info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

De ultieme oplossing om je velgen te beschermen!

De ultieme oplossing om je velgen te beschermen!

Welke autogek kent het niet, het geluid van het raken van een stoeprandje. Aargh.. niet uit durven stappen om de schade te bekijken. Maar toch wil je zien hoe erg het is. De ene keer valt de stoeprandschade mee, de andere keer heb je de velg lekker rondom geraakt. Die tijd is voorbij, wij hebben de oplossing! De Alloygator velgrandbescherming.

Verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren. Voor als je wil opvallen, bijvoorbeeld geel of rood maar ook onopvallend zwart of zilver zijn ze verkrijgbaar.

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw auto beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze door gebruik van één van onze 15 kleuren.

Een AlloyGator is een harde nylon ring die gemonteerd wordt op de velg. De AlloyGator voldoet aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar ze zijn ook los te bestellen, bijvoorbeeld als er schade is geweest aan één.
Een losse Alloygator vervangen kost
€70,- incl het verwijderen van de oude.

Een set Alloygators velgrandbescherming kost 225-, 14″ t/m 19″ incl montage. & 235-, 20″ t/m 24″ incl montage. We zijn hier ongeveer een uurtje mee bezig. En met de volgende 15 kleuren zit er vast iets voor je tussen: Zwart, Zilver, Goud, Bronze, Wit, Geel, Blauw, Sky Blue, Groen, Gunmetal, Oranje, Roze, Paars, Rood en een Glow In The Dark.

Op deze pagina vind je meer foto’s van gemonteerde Alloygators En hier vind je ze speciaal op Tesla’s.

nl_NLDutch