BMW X6 - Oracal Gloss Urban Green

We made the following adjustments:

  • Gewrapt in Oracal Gloss Urban Green
  • Remklauwen in bijpassende kleur gespoten

More info on car wrapping and remklauwen spuiten can be found here.

We hebben deze BMW X6 getransformeerd met een opvallende wrap in Oracal Gloss Urban Green. Deze levendige en moderne groene tint accentueert de krachtige lijnen van de X6 en geeft de auto een unieke en gedurfde uitstraling.

Als gecertificeerd wrapbedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit en vakmanschap in elk project dat we uitvoeren. De keuze voor Oracal Gloss Urban Green is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten, maar ook vanwege de duurzaamheid en bescherming die het biedt aan de originele lak van de BMW.

Daarnaast hebben we de remklauwen in een bijpassende kleur gespoten, wat zorgt voor een harmonieuze en gestroomlijnde look. Deze extra detail benadrukt de sportieve karakter van de X6 en maakt het geheel compleet.

Met zijn nieuwe glanzende groene huid en bijpassende remklauwen trekt deze BMW X6 ongetwijfeld de aandacht en laat zien dat stijl en functionaliteit perfect kunnen samengaan. Met deze wrap is de X6 klaar om zowel de stadsstraten als de snelwegen in stijl te domineren.

en_GBEnglish