iveco-vrachtwagen-wrappen-beletteren-de-lier-westland-wrapandgo1

VRACHTWAGEN WRAPPEN / BELETTEREN

KAN IK MIJN VRACHTWAGEN / TRAILER LATEN WRAPPEN / BELETTEREN?

We kunnen zeker je vrachtwagen wrappen of voorzien van belettering. Behalve dat we de vrachtwagen een andere kleur kunnen geven kunnen we deze ook voorzien van reclame belettering of een full colour print. Zo zorg je dat je goed opvalt en zichtbaar bent voor je klanten of toekomstige klanten.

Voor Na

WAAROM ZOU IK MIJN VRACHTWAGEN OF TRAILER LATEN WRAPPEN?

Doormiddel van wrappen of beletteren kan je eenvoudig de vrachtwagen een andere kleur geven of voozien van reclame uitingen.. Je hoeft deze niet te spuiten want natuurlijk dan permanent is maar je kan deze eenvoudig laten beplakken met folie. Je hebt keuze uit meer dan 500 kleuren en daar zit altijd wel iets tussen wat je mooi vind. 

Een ander voordeel is dat de wrap folie ook weer makkelijk verwijderbaar is. Wil je terug naar originele staat, of wil je weer een ander kleurtje? Met wrappen is het mogelijk! Hup de oude folie eraf en hij is weer origineel!

De voordelen van een vrachtwagen wrappen:

* 500+ kleuren beschikbaar
* De wrap folie is niet permanent
* Eenvoudig en snel een andere look
* De vrachtwagen kan ook op locatie gewrapt worden 

WAT KOST HET OM EEN VRACHTWAGEN OF TRAILER TE WRAPPEN OF TE BELETTEREN?

Het wrappen van een vrachtwagen en/of trailer is maatwerk en daar is niet zo 1 2 3 een prijs voor te noemen.  De exacte prijs is van diverse factoren afhankelijk. Onder andere hoe groot is de vrachtwagen of trailer en moet er veel gedemonteerd worden, welke kleur kies je, moet er een ontwerp gemaakt worden, en zo zijn er nog meer factoren waar we rekening mee moeten houden. Wil je een exacte prijs weten, stuur ons dan een bericht met foto’s. Dit kan gemakkelijk via de knop hieronder. 

HOE LANG DUURT HET WRAPPEN OF BELETTEREN VAN EEN VRACHTWAGEN OF TRAILER?

Het wrappen van een vrachtwagen is een behoorlijke klus en dit neemt meestal een week in beslag. Maar dit is ook afhankelijk van wat er allemaal gewrapt moet worden maar ook of er roosters, handgrepen of andere delen aan de vrachtwagen zitten die misschien gedemonteerd moeten worden. Je kan ons heel simpel via whatsapp een bericht sturen met foto’s en dan kunnen we je alle informatie geven die je nodig hebt.

HOE GAAT HET WRAPPEN VAN EEN VRACHTWAGEN IN ZIJN WERK?

In 5 stappen een nieuwe look voor je vrachtwagen of trailer.

1. Kleur en ontwerp bepalen
Blend in or stand out? De kleur is een van de meest opvallende aspecten van je vrachtwagen, maar het ontwerp is wat het echt uniek maakt. Wil je opvallen? Kies dan voor een fel kleurtje of een hip design. Ben je meer van het subtiele, dan is een natuur tint of een eenvoudig, elegant ontwerp misschien iets voor jou.

Niet alleen de kleur, maar ook het patroon, de logo’s of eventuele belettering kunnen je vrachtwagen een unieke uitstraling geven. Of je nu gaat voor een minimalistisch design, een levendige afbeelding of de naam van je bedrijf in opvallende letters, alles is mogelijk.

Kom langs bij onze shop om inspiratie op te doen. Naast onze ruime keuze van meer dan 500 kleurstalen, hebben we ook diverse ontwerpvoorbeelden liggen. Onze ontwerpers staan klaar om samen met jou een persoonlijk en op maat gemaakt design te creëren.

2. Delen demonteren indien nodig
Meetal zitten er roosters, handgrepen of stekker aansluitingen die gedemonteerd moeten worden. Deze zullen wij demonteren en uiteraard weer vakkundig monteren nadat we de wrap folie hebben geplakt.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de vrachtwagen. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Zeker bij modellen die al een aantal jaren oud zijn is dit een hele belangrijke stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van de vrachtwagen / trailer. We zullen alle afgesproken delen zorgvuldig wrappen en afwerken, de nieuwe look is bijna een feit!

5. Afleveren
Het moment is aangebroken: jouw vrachtwagen met een geheel nieuwe look staat klaar! Samen nemen we het eindresultaat door, controleren we de afwerking en bespreken we eventuele verzorgingstips voor de wrap. Nu ben je klaar om de weg op te gaan met je vernieuwde vrachtwagen. Laat de wereld je splinternieuwe uitstraling zien!

6. Nazorg en garantie
Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Na de aflevering bieden we je een garantieperiode. Mocht er binnen deze periode iets niet naar wens zijn met betrekking tot de wrap, neem dan gerust contact met ons op. Ook geven we je tips over hoe je de wrap het beste kunt onderhouden zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Waarom Kiezen Voor Wrap&Go?

Quality Isn’t Expensive, It’s Priceless

Dat is meer dan alleen onze slogan; het is ons leidende principe bij Wrap&Go. Wij geloven dat het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en het gebruik van de beste materialen, zoals 3M en Avery Dennison, niet zomaar een keuze is; het is onze toewijding om ervoor te zorgen dat elk project een kunstwerk is. Met deze mantra streven we ernaar onze klanten resultaten te bieden die van onschatbare waarde zijn, waarbij kwaliteit doorschijnt in elk detail. Vertrouw op ons om de uitstraling en bescherming van uw voertuig naar een hoger niveau te tillen.

Ongeëvenaarde Expertise en Vakmanschap

Of je nu eigenaar bent van een vintage klassieker of de nieuwste racewagen, wij benaderen elke auto met respect en toewijding. Met jarenlange ervaring begrijpen onze specialisten elk detail, elke ronding en elke hoek. We realiseren ons dat elke auto uniek is en een speciale aanpak verdient.

Kwaliteit staat centraal: Onze voorkeur voor 3M en Avery Dennison

Een vakman is slechts zo goed als zijn gereedschap. Daarom kiezen we uitsluitend voor hoogwaardig materiaal. Door te werken met gerenommeerde merken zoals 3M en Avery Dennison, verzekeren we je van resultaten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam.

Klanttevredenheid als onze belofte

We meten ons succes niet alleen af aan het aantal gewrapte auto’s, maar vooral aan het aantal tevreden klanten. Wanneer je auto onze werkplaats verlaat, willen we dat je vol trots, zelfverzekerd en bovenal tevreden bent.

AveryDennison-LOGO-WRAPPEN

Wat onze klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

wrap-and-go-de-lier-recensies

PORTFOLIO

nl_NL