Tesla Model 3 - 3M Matte Dark Grey

De volgende aanpassingen hebben we gedaan:

  • Gewrapt in 3M Matte Dark Grey

Meer info over auto wrappen vind je hier.

We hebben deze Tesla Model 3 getransformeerd met een prachtige wrap in 3M Matte Dark Grey. Deze subtiele en stijlvolle matte grijze tint benadrukt de strakke, moderne lijnen van de Model 3 en geeft de auto een onderscheidende, geavanceerde uitstraling.

Als 3M Gecertificeerd wrapbedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit en vakmanschap in elk project dat we ondernemen. De keuze voor 3M Matte Dark Grey is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten maar ook vanwege de duurzaamheid en bescherming die het biedt aan de originele lak van de Tesla.

Deze wrap transformeert niet alleen het uiterlijk van de Tesla, maar biedt ook een beschermende laag tegen krassen, UV-stralen en andere omgevingsinvloeden. Dit zorgt ervoor dat de auto er langer als nieuw uit blijft zien, terwijl de matte afwerking een echt statement maakt op de weg.

Deze Tesla Model 3 met zijn nieuwe matte grijze huid trekt ongetwijfeld de aandacht en laat zien dat stijl en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. Met deze wrap is de Tesla klaar om zowel de stadsstraten als de snelwegen in stijl te domineren.

nl_NLDutch