Tesla Model 3 3M Matte Grey Metallic

De volgende aanpassingen hebben we gedaan:

  • Gewrapt in 3M Matte Grey Metallic

Meer info over auto wrappen vind je hier.

We hebben deze Tesla Model 3 getransformeerd met een prachtige wrap in 3M Matte Grey Metallic. Deze stijlvolle en moderne matte grijze tint benadrukt de strakke, futuristische lijnen van de Model 3 en geeft de auto een verfijnde, geavanceerde uitstraling.

Bij deze transformatie hebben we ervoor gekozen om de chrome accenten te behouden. De combinatie van de matte grijze wrap met de originele chrome elementen zorgt voor een opvallend contrast en een elegant, tijdloos uiterlijk. Dit behoudt de klassieke uitstraling van de Tesla terwijl het een moderne twist toevoegt.

Als 3M Gecertificeerd wrapbedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit en vakmanschap in elk project dat we uitvoeren. De keuze voor 3M Matte Grey Metallic is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten, maar ook vanwege de duurzaamheid en bescherming die het biedt aan de originele lak van de Tesla.

Met deze nieuwe, verfijnde look trekt de Tesla Model 3 ongetwijfeld de aandacht en laat zien dat stijl en functionaliteit perfect kunnen samengaan. Met deze wrap is de Model 3 klaar om zowel de stadsstraten als de snelwegen in stijl te domineren.

nl_NL