info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

TESLA ALLOYGATOR VELGRAND BESCHERMING

Alloygator Velgrandbescherming voor jouw Tesla

€225,- incl. montage

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van jouw Tesla beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze door gebruik van één van onze 15 kleuren.

Een AlloyGator is een harde nylon ring die gemonteerd wordt op de Tesla velgen. De AlloyGator voldoet aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar ze zijn ook los te bestellen, bijvoorbeeld als er schade is geweest aan een van de beschermranden.
Één Alloygator vervangen kost €67,50 incl het verwijderen van de oude.

Op dit moment bestaat het assortiment uit 15 kleuren, maar dit wordt nog steeds uitgebreid.

De volgende kleuren zijn beschikbaar: Zwart, Zilver, Goud, Bronze, Wit, Geel, Blauw, Sky Blue, Groen, Gunmetal, Oranje, Roze, Paars, Rood en een Glow In The Dark.

Hoe installeer je de Alloygator op jouw Tesla?

De makkelijkste manier is natuurlijk om het door ons te laten doen. Maar als je een beetje handig bent dan is het zeker iets wat je zelf ook kan doen. Een losse set Alloygators zonder montage kost €139,-.
Hoe de AlloyGators geïnstalleerd moeten worden kan je zien in deze video. De installatie duurt ongeveer een uur en je hebt daarbij het volgende nodig:

  • een goede krik
  • een bandenpomp en drukmeter
  • een goede kniptang (bijvoorbeeld om elektriciteitsbuis mee te knippen)
  • een goede kunststof/rubberen hamer

De rest van de benodigdheden vind je in de doos. Hier in zitten onder andere 4 Alloygators, tubetje secondelijm, afdekkapjes en klemmetjes. Uiteraard zit er ook een installatie handleiding bij. Je kan deze ook hier lezen.

De set Alloygators is te gebruiken voor wielen vanaf 13 t/m 24 inch. Het gewicht van de auto mag max 3.000 kg bedragen.

Portfolio Alloygator op Tesla velgen

nl_NLDutch