VELGEN SPUITEN

VELGEN SPUITEN ZELF DOEN OF LATEN DOEN?

Je velgen laten spuiten? Goed idee! Schoenen maken de man zeggen ze wel eens, dan is het logisch dat een mooie set velgen de auto maken. Om ze wat stoerder te maken kan je de velgen spuiten om ze een ander kleurtje te geven, bijvoorbeeld zwart voor een stoerdere look. Is velgen spuiten iets wat je zelf kan doen? Ja, het zou kunnen. Maar toch raden wij aan om dit te laten doen. Je velgen netjes spuiten vereist toch echt kennis en ervaring. Velgen spuit je niet even zo op straat. En een brug is toch wel een must, want om nou je auto op blokken te zetten in de straat is ook zo iets :-). Om de velgen netjes te kunnen spuiten moeten ook de banden even naar beneden gedrukt worden om zo een perfecte afwerking te krijgen. 

Bespaar jezelf een hoop ergernis en laat het doen door professionals! Want zeg nou zelf, je velgen met allemaal stof en druipers erin wil je toch niet onder je heilige koe?

VELGEN LATEN SPUITEN OF WRAPPEN?

Er zijn 2 mogelijkheden om je velgen een andere kleur te geven, dit kan zijn door volledig je velgen te spuiten of gedeeltelijk te wrappen. Velgen kunnen we in iedere kleur spuiten, dit kan mat, zijdeglans of hoogglans. Tevens kunnen wij dan ook de stoeprand schade repareren. Om stoeprandschade aan de velgen te voorkomen kan je ook denken aan onze speciale velgrandbescherming van Alloygator.

Velgen Wrappen kunnen we ook maar dan vaak alleen de kopse kanten. Bij veel modellen bestaan de velgen vaak uit 2 kleuren, zwart of grijs met gepolijst zilver aan de kopse kant. En die kopse kanten kunnen we dan wrappen. Vaak wordt er gekozen voor hoogglans zwart of zijdeglans zwart, maar carbon is een ook mogelijkheid. Of wil je toch helemaal gek doen? Dan kan je natuurlijk ook een lekkere opvallende kleur kiezen. 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

  • Set velgen spuiten in mat of zijdeglans: €550,-
  • Set velgen spuiten in hoogglans: €595,-
  • Set velgen wrappen: tussen de €400,- en €500,-, afhankelijk van het aantal spaken.

Voor gedetailleerde offertes of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!”

IS VELG REPARATIE STANDAARD INBEGREPEN?

Velgreparatie is niet standaard inbegrepen bij onze diensten voor het spuiten van velgen. Onze standaardprocedure omvat alleen het spuiten van de velgen, tenzij anders overeengekomen. Als er echter reparaties aan de velgen nodig zijn, zoals het repareren van krassen, deuken of andere schade, kunnen we deze services aanbieden tegen een extra vergoeding. 

Velg reparatie (stoeprandschade) kost tussen de €50 en €150,- per velg, afhankelijk van de hoeveelheid schade. Wij repareren alleen stoeprandschade in combinatie met het (opnieuw) spuiten van de velgen. Voor het richten of afdraaien van de velgen raden wij aan om daarvoor naar een velgen specialist te gaan.

nl_NL