RAMEN TINTEN / BLINDEREN

Ramen tinten, een must voor iedere autobezitter.

Bij Wrap&Go begrijpen we dat je auto meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een persoonlijke uitdrukking van wie je bent. Daarom bieden we een breed scala aan ramen tinten opties om aan jouw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren te voldoen. Met zes verschillende tintniveaus – 5%, 20%, 35%, 45%, 55%, en 70% – kun je precies de look en bescherming kiezen die je wilt voor je auto.

Op de dag dat je je auto bij ons brengt, kun je de verschillende tintopties in persoon bekijken en de perfecte tint kiezen die bij jouw smaak en behoeften past. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke keuze maakt.

Ramen tinten bij Wrap&Go biedt diverse voordelen. De folie voorkomt schittering, maakt je auto koeler, heeft een inbraakvertragende werking en geeft je auto een strakke uitstraling. Bij Wrap&Go krijg je niet alleen topkwaliteit ramen tinten, maar ook een levenslange garantie op zowel de folie als de montage. Na de installatie ontvang je een certificaat dat deze garantie bevestigt, samen met een onderhoudssetje, zodat je met volledige gemoedsrust kunt genieten van de voordelen van je getinte ramen.

Op zoek naar auto wrappen? Lees hier er alles over.

Wat kost ramen blinderen?

Ramen tinten prijzen

3 Ramen Hatchback | € 245,-

5 Ramen Hatchback | € 299,-

bmw-coupe-tinten-ramen-wrap-and-go

3 Ramen Coupé | € 325,-

Ramen tinten coupé

5 Ramen Sedan | € 350,-

Ramen blinderen

5 Ramen Station / SUV | € 350,-

ramen blinderen station

7 Ramen Station / SUV | € 375,-

Hierboven heb je de keuze uit 6 verschillende type auto’s.
Alle tinten zijn inbegrepen in de prijs.
Alleen de donkerste tint 5% heeft een meerprijs van 25,-

Prijzen van losse ruiten

Driehoekruit voordeur: 35,-
Voorportier + driehoekruit: 90,-
Voorportier: 75,-
Voorruit: 250,-
Achterportier: 75,-
Achterportier + driehoekruit: 95,-
Zijruit vast <50cm: 75,-
Zijruit vast >50cm (bijv. dubbele cabine): 110,-
Achterruit station, hatchback of 2x deur: 150,-
Achterruit sedan of coupe: 195,-

Ramen tinten, wat zijn de voordelen?

Hieronder leggen we uit waarom het tinten van uw autoramen een investering is die verder gaat dan alleen het uiterlijk.

Bescherming tegen de Zon

Onze hoogwaardige raamtintfolie blokkeert tot 99% van de schadelijke UV-stralen van de zon. Deze stralen kunnen het interieur van uw auto beschadigen en versnellen het verouderingsproces van uw dashboard, stoelen en andere interieuronderdelen. Bovendien biedt het een essentiële bescherming voor uw huid tegen deze schadelijke stralen tijdens het rijden.

Koeler en Comfortabeler

Door de warmte van de zon te verminderen, helpen getinte ramen de temperatuur in uw auto te verlagen, wat zorgt voor een comfortabelere rijomgeving. Dit betekent minder afhankelijkheid van airconditioning, wat kan leiden tot een lager brandstofverbruik en dus kostenbesparing op lange termijn.

Privacy en Veiligheid

Een van de direct zichtbare voordelen van ramen tinten is de verhoogde privacy die het biedt. Het wordt moeilijker voor buitenstaanders om in uw auto te kijken, wat uw persoonlijke veiligheid en die van uw waardevolle spullen in de auto verhoogt.

Verminderde Schittering

De tintfolie helpt ook om de schittering van de zon en andere lichtbronnen te verminderen, wat leidt tot minder visuele belasting tijdens het rijden. Dit maakt uw reizen niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger.

Bescherming bij Ongelukken

In het ongelukkige geval van een ongeval kan de tintfolie helpen om gebroken glas bij elkaar te houden, waardoor de kans op letsel door rondvliegende scherven vermindert.

Een Strakke Uitstraling

Naast de praktische voordelen, geven getinte ramen uw voertuig een gestroomlijnde en afgewerkte uitstraling. Dit kan de algehele waarde en aantrekkelijkheid van uw auto verhogen.

