SPEAKERS WRAPPEN

SPEAKERS WRAPPEN

KAN JE SPEAKERS LATEN WRAPPEN?

Ja, we kunnen zeker speakers wrappen! Het wrappen van speakers geeft ze een unieke en gepersonaliseerde uitstraling die perfect past bij je interieur of evenement. Het biedt niet alleen een mogelijkheid voor personalisatie, maar ook extra bescherming tegen krassen en slijtage. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat de oppervlakken van de speakers goed voorbereid zijn. Ons ervaren team voert de wrap met precisie en zorg uit, zodat je speakers er professioneel uitzien en lang meegaan.

Of je nu je thuisbioscoop een make-over wilt geven, je DJ-setup wilt personaliseren of je kantoorruimte een stijlvolle touch wilt geven, wij kunnen je helpen met het wrappen van je speakers.

WAT KOST SPEAKERS WRAPPEN?

De kosten voor het wrappen van speakers hangen af van diverse factoren en variëren doorgaans tussen de €95,- en €300,- per speaker. Deze prijsverschillen worden voornamelijk bepaald door de grootte van de speaker en het type folie dat gebruikt wordt voor het wrappen.

  1. Grootte van de Speaker: Grotere speakers vereisen meer folie om volledig te worden bedekt. Het wrappen van een grotere speaker vergt ook meer tijd en precisie, wat de kosten opdrijft. Kleine speakers zijn sneller en eenvoudiger te wrappen, wat minder kostbaar is.

  2. Type Folie: De keuze van de folie speelt een belangrijke rol in de kosten. Sommige folies zijn duurder vanwege hun specifieke eigenschappen zoals textuur, afwerking (mat, glanzend, metallic) en duurzaamheid. Speciale folies die beter bestand zijn tegen hitte en vocht, ideaal voor speakers, kunnen ook meer kosten dan standaard folies.

  3. Complexiteit van het Ontwerp: Speakers met complexe vormen of designs vereisen meer zorgvuldigheid tijdens het wrappen proces. Het nauwkeurig snijden en aanbrengen van de folie om een naadloze afwerking te garanderen kan arbeidsintensiever zijn, wat de kosten verhoogt.

Samengevat zijn de kosten voor het wrappen van speakers niet alleen een reflectie van de gebruikte materialen, maar ook van de tijd en expertise die nodig zijn om een hoogwaardig resultaat te bereiken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SPEAKERS WRAPPEN?

Het wrappen van speakers biedt verschillende voordelen die zowel de esthetiek als de duurzaamheid van je audio-apparatuur verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

1. Esthetische Aanpassing

Wrappen stelt je in staat om het uiterlijk van je speakers aan te passen aan je persoonlijke smaak. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zoals glanzend, mat of zelfs texturen zoals carbon en hout, kun je je speakers een unieke touch geven die past bij je interieur.

2. Bescherming

De folie die gebruikt wordt voor het wrappen biedt een beschermende laag over de originele behuizing van de speakers. Dit helpt om de behuizing te beschermen tegen krassen, stof, en andere vormen van slijtage, waardoor je speakers langer als nieuw blijven.

3. Duurzaamheid

Hoogwaardige wrapfolie is bestand tegen verschillende omgevingsfactoren zoals vocht en UV-straling. Dit betekent dat de kleur en afwerking van de wrap niet snel zullen vervagen, waardoor je speakers er over de lange termijn goed uit blijven zien.

4. Omkeerbaarheid

In tegenstelling tot permanente wijzigingen zoals schilderen, is het wrappen van speakers volledig omkeerbaar. Dit betekent dat je altijd terug kunt naar het originele uiterlijk van de speakers of een nieuwe stijl kunt kiezen zonder permanente impact.

5. Kostenefficiënt

Het wrappen van speakers is een kosteneffectieve manier om het uiterlijk van je audio-apparatuur te vernieuwen zonder de noodzaak voor dure vervangingen. Het is ook een economisch alternatief voor het kopen van nieuwe speakers om bij een veranderd interieur te passen.

6. Eenvoudig Onderhoud

Gewrapte speakers zijn gemakkelijk schoon te houden. De gladde oppervlakte van de folie kan eenvoudig worden afgenomen met een vochtige doek, waardoor stof en vuil snel verwijderd zijn.

Deze voordelen maken het wrappen van speakers een aantrekkelijke optie voor zowel audiofielen die hun apparatuur willen personaliseren als voor diegenen die op zoek zijn naar praktische manieren om hun investering te beschermen.

WELKE KLEUREN ZIJN ER MOGELIJK?

Bij het wrappen van speakers kun je kiezen uit vrijwel elke kleur en diverse afwerkingen, waardoor je de vrijheid hebt om ze perfect af te stemmen op je persoonlijke stijl of interieur. Hier zijn enkele van de beschikbare opties:

  • Kleuren: Elke denkbare kleur is mogelijk, van subtiele tinten tot levendige kleuren.
  • Afwerkingen: Keuze uit mat, satijn, en glanzend.
  • Speciale texturen: Variërend van carbon en geborsteld metaal tot houtnerf en marmerprint.

Deze opties bieden uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie, waardoor je je speakers een unieke uitstraling kunt geven die past bij je ruimte.

HOE LANG DUURT SPEAKERS WRAPPEN?

Het wrappen van speakers duurt meestal tussen de 1 en 2 dagen. We nemen deze tijd om ervoor te zorgen dat de wrap perfect wordt aangebracht. Ons team besteedt veel aandacht aan elk detail om een naadloze en duurzame afwerking te garanderen. We zorgen ervoor dat de speakers er niet alleen geweldig uitzien, maar ook goed beschermd zijn.

GEVEN JULLIE GARANTIE?

Ja, wij bieden 3 jaar garantie op het wrappen van speakers. Dit garandeert dat onze hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail langdurig resultaat opleveren. Mocht je in deze periode problemen ervaren, staan wij klaar om deze kosteloos voor je op te lossen. Heb je vragen of wil je meer weten over onze garantievoorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

nl_NL