VELGEN EN REMKLAUWEN SPUITEN

SPUITEN VAN REMKLAUWEN

Je ziet het steeds vaker, gespoten remklauwen, dé finishing touch voor jouw auto. De remklauwen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden.

Er zijn twee manieren om dit te doen. De één net wat beter dan de andere. Het verschil zit hem voornamelijk in de details en in de garantie die we kunnen geven.

1. De remklauwen spuiten terwijl deze nog gemonteerd zitten.

  • Kosten: € 98,75 per stuk. 4 stuks € 395,-
  • Duur werkzaamheden: 26 uur (Indien er geen logo’s geplakt dienen te worden kan de auto dezelfde dag nog worden opgehaald)
  • Garantie 1 jaar

Hierbij plakken we de remkauwen helemaal netjes af. Als eerste spuiten we de remklauwen in een 2 componenten (2K) grondlak, daarna worden de remkauwen gespoten in ook een 2K verf kleur naar keuze. 

Mochten er logo’s op de remklauwen zitten dan plaatsen we deze uiteraard ook weer terug waarna we deze aflakken met een 2K blank lak. Uiteraard zijn dit hittebestendige lakken.

2. De remklauwen demonteren, zandstralen en dan spuiten.

  • Kosten: € 248,75 per stuk. 4 stuks € 995,-
  • Duur werkzaamheden: 3 a 4 dagen
  • Garantie 3 jaar

Als eerst zullen we de remklauwen demonteren waarna we deze zorgvuldig uit elkaar halen en we de remklauwen en klemmetjes zullen zandstralen zodat deze weer als nieuw zijn. Al het vuil en olie’s die zich na verloop van tijd hebben gehecht aan de remklauwen zijn dan verwijderd. 

Vervolgens is het tijd om de remklauwen in elke gewenste kleur te spuiten in de spuitcabine. Ook hier kunnen we de originele logo’s terug plaatsen alvorens we deze aflakken met blanke lak. Uiteraard werken we hier ook met de sterke 2K hittebestendige lakken.

Nadat de remklauwen gespoten zijn zullen we alles weer zorgvuldig in elkaar zetten en terug monteren waarna we het hele remsysteem zullen ontluchten.

OVERZICHT VERSCHILLENDE WERKWIJZEN

GEMONTEERD OP DE AUTO SPUITEN

GEDEMONTEERD SPUITEN

HET RESULTAAT, DEMONTEREN, ZANDSTRALEN EN OPNIEUW SPUITEN

PORTFOLIO REMKLAUWEN SPUITEN

SPUITEN VAN VELGEN

Wij kunnen velgen in iedere gewenste kleur spuiten. Tevens kunnen wij dan ook de stoeprand schade repareren. Om stoeprandschade te voorkomen kan je ook denken aan onze speciale velgrandbescherming van Alloygator.

Prijs per velg spuiten v.a. €125,-
Prijs per velg coaten €175,-

Velg reparatie (stoeprandschade) tussen de €12,50 en €50,- per velg, afhankelijk van de schade. Dit is alleen mogelijk i.c.m het compleet opnieuw spuiten van de velgen.

Het alleen repareren van stoeprandschade doen wij niet. Voor het richten of afdraaien van de velgen raden wij aan om daarvoor naar een velgenspecialist te gaan.

nl_NLDutch
Scroll naar top