info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

De ultieme oplossing om je velgen te beschermen!

Welke autogek kent het niet, het geluid van het raken van een stoeprandje. Aargh.. niet uit durven stappen om de schade te bekijken. Maar toch wil je zien hoe erg het is. De ene keer valt de stoeprandschade mee, de andere keer heb je de velg lekker rondom geraakt. Die tijd is voorbij, wij hebben de oplossing! De Alloygator velgrandbescherming!

De AlloyGators zijn harde nylon ringen die gemonteerd wordt tussen de band en de velg. De ringen voldoen aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen en komen zelfs onder zware omstandigheden niet los.

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw auto beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze door gebruik van één van onze 14 kleuren. Wil je opvallen dan kan je kiezen uit bijvoorbeeld wit, geel of rood maar hoeft het niet al te gek voor je en wil je gewoon je velgen beschermen dan kan je kiezen uit zwart of zilver. Zwart is overigens de meeste gekozen kleur omdat deze totaal niet opvallen.

Wat kost de velgrandbescherming?

De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar ze zijn ook los te verkrijgen, bijvoorbeeld als er schade is geweest aan één. Een losse Alloygator vervangen kost €75,- incl het verwijderen van de oude.

Een set Alloygators velgrandbescherming kost 225-, voor 14″ t/m 19″ incl montage en 235,- voor 20″ t/m 24″ incl montage. We zijn hier ongeveer een uurtje mee bezig. En met de volgende 14 kleuren zit er vast iets voor je tussen: Zwart, Zilver, Goud, Bronze, Wit, Geel, Blauw, Sky Blue, Groen, Gunmetal, Oranje, Roze, Paars en Rood.

Op deze pagina vind je meer foto’s van gemonteerde Alloygators En hier vind je ze speciaal op Tesla’s.

Welke kleur moet ik kiezen?

Dat ligt eraan of je wilt dat ze opvallen of niet. Wil je niet opvallen dan kies je voor zwart of zilver, deze vallen weg bij de kleur van je velg en band en zijn zo nagenoeg onzichtbaar.

Maar vind je het juist wel leuk dat de velg beschermers een beetje opvallen dan kan je natuurlijk kiezen voor een wat fellere kleur zoals bijvoorbeeld rood, wit of geel. Leuk is het ook om Alloygators te matchen bij de kleur van je remklauwen, kleur van je lak of misschien wel de kleur van je interieur. 

Veelgestelde vragen Alloygator velgrandbescherming

 • Kunnen mijn velgen dan helemaal niet meer kapot?
  Het is natuurlijk afhankelijk van hoe hard je een stoeprandje raakt. Maar de meest voorkomende stoeprandschade bij inparkeren zal voorkomen worden door de Alloygators.
 • Beschadigen de Alloygators bij het raken van een stoeprand?
  Afhankelijk van hoe hard je de stoeprand raakt kunnen je Alloygators beschadigen. Dit kan een lichte schaaf zijn of een hap eruit. Maar in bijna alle gevallen zijn je velgen beschermd en niet beschadigd.
 • Kan ik zelf de Alloygators monteren?
  Ja dat kan mits je het juist gereedschap hebt. Wat heb je nodig? - Set Alloygators - Een brug of een krik - Een grote rubberen hamer - Compressor om je banden weer op te pompen - Water en zeep om tussen de band en de velg te spuiten
 • Hoe lang duurt het monteren van de Alloygators?
  De werkzaamheden nemen ongeveer 45/60 min in beslag.
nl_NLDutch