Ford Transit Custom - 3M Satin Dark Grey + Striping

De volgende aanpassingen hebben we gedaan:

We hebben deze Ford Transit Custom getransformeerd met een strakke 3M Satin Dark Grey wrap. Deze diepe, donkergrijze tint versterkt de strakke lijnen van de Ford Transit Custom en geeft de bestelwagen een moderne en opvallende uitstraling die uitstekend past bij zijn veelzijdige karakter.

We hebben een Ford Transit Custom getransformeerd met een 3M Satin Dark Grey wrap. Deze diepe, donkergrijze tint versterkt de strakke lijnen van de Ford Custom en geeft de bestelwagen een moderne en opvallende uitstraling die uitstekend past bij zijn functionele karakter.

Om het design verder te accentueren, hebben we mat zwarte 3M Matrix striping gemonteerd. Deze toevoeging zorgt voor een scherp contrast met de satijnen grijze afwerking en geeft de auto een unieke en dynamische look.

Als 3M Gecertificeerd wrapbedrijf hanteren we de hoogste standaarden in ons werk. We gebruiken alleen topkwaliteit materialen en passen elke wrap nauwkeurig toe. Deze Ford Transit Custom is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bewijs van onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.

nl_NLDutch