Avery Dennison Europe komt met nieuwe kleuren van de Supreme Wrapping™ Film, de ColorFlow™ Series

Avery Dennison Europe komt met nieuwe kleuren van de Supreme Wrapping™ Film, de ColorFlow™ Series

Avery Dennison Graphics Solutions introduceert de nieuwe Supreme Wrapping Film ColorFlow Series. Deze van kleur veranderende films hebben dezelfde prestaties en vervormbaarheid als alle Avery Dennison Supreme Wrapping Films.

De ColorFlow Series bevat vijf nieuwe kleuren met een unieke afwerking: Rising Sun (rood / goud), Urban Jungle (zilver / groen), Roaring Thunder (blauw / rood), Fresh Spring (goud / zilver) en Rushing Riptide (cyaan / paars). Deze nieuwe collectie, met zijdeglans afwerking, biedt een ‘colour swap’ effect waarbij de kleur verandert in het voorbijgaan.

“De nieuwe ColorFlow serie geeft installateurs de mogelijkheid dynamische, kleurverschuivende car wraps te creëren die ongelooflijk uniek zijn “, zegt Oliver Guenther, marketing director, Avery Dennison Graphics Solutions Europe. “Wanneer licht valt op een van de vijf nieuwe kleuren, zorgt de film voor een vloeiend en verschuivend spectrum van kleuren waardoor het voertuig verandert in een prachtig kunstwerk.”

 

De ColorFlow serie heeft alle eigenschappen van het Avery Dennison Supreme Wrapping Film portfolio. De multi-layer films combineren kleur, textuur en duidelijke beschermende lagen, die een mooie, autlakachtige afwerking geven die zowel duurzaam als oogverblindend is.

 

De films zijn voorzien ook de gepatenteerde Avery Dennison Easy Apply RS technologie, wat zorgt voor een grote vervormbaarheid en de mogelijkheid om gemakkelijk te herpositioneren. Met de toevoeging van de ColorFlow Series heeft het Supreme Wrapping Film portfolio nu meer dan 80 kleuren en afwerkingen voor autowraps.

 

“Een van kleurveranderde film met de grote vervormbaarheid van de Avery Dennison films is een geweldige nieuwe toevoeging aan het Supreme Wrapping Film portfolio”, zegt Robbert Buist, applicateur bij Modiforce in Nederland. “We kunnen niet wachten om meer van deze ColorFlow films in onze handen te krijgen. Het biedt veel potentieel om een aantal echt geweldig projecten te maken.”

 
 

Bron: http://www.sign.nl/

nl_NLDutch
Scroll naar top