Mercedes-E-Klasse-Avery-Satin Metallic-Light-Brown14

MERCEDES WRAPPEN

MERCEDES LATEN WRAPPEN?

Mercedes wrappen is slechts het begin van wat we hier kunnen doen. We zijn gepassioneerde vakmensen die streven naar perfectie in elk detail. Jouw auto verdient het beste, en wij zijn er om dat te bieden.

Naast het wrappen van je Mercedes, bieden we ook andere topdiensten aan zoals ramen tinten, remklauwen spuiten en polijsten. Elke dienst wordt met de grootste zorg uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je auto er niet alleen geweldig uitziet, maar ook beschermd is tegen slijtage en de elementen.

Bij ons draait alles om vakmanschap en aandacht voor detail. We weten hoe belangrijk je auto voor je is, en we behandelen hem dan ook met de grootste zorg en precisie. Kom langs en ontdek hoe we jouw Mercedes kunnen transformeren en verbeteren met onze hoogwaardige diensten.

Hier vind je de algemene info over auto wrappen. En hier lees je hoe de prijs van een auto wrap wordt bepaald.

WAT KOST EEN MERCEDES WRAPPEN?

De prijs voor het wrappen van een Mercedes hangt af van meerdere factoren, die wij bij onze wrapshop zorgvuldig overwegen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten als je besluit je Mercedes door ons te laten wrappen:

Model van de Mercedes: De kosten kunnen variëren afhankelijk van het model, zoals de GLE die extra losse onderdelen heeft rond de deuren en wielkasten. Deze modellen vergen meer werk vanwege de vele losse elementen die nauwkeurig gewrapped moeten worden.

Type folie: Onze standaardprijs omvat basistypes folies zoals mat, glanzend of satijn. Voor speciale folies zoals colorflow, carbon of brushed textures geldt een meerprijs vanwege de hogere kosten van deze materialen en de vereiste expertise voor correcte toepassing.

Extra onderdelen: Wagens met additionele features zoals spoilers, splitters of diffusers vereisen meer tijd en materiaal, wat invloed heeft op de totaalprijs.

De kosten voor een volledige wrap van een Mercedes variëren doorgaans tussen €2.195 en €3.500. Deze schatting is indicatief; voor een precieze, op maat gemaakte offerte, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We bespreken dan alle specifieke details van je auto en zorgen voor een gedetailleerde offerte, zodat je exact weet wat je kunt verwachten.

Een G-klasse zoals op de foto is een van de lastigste auto’s om te wrappen. De kosten van het wrappen van een G-klasse zullen gaan richting de 5500,- 

HOE LANG DUURT EEN MERCEDES WRAPPEN?

 

Bij WrapAndGo zetten we ons in voor heldere communicatie over de tijd die nodig is om jouw Mercedes te wrappen. Hier is wat je kunt verwachten:

Standaard Mercedes Wrappen: Voor een standaard wrap van een Mercedes plannen we gemiddeld 2 tot 3 dagen in.

Inclusief Deuren en Sponningen: Als je kiest voor een wrap van de binnenkant van de deuren en sponningen, reken dan op ongeveer 4 dagen extra werk.

Extra Opties: Heb je aanvullende wensen zoals het verwijderen van chroomaccenten of het spuiten van remklauwen, dan beïnvloeden deze de projectduur. We bespreken graag de specifieke impact op de tijdsplanning en de kosten.

Bij WrapAndGo kun je rekenen op een zorgvuldige en vakkundige uitvoering, met regelmatige updates over de voortgang van jouw project.

HOE LANG DUURT EEN CHROME DELETE?

De tijd die nodig is voor een chrome delete kan verschillen, afhankelijk van de specifieke onderdelen van je Mercedes die je aangepakt wilt hebben. Hier zijn wat richtlijnen voor hoe lang het kan duren:

 • Raamlijsten: Voor het wrappen van de raamlijsten trekken we meestal 2 tot 3 uur uit.
 • Grille: Het wrappen van de grille duurt vaak tussen 1 en 2 uur.
 • Volledige Chrome Delete: Als je alle chromen elementen op je auto wilt laten aanpakken, zoals de raamlijsten, grille, deurhandvaten, en andere accenten, kan dit een hele dag duren.

Dit soort werk vraagt om precieze en zorgvuldige handelingen om ervoor te zorgen dat de wrap naadloos aansluit voor een langdurig mooi resultaat. Onze deskundige car wrappers werken snel en met oog voor detail om de beste kwaliteit te waarborgen.

Overweeg je een chrome delete of heb je specifieke vragen over het proces? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je van professioneel advies te voorzien en alles duidelijk uit te leggen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

WAT KOST EEN CHROME DELETE?