Een Slimme Investering

Het tinten van uw autoramen is meer dan alleen een esthetische upgrade; het is een slimme investering in de duurzaamheid en functionaliteit van uw voertuig. Met de toegevoegde voordelen van UV-bescherming, warmtereductie, privacy, veiligheid, en energie-efficiëntie, biedt het een alomvattende verbetering van uw rijervaring.

Mercedes-ramen-tinten-wrap-and-go
Mercedes-ramen-tinten-wrap-and-go-2

Hoe gaat ramen tinten in zijn werk?

1. Voorbespreking en tint keuze

Het proces begint met een voorbespreking, waar we uw wensen en de wettelijke vereisten voor het tinten van ramen doorlopen. We bieden een breed scala aan tintopties, waaronder standaard tintfolie en extra warmtewerende folie, compleet met voorbeelden zodat u gemakkelijk de perfecte match voor uw auto en voorkeuren kunt kiezen.

2. Voorbereiding

Voordat we de tintfolie aanbrengen, wordt uw auto zorgvuldig geïnspecteerd en schoongemaakt. De ramen worden nauwkeurig gereinigd om alle sporen van vuil, stof en vet te verwijderen, wat essentieel is om te zorgen voor een correcte hechting van de folie en een gladde afwerking.

3. Snijden van de folie

De gekozen tintfolie wordt op maat gesneden voor elk raam van uw auto. Bij Wrap&Go gebruiken we geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat de folie perfect bij de vorm en grootte van uw ramen past, zonder overtollig materiaal of oneffenheden.

4. Aanbrengen van de tint

Het aanbrengen van de tintfolie is een werk van precisie. De folie wordt zorgvuldig op het raam geplaatst en uitgelijnd. Vervolgens wordt het materiaal gladgestreken om luchtbellen en rimpels te elimineren, zodat er een strak en egaal getint oppervlak ontstaat.

5. Drogen en uitharden

Na het aanbrengen moet de tintfolie drogen. Dit proces kan variëren afhankelijk van het type folie en de weersomstandigheden. Het is cruciaal dat de ramen een bepaalde tijd gesloten blijven om te zorgen voor een goede hechting en uitharding van de folie, voor een langdurig resultaat.

6. Kwaliteitscontrole

Na het drogen voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om zeker te zijn dat de tint voldoet aan onze hoge standaarden. Eventuele imperfecties worden direct gecorrigeerd om ervoor te zorgen dat uw auto perfect de werkplaats verlaat.

7. Nazorg en garantie

Na de installatie ontvangt u een onderhoudssetje speciaal ontworpen voor uw getinte ramen, samen met instructies voor het onderhouden van de tint. Bovendien krijgt u een garantiebewijs mee, wat onze toewijding aan kwaliteit en uw tevredenheid onderstreept.

Bij Wrap&Go streven we naar niets minder dan perfectie. Ons team van ervaren professionals gebruikt alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het tinten van uw ramen een vlekkeloos en bevredigend proces is, met resultaten die u zullen verbazen.

verschillende-soorten-tinten-folie-ramen
achterruit-tinten-vw-polo-wrap-and-go
audi-ramen-tinten-wrap-and-go-3

Hoe moet ik mijn getinte ramen onderhouden?

Het juiste onderhoud van je getinte ramen is cruciaal voor hun levensduur en uitstraling. Volg deze aangepaste richtlijnen om je getinte ramen effectief te verzorgen:

1. Wachtperiode na Installatie

Na het aanbrengen van de tintfolie is het belangrijk om je ramen de tijd te geven om goed te hechten en uit te harden. Dit betekent dat je de ramen 2 tot 3 dagen niet mag openen. Bovendien is het aan te raden om de binnenkant van de getinte ramen de eerste 2 weken niet schoon te maken, om de folie de kans te geven volledig te hechten zonder risico op beschadiging.

2. Geschikte Reinigingsmiddelen Gebruiken

Opteer voor reinigingsmiddelen zonder ammonia of schurende componenten. Een milde zeepoplossing of een reiniger speciaal ontworpen voor getinte ramen zijn ideaal.

3. Zachte Reinigingsmaterialen

Voor het reinigen van je ramen, gebruik je best een zachte doek, spons, of microvezeldoek. Dit helpt krassen op de folie te voorkomen.

