WrapJeInterieur.nl voor bedrijven: een klantvriendelijke keuze.

WrapJeInterieur.nl voor bedrijven: een klantvriendelijke keuze.

Je krijgt maar één kans om als ondernemer of MKB’er een goede, eerste indruk te maken. Mee eens? Mensen doen namelijk zaken met mensen. Daarmee bedoelen we dat de prijs van je product of dienst nog zo concurrerend kan zijn en wat je aanbiedt nog zo onderscheidend, maar als iemand geen goed gevoel heeft, zal diegene uiteindelijk ergens anders gaan winkelen. Gunning staat op nummer één, de uitstraling van je bedrijf op nummer twee. Hoe je de uitstraling van je bedrijf kunt verbeteren op een manier die binnen je budget past, lees je hier!

Een kwestie van details.
Denk eens aan een bedrijfsomgeving waar je direct weg wilde. Misschien lag er een vlekkerig tapijt, of waren de muren totaal vergeeld. Kreeg je het gevoel dat je hier professioneel geholpen ging worden? En denk nu eens aan een bedrijfsomgeving die indruk op je maakte. Waar zat dat in? Wij zeggen dat het vooral in de kleine details zat. Een goede mix van accenten en elementen op wanden en meubels. Bij WrapJeInterieur.nl specialiseren we ons in het opwekken van dat gevoel. We hebben we één belangrijk doel als het gaat om onze zakelijke klanten: we willen we dat je een goede, eerste indruk maakt en succesvol bent

Jouw bedrijf, jouw unieke uitstraling.
Natuurlijke elementen in een bedrijfsomgeving stralen rust en professionaliteit uit. Hout staat voor betrouwbaarheid, steen staat voor kracht, leder voor flexibiliteit en textiel voor frisse ideeën. De folies van WrapJeInterieur.nl zijn gebaseerd op al deze natuurlijke elementen en zijn toepasbaar op wanden en meubilair. Zo kun je, zonder dat er een aannemer aan te pas komt, je bedrijfsruimten een geheel nieuwe uitstraling geven. Van wachtruimte, tot werkplaats en van vergaderzaal tot kantoor. Onze folies komen per meter en zijn 1.22 meter breed. Zo kun je de grootste wanden tot de kleinste lampvoet wrappen. De flexibiliteit van de folies die je bij WrapJeInterieur.nl vindt zorgen ervoor dat je ook ronde oppervlakken een andere uitstraling kunt geven.

De collectie.
WrapJeInterieur.nl geeft je de keuze uit een heel palet van duurzame folies: textiel, steen, metaal, marmer, leer, hout, glitter of effen kleuren, met en zonder reliëf. In onze collectie vind je ook verschillende ontwerpen per type folie, zodat je altijd slaagt om de uitstraling te krijgen die je  zoekt. De folies van NewDeco zijn sterk en duurzaam. Vuil en vocht kan bijna altijd met een doekje worden verwijderd, dus je klanten zullen zich niet ergeren aan strepen, vegen of vlekken. Je klanten én je collega’s zullen een plezierige beleving hebben aan je geheel ‘nieuwe’ interieur.

Tijd is geld.
Als we altijd van tevoren wisten waar we in een bedrijf aan toe waren, had niemand te klagen. Soms lopen dingen niet zoals we denken dat ze zullen gaan lopen. Toch maken we dat op dit gebied graag mogelijk voor je. Je bedrijfsomgeving kun je voor veel geld laten verbouwen, maar door je interieur of meubels te wrappen bespaar je een hoop op je budget. Je weet waar je aan toe bent, want de prijzen van onze folies staan vast. Heb je geen tijd omzelf aan de slag te gaan? Of heeft je personeel wel wat beters te doen? Dan laat je ons langskomen en maken we graag een offerte om de folies voor je aan te brengen. Met jarenlange ervaring in het wrappen van allerlei objecten kun je erop rekenen dat het resultaat een strak en passend geheel vormt.

De mogelijkheden
Je kunt zo ver gaan als je verbeelding toelaat. Een unieke ervaring heb je gauw bereikt als je ziet wat je kunt transformeren met de folies van WrapJeInterieur.nl:

● Kozijnen van hout, kunststof en aluminium
● Wanden en plafonds
● Receptiebalie
● Bureauoppervlakken
● Steunpilaren
● Balken
● Kasten en kastdeuren
● Toegangsdeuren
● Speakerzuilen en bekistingen

Bekijk onze website om visuele inspiratie op te doen en alle mogelijkheden te bekijken. Het zijn er meer dan je denkt.

Persoonlijk advies? We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur.
070-3681097

nl_NLDutch
Scroll naar top