De kosten voor een chrome delete variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type voertuig en de hoeveelheid onderdelen die je wilt laten aanpassen. Hier is een overzicht van wat je ongeveer kunt verwachten qua prijzen:
 
 • Raamlijsten: €250
 • Dakdragers: Tussen €200 en €250
 • Grille: Variërend van €95 voor een Seat tot €395 voor een Audi
 • Volledige Chrome Delete: Loopt uiteen van €500 tot €1500

Deze prijzen zijn bedoeld om je een indicatie te geven. Voor een exacte prijsopgave op maat nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. We voorzien je dan van een gedetailleerde offerte, afgestemd op jouw specifieke wensen en de specificaties van jouw auto.

GEVEN JULLIE GARANTIE OP DE FOLIE EN DE MONTAGE?

 

Bij ons krijg je uitgebreide garanties en topkwaliteit services voor je gewrapte Mercedes:

 • Fabrieksgarantie: We bieden de standaard 3M fabrieksgarantie op onze folie, wat de duurzaamheid van jouw wrap verzekert.
 • Montagegarantie: Geniet van 3 jaar garantie op onze professionele montage, die garant staat voor uitmuntend vakmanschap en een naadloze afwerking.
 • Gratis controles: Om de kwaliteit te waarborgen, voeren we twee gratis kwaliteitscontroles uit; één na 2 weken en één na 6 maanden, om te verzekeren dat de wrap optimaal is aangebracht en blijft.
 • Tevredenheidsgarantie: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We streven naar de hoogste kwaliteit in zowel onze dienstverlening als onze producten, ondersteund door onze tevredenheidsgarantie.

Voor meer details over onze garantievoorwaarden en hoe we jouw investering beschermen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

WAT KUNNEN JULLIE NOG MEER AAN MIJN MERCEDES AANPASSEN?

Bij ons kun je niet alleen je Mercedes laten wrappen, maar ook kiezen uit een breed scala aan aanpassingen die je auto echt uniek maken. Hier zijn de diensten die wij aanbieden om de prestaties, esthetiek en bescherming van je Mercedes te verhogen:

 • Ramen tinten: Voor meer privacy en bescherming tegen UV-straling.
 • Remklauwen spuiten: Voeg een opvallend kleuraccent toe dat zichtbaar is door je velgen.
 • Chiptuning: Optimaliseer de prestaties van je motor voor betere reacties en hogere krachtoutput.
 • Interieur delen wrappen: Verander het interieur met carbon, hout of metallic afwerkingen om het een persoonlijke touch te geven.
 • Gordels vervangen: Personaliseer de veiligheidsgordels door kleuren te kiezen die passen bij je nieuwe interieur.
 • Striping: Voeg racestrepen of andere striping toe voor een sportieve look.
 • Lampen tinten: Subtiele tinten voor de koplampen of achterlichten voor een gestroomlijnd uiterlijk.
 • Paint Protection Film (PPF): Bied extra bescherming tegen krassen en steenslag om je lak te bewaren.
 • Velgen spuiten: Pas de kleur van je velgen aan om je auto een nieuwe stijl te geven.
 • Maxhaust uitlaatsysteem: Verbeter het geluid en de prestaties van je uitlaat met een aanpasbaar digitaal systeem.
 • Velgrandbeschermers: Bescherm je velgen tegen krassen van stoepranden en voeg een kleuraccent toe.

Deze diensten kunnen individueel of in combinatie met een wrap worden uitgevoerd, afhankelijk van jouw voorkeuren. Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke offerte aangepast aan jouw Mercedes.

ONDERHOUD INSTRUCTIES VOOR JE GEWRAPTE MERCEDES

Om je gewrapte Mercedes in topconditie te houden, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips:

Handwas aanbevolen: Voor het behoud van de wrap raden we aan om je auto met de hand te wassen. Gebruik een pH-neutrale shampoo en een zachte washandschoen om vuil voorzichtig te verwijderen zonder de folie te beschadigen.

Wasstraat: Als handwassen geen optie is, kies dan voor een kwalitatieve wasstraat. Omdat touchless wasstraten hier niet beschikbaar zijn, kies dan voor wasstraten met zachte doeken en vermijd borstels die de wrap kunnen krassen.

Frequentie van wassen: Het is aan te raden om je Mercedes minimaal één keer per twee weken te wassen. Dit helpt om opbouw van vuil en verontreinigingen die de folie kunnen beschadigen, te voorkomen.

Keramische coating: Het aanbrengen van een keramische coating op je wrap is zeer aan te raden. Deze coating biedt een extra beschermingslaag tegen UV-stralen, chemische verontreinigingen en vergemakkelijkt het schoonmaken van de wrap. Het helpt ook de levensduur van de wrap te verlengen en houdt je Mercedes er langer als nieuw uitziend.

Volg deze onderhoudsinstructies om de esthetiek en duurzaamheid van je wrap te garanderen. Neem bij vragen of voor meer onderhoudstips contact met ons op.

nl_NL