info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

VRACHTWAGEN WRAPPEN / BELETTERING
De Lier (Westland)

KAN IK MIJN VRACHTWAGEN / TRAILER LATEN WRAPPEN EN/OF BELETTEREN?

We kunnen zeker je vrachtwagen wrappen of voorzien van belettering. Behalve dat we de vrachtwagen een andere kleur kunnen geven kunnen we deze ook voorzien van reclame belettering of een full colour print. Zo zorg je dat je goed opvalt en zichtbaar bent voor je klanten of toekomstige klanten.

WAAROM ZOU IK MIJN VRACHTWAGEN OF TRAILER LATEN WRAPPEN?

Doormiddel van wrappen of beletteren kan je eenvoudig de vrachtwagen een andere kleur geven of voozien van reclame uitingen.. Je hoeft deze niet te spuiten want natuurlijk dan permanent is maar je kan deze eenvoudig laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vind. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van een vrachtwagen wrappen:

* 500+ kleuren beschikbaar
* De wrap folie is niet permanent
* Eenvoudig en snel een andere look
* De vrachtwagen kan ook op locatie gewrapt worden 

Voor Na

WAT KOST HET OM EEN VRACHTWAGEN OF TRAILER TE WRAPPEN OF TE BELETTEREN?

Het wrappen van een vrachtwagen en/of trailer is maatwerk en daar is niet zo 1 2 3 een prijs voor te noemen.  De exacte prijs is van diverse factoren afhankelijk. Onder andere hoe groot is de vrachtwagen of trailer en moet er veel gedemonteerd worden, welke kleur kies je, moet er een ontwerp gemaakt worden, en zo zijn er nog meer factoren waar we rekening mee moeten houden. Wil je een exacte prijs weten, stuur ons dan een bericht met foto’s. Dit kan gemakkelijk via de knop hieronder. 

HOE LANG DUURT HET WRAPPEN OF BELETTEREN VAN EEN VRACHTWAGEN OF TRAILER?

Het wrappen van een vrachtwagen is een behoorlijke klus en dit neemt meestal een week in beslag. Maar dit is ook afhankelijk van wat er allemaal gewrapt moet worden maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de vrachtwagen zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

WAAR KAN IK MIJN VRACHTWAGEN EN TRAILER LATEN WRAPPEN OF BELETTEREN?

Wij zitten aan de Hoogweg 2c in de De Lier (Westland) Dit ligt tussen Den Haag en Rotterdam in. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de A20 of de A4. 

HOE GAAT HET WRAPPEN VAN EEN VRACHTWAGEN IN ZIJN WERK?

In 5 stappen een nieuwe look voor je vrachtwagen of trailer.

1. Kleur bepalen
Blend in or stand out? Wil je lekker opvallen dan kan je kiezen voor een fel of hip kleurtje maar hoeft het van jou allemaal niet zo fancy dan kan je natuurlijk kiezen voor een natuur tint.

Wat je ook kiest, je kan de kleurstalen bij ons in de shop komen bekijken, met meer dan 500 kleuren zit er zeker iets voor je tussen.

2. Delen demonteren indien nodig
Meetal zitten er roosters, handgrepen of stekker aansluitingen die gedemonteerd moeten worden. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie hebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de vrachtwagen. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij modellen die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van de vrachtwagen / trailer. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Opleveren
Het is zover, jouw vakantieparadijsje is klaar! Samen gaan we het resultaat bekijken en daarna kan je vakantie beginnen. Hup erop uit en showen ermee! 🙂

ENKELE VOORBEELDEN VAN HET WRAPPEN VAN EEN VRACHTWAGEN

nl_NLDutch