Mercedes A-Klasse - 3M Gloss Storm Grey

We made the following adjustments:

  • Wrapped in 3M Gloss Rock Grey
  • Chrome delete
  • Striping in hoogglans zwart
  • Brake calipers painted red with black logos under clearcoat

More info on car wrapping, remklauwen spuiten, striping and chrome delete can be found here.

We hebben deze Mercedes A-Klasse een indrukwekkende make-over gegeven, volledig gewrapt in 3M Gloss Rock Grey. Deze verfijnde, glanzende grijze tint versterkt het elegante design van de A-Klasse, en geeften het voertuig een frisse, moderne uitstraling.

In lijn met onze 3M Gecertificeerde status, hebben we ook een chrome delete uitgevoerd, waarbij alle chrome elementen zijn vervangen door hoogglans zwart. Dit verfijnt de algehele uitstraling van de auto door een naadloze integratie van de striping in dezelfde hoogglans zwarte afwerking. Deze details dragen bij aan een strak en uniform uiterlijk dat echt in het oog springt.

Bovendien hebben we de remklauwen rood gespoten, afgewerkt met zwarte logo’s onder de blanke lak, waardoor ze een opvallend accent vormen tegen de Gloss Rock Grey wrap. Dit geeft de Mercedes een sportieve flair die zowel subtiel als stijlvol is.

Als 3M Gecertificeerd wrapbedrijf staan we garant voor de hoogste kwaliteit in zowel materiaal als montage. Onze nauwgezette toepassing en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke wrap niet alleen prachtig oogt, maar ook langdurig mooi blijft. Deze Mercedes A-Klasse is het perfecte voorbeeld van hoe onze deskundigheid en toewijding aan kwaliteit samen komen om een voertuig te transformeren.

en_GBEnglish