Mercedes GLA - Avery Diamond White

De volgende aanpassingen hebben we gedaan:

  • Gewrapt in Avery Diamond White

Meer info over auto wrappen vind je hier.

We hebben deze Mercedes GLA getransformeerd met een schitterende wrap in Avery Diamond White. Deze elegante en glanzende witte tint accentueert de moderne lijnen van de GLA en geeft de auto een luxueuze, verfijnde uitstraling.

Als Avery Gecertificeerd wrapbedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit en vakmanschap in elk project dat we uitvoeren. De keuze voor Avery Diamond White is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten, maar ook vanwege de duurzaamheid en bescherming die het biedt aan de originele lak van de Mercedes.

Deze wrap verandert niet alleen het uiterlijk van de Mercedes GLA, maar biedt ook een beschermende laag tegen krassen, UV-stralen en andere omgevingsinvloeden. Dit zorgt ervoor dat de auto er langer als nieuw uit blijft zien, terwijl de glanzende afwerking een echt statement maakt op de weg.

Met zijn nieuwe glanzende witte huid trekt deze Mercedes GLA ongetwijfeld de aandacht en laat zien dat stijl en functionaliteit perfect kunnen samengaan. Met deze wrap is de GLA klaar om zowel de stadsstraten als de snelwegen in stijl te domineren.

nl_NLDutch