. O.a hoe groot is de camper, moet er veel gedemonteerd worden, welke kleur kies je, en zo zijn er nog meer factoren waar we rekening mee moeten houden. Wil je een exacte prijs weten, stuur ons dan een bericht met foto’s. Dit kan gemakkelijk via de knop hieronder. 

HOE LANG DUURT EEN CAMPER OF CARAVAN WRAPPEN?

Het wrappen van bijvoorbeeld een camper kan vaak al in 1 of 2 dagen. Dit is vooral afhankelijk van wat je allemaal gewrapt wil hebben maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de camper zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

HOE GAAT HET WRAPPEN VAN MIJN CARAVAN OF CAMPER IN ZIJN WERK?

Er zijn 5 stappen om jouw caravan of camper een nieuwe look te geven.

1. Kleur bepalen
Blend in or stand out? Wil je lekker opvallen dan kan je kiezen voor een fel of hip kleurtje maar hoeft het van jou allemaal niet zo fancy dan kan je natuurlijk kiezen voor een natuur tint.

Wat je ook kiest, je kan de kleurstalen bij ons in de shop komen bekijken, met meer dan 500 kleuren zit er zeker iets voor je tussen.

2. Delen demonteren indien nodig
Meetal zitten er roosters, handgrepen of stekker aansluitingen die gedemonteerd moeten worden. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie hebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de caravan of camper.. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij modellen die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van jouw camper of caravan. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Opleveren
Het is zover, jouw vakantieparadijsje is klaar! Samen gaan we het resultaat bekijken en daarna kan je vakantie beginnen. Hup erop uit en showen ermee! 🙂

ONDERHOUDSTIPS VOOR JE CAMPER / CARAVAN

Je hebt net geïnvesteerd in een wrap en wilt natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk gloednieuw en glanzend uit blijft zien. Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hier zijn enkele tips om je nieuwe wrap in topconditie te houden:

1. Regelmatig Schoonmaken:

Net als bij campers en caravans kunnen vuil en verontreinigingen zich ophopen op de wrap, wat kan leiden tot vlekken en vervaging. Het wordt aanbevolen om je voertuig minstens tweemaal per maand grondig te wassen. Handmatig wassen is de beste keuze, omdat je hiermee elk deel van je camper of caravan zorgvuldig kunt reinigen.

2. Overweeg een Beschermende Keramische  Coating:

Het aanbrengen van een beschermende coating kan een verstandige keuze zijn, zowel voor matte als glanzende wraps op campers en caravans. We raden producten aan zoals de Gtechniq-coating, die een beschermende laag over je wrap vormt. Deze coating beschermt je wrap tegen factoren zoals UV-straling, vogelpoep en zure regen, waardoor de originele uitstraling behouden blijft, ongeacht of het om een matte of glanzende wrap gaat. Het grootste voordeel is dat deze hoogwaardige bescherming tot wel 2 jaar kan aanhouden, waardoor je wrap er langer als nieuw uitziet. Bovendien heeft de Gtechniq-coating een hydrofobisch effect, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden, wat het schoonmaken van je gewrapte camper of caravan aanzienlijk vereenvoudigt.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

PORTFOLIO

WAAROM KIEZEN VOOR WRAP&GO

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

nl_NLDutch