4. Vermijd Scherpe Objecten

Vermijd het gebruik van scherpe voorwerpen zoals scheermesjes of schrapers dicht bij je getinte ramen, om beschadigingen aan de folie te voorkomen.

5. Focus op de Randen en Raamrubbers

Geef extra aandacht aan het reinigen van de randen van je ramen en de raamrubbers. Vuil en zand dat zich daar verzamelt, kan krassen veroorzaken op de folie aan de binnenkant en op het glas zelf. Gebruik een zachte borstel of doek om deze gebieden voorzichtig schoon te maken zonder de tintfolie te beschadigen.

Nazorgset en Instructies van Wrap&Go

Je krijgt van ons een onderhoudssetje en gedetailleerde nazorginstructies voor je getinte ramen. Door deze instructies nauwgezet te volgen, help je de kwaliteit en levensduur van je tint te behouden.

Door deze richtlijnen te volgen, zorg je ervoor dat je getinte ramen er uitstekend uit blijven zien en hun functionaliteit behouden, terwijl je de kans op schade minimaliseert.

Hoe lang krijg ik garantie?

Bij Wrap&Go zijn we trots op de kwaliteit van onze diensten en het materiaal dat we gebruiken. Daarom bieden we een levenslange garantie op zowel de folie als de montage van je getinte ramen. Deze uitzonderlijke garantie onderstreept onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid.

De levenslange garantie betekent dat als je op enig moment problemen ondervindt met de tintfolie of de montage, zoals bladderen, scheuren, demetallisering, of verkleuring, je recht hebt op een kosteloze correctie van deze problemen. Deze garantie dekt de duurzaamheid en de prestatie van de folie over de gehele levensduur van je auto, zolang je eigenaar bent van het voertuig.

We staan volledig achter de kwaliteit van ons werk en de producten die we gebruiken. Deze levenslange garantie biedt je de gemoedsrust dat je investering in getinte ramen beschermd is tegen mogelijke defecten of slijtage door normaal gebruik.

Wanneer je kiest voor Wrap&Go voor het tinten van je ramen, kun je erop vertrouwen dat je niet alleen een esthetische upgrade krijgt, maar ook een langetermijninvestering in je voertuig die ondersteund wordt door onze toonaangevende levenslange garantie.

Welke verschillende tinten zijn er beschikbaar?

We begrijpen dat elke klant unieke voorkeuren heeft als het gaat om het tinten van de ramen van hun auto. Daarom bieden we een breed scala aan tintopties om aan verschillende behoeften en wensen te voldoen. We hebben de vijf meest gangbare tintniveaus beschikbaar, variërend van licht tot zeer donker, zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen privacy, bescherming tegen de zon, en natuurlijk, de esthetiek van je voertuig.

Beschikbare Tintniveaus:

  • 70% Tint: Dit is de lichtste tint die we aanbieden en is ideaal voor chauffeurs die een subtiele tint willen. Het biedt maximale zichtbaarheid en is tevens de tint die toegestaan is op de voorportieren en de voorruit, conform de wettelijke normen. Het biedt een zekere mate van UV-bescherming en warmtereductie, zonder de veiligheid en zichtbaarheid te compromitteren.

  • 45% Tint: Een middelmatige tint die een goede balans biedt tussen zichtbaarheid en bescherming. Perfect voor chauffeurs die de voordelen van tinten willen, zoals verminderde schittering en warmte, zonder dat de ramen te donker worden.

  • 35% Tint: Dit niveau biedt een stijlvolle look die meer privacy biedt dan de lichtere tinten, terwijl het nog steeds voldoende zicht naar buiten toe behoudt. Het is een populaire keuze voor veel autobezitters.

  • 20% Tint: Voor diegenen die op zoek zijn naar meer privacy en een sterke warmtereductie, is de 20% tint een uitstekende keuze. Het biedt een donkere, strakke uitstraling die de binnenkant van je auto meer verborgen houdt voor buitenstaanders.

  • 5% Tint: Ook bekend als “limo tint”, is dit de donkerste optie die we aanbieden. Het biedt maximale privacy en bescherming tegen de zon, maar kan het zicht naar buiten toe aanzienlijk verminderen. Deze tint is ideaal voor chauffeurs die de ultieme privacy en zonbescherming wensen.

