info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

Maxhaust Sound Generator, uitlaat geluid uit een speaker

De Maxhaust Sound Generator is een akoestische versterker van het motorgeluid. Door gebruik te maken van een hoogwaardige gepatenteerde luidspreker wordt een geluid gecreëerd die perfect naar wens is in te stellen. Het geluid is niet van echt uitlaat geluid te onderscheiden.

De Maxhaust soundbooster is een elektrische module met software van Maxhaust. Deze module versterkt het motorgeluid akoestisch, integreert extra functies en maakt het systeem compatibel met andere voertuigen. De besturing van het systeem vindt plaats via bestaande knoppen of schakelaars op en rond het stuur of via de app op uw smart Phone. Bij een stage 4 betreft het een ESM ( Elektronische Sound Module) module waarbij gekozen kan worden uit 5 verschillende geluidsprofielen. Bij deze module zijn pops en bangs instelbaar.

Het Maxhaust systeem gebruikte voorheen de externe soundmodule van Audi (stage 1), maar als optie werd er een aangepaste versie van deze module te bestellen (stage 2) en de meest extreme optie