Nissan Juke - 3M Custom camouflage wrap

De volgende aanpassingen hebben we gedaan:

  • Gewrapt met 3M folie in een custom camouflage design
  • Belettering aangebracht van Zeeuw&Zeeuw

Meer info over auto wrappen of info over auto beletteren vind je hier.

We hebben deze Nissan Juke een unieke make-over gegeven door hem te wrappen met 3M folie in een custom camouflagepatroon. Deze opvallende en avontuurlijke print versterkt het sportieve karakter van de Juke en zorgt ervoor dat deze echt opvalt in het verkeer.

Daarnaast hebben we belettering aangebracht van Zeeuw&Zeeuw, wat de auto een extra persoonlijke touch geeft en tegelijkertijd zorgt voor herkenbaarheid van het merk. Deze combinatie van op maat gemaakte camouflage en professionele belettering maakt deze Nissan Juke niet alleen een plezier om in te rijden, maar ook een krachtig promotiemiddel.

Als een 3M Gecertificeerd wrapbedrijf gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat zowel de folie als de belettering perfect zijn aangebracht en lang meegaan. Onze certificering verzekert dat elk project aan strenge kwaliteitsnormen voldoet. Deze Nissan Juke is nu niet alleen een visueel statement, maar ook een toonbeeld van vakmanschap en kwaliteit.

nl_NLDutch