Ramen-tinten-verschillen-wrap-and-go

Met welke merken werken jullie?

Wij werken met 3 verschillende merken, Xpel, Johnson Window Films en Madico, allemaal A-kwaliteit merken. Stuk voor stuk merken waar we al jaren mee werken en die zich ook bewezen hebben. Wij werken met verschillende merken omdat de klant hier naar vraagt en omdat we zo alle mogelijkheden kunnen aanbieden die er in de markt beschikbaar zijn. Of dit nou je autoramen zijn of de ramen bij je thuis. In onze showroom kan je alle verschillende folies zien.

Wetgeving ramen blinderen

Wilt u op de voorruit van uw auto een folie of coating plakken? Wordt er daardoor minder licht doorgelaten? Dat is in Nederland verboden. Als het voertuig wordt toegelaten op de weg, moet de voorruit minimaal 75% lichtdoorlatend zijn. De lichtdoorlatendheid van de zijruiten aan de voorkant moet minimaal 70% zijn. Voor alle duidelijkheid: 100% is volledige lichtdoorlatendheid. De achterruit mag wel zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechter-buitenspiegel hebben. Al deze regels staan in de Europese richtlijn 92/22/EEG.

Controles
De politie controleert auto’s met donker getinte ruiten. Daarvoor hebben zij een apparaat dat de lichtdoorlatendheid van autoruiten meet: de tintman (zie de tekst in het blauw blok).

Wanneer krijgt de overtreder een proces-verbaal? Als:

  • de lichtdoorlatendheid van de voorruit en/of
  • de lichtdoorlatendheid naast de bestuurder aanwezige zijruiten
  • minder is dan 55%. Ook kan het kentekenbewijs worden ingevorderd. De eigenaar heeft dan vier weken de tijd te zorgen dat het voertuig weer aan de eisen voldoet.

Dit staat in de Regeling Voertuigen.

Lichtdoorlatendheid meten
Ziet de politie dat de voorruit van een auto is geblindeerd of te weinig licht doorlaat? Of de voorste zijruiten? Dan wordt de tintman ingezet. De tintman is een meter die vaststelt hoeveel licht door een raam gaat. Hiermee kan de politie snel en eenvoudig vaststellen of de lichtdoorlatendheid van autoruiten voldoende is.

Voorruit en zijruiten
De lichtdoorlatendheid van de voorruit en van de voorste zijruiten moeten minimaal 55% zijn.
De achterruit mag wel zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechter-buitenspiegel hebben.

Meetcellen
Aan twee zijden van de ruit plaatst de politie een meetcel. Deze cellen zien elkaar door de ruit heen. Zij meten hoeveel licht de ruit doorlaat.
Het blijkt dat bijna alle autoruiten in de fabriek al een coating hebben gekregen. Hierdoor is de lichtdoorlatendheid zo’n 75%. Het is daarom niet verstandig om nog een folie aan te brengen. De lichtdoorlatendheid vermindert hierdoor nog meer. Het is dan al snel lager dan de toegelaten 55%. De tintman is een gecertificeerd meetmiddel en is specifiek bedoeld voor het meten van lichtdoorlatendheid.

Wat klanten over ons zeggen

De kracht van klantrecensies
Bij Wrap&Go koesteren we onze klantenrecensies en zijn we er trots op dat we kunnen zeggen dat onze klanten voor ons spreken. We waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en vinden het geweldig om te horen hoe tevreden ze zijn met onze diensten. Onze klanten delen graag hun ervaringen en het resultaat van hun gewrapte voertuigen.

Echte verhalen van tevreden klanten
Wij geloven dat klantenrecensies een krachtige manier zijn om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten wanneer je voor Wrap&Go kiest. Onze klanten vertellen over de kwaliteit van ons vakmanschap, de aandacht voor detail en het feit dat we altijd streven naar perfectie. Hun woorden spreken luider dan de onze, en we moedigen je aan om hun verhalen te lezen om een beter beeld te krijgen van wat we te bieden hebben.

Onze belofte aan jou
Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om elke klant blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Dus, als je wilt weten hoe onze klanten hun ervaring met Wrap&Go hebben ervaren, neem dan gerust een kijkje bij onze recensies. Hun eerlijke feedback is voor ons van onschatbare waarde.

Portfolio ramen tinten

nl_NL