BMW CHROME DELETE

WAAROM CHROME DELEN ZWART MAKEN?

Chrome raamlijsten, chrome grill, chrome dakdragers… alles is vaak chrome. Het kan mooi zijn maar wil je een stoerdere look dan kom je toch al gauw uit bij het zwart maken van de chrome delen. Zo kun je onder andere kiezen voor chique hoogglans of stoer mat zwart. En wil je toch ooit weer terug naar chrome dan verwijder je gewoon de folie en zijn de chrome delen weer zoals voordat ze gewrapt werden.

SPUITEN OF WRAPPEN JULLIE DE CHROME DELEN?

Wij wrappen de chrome delen. Waarom? Ten eerste omdat verf zich slecht hecht op chrome delen en je de kans heb dat de verf er zo vanaf springt door bijvoorbeeld stoten of steenslag. Ten tweede is wrappen niet permanent maar heeft wel een lange levensduur. De folie gaat zo maar 10 jaar mee, mits deze goed wordt onderhouden en is na verloop van tijd ook weer makkelijk te verwijderen. Hierdoor kun je de auto weer in originele staat brengen, wat de restwaarde van de auto behoud. Ook is het chrome beschermd tegen krassen en weersinvloeden in de tijd dat de folie er overheen zit. 

bmw.chrome.delete.glanzend.zwart.voor.en.na

WELKE KLEUREN KAN IK KIEZEN VOOR EEN CHROME DELETE?

In principe kan je elke kleur kiezen voor een chrome delete. We hebben wel is fel groen gebruikt voor het ontchromen maar dit waren de bedrijfskleuren voor op een bedrijfsauto. De meest gekozen kleur is toch wel zwart en die heb je in vele varianten waaronder, mat, zijdeglans, hoogglans, metallic maar ook bijvoorbeeld carbon of matrix. Zo is er altijd wel iets wat bij jouw auto past. 

Regelmatig kiezen mensen ook voor een donker grijs of een kleur die weer bij de wielen past. Het mooiste is om te combineren met een kleur die al in je auto te vinden is.

Kom je er niet uit kom dan gerust bij ons langs en dan kunnen we je de verschillende kleur stalen laten zien en bij je auto houden.

3M.wrap.kleuren.chrome.delete

WAT KOST EEN CHROME DELETE?

De kosten van een chrome delete hangen een beetje af van het model en het chrome wat erop zit. Niet op ieder model zijn bijvoorbeeld de raamlijsten hetzelfde. We kunnen je wel een hele goeie indicatie geven. De prijzen zijn incl een matte of glanzende folie. Carbon en brushed steel hebben een meerprijs van 15%

Dakdragers – €175,- (Indien deze gedemonteerd moeten worden om het beste resultaat te krijgen €275,-)
Raamlijsten – €250,-
Handgreep stripjes – €75,-
Grill – De grill wrappen wij eigenlijk nooit maar vervangen wij. Dit kan zijn hoogglans zwart, zijdeglans zwart en zelfs carbon.

BMW.chrome.delete.nieren.hoogglans.zwart
Grill 150,- / 200,- (2 stuks)
BMW.chrome.delete.hoogglans.zwart
Knipperlichten 75,- (2 stuks)
BMW.chrome.delete.hoogglans.zwart.raamlijsten
Raamlijsten 250,- (2 stuks)
BMW.chrome.delete.hoogglans.zwart.handgrepen
Deurgrepen 75,- (4 stuks)
bmw.x5.chrome.delete.ontchromen
Dakrails 175,- (2 stuks)

VOORBEELDEN VAN DE VERKRIJGBARE GRILL / NIEREN

BMW grill nieren carbon chrome delete
Carbon Nieren
bmw grill nieren hoogglans zwart chrome delete
Hoogglans Zwarte Nieren
bmw.grill.nieren.mat.zwart.ontchromen
Mat Zwarte Nieren

PORTFOLIO CHROME DELETE

nl_NLDutch
Scroll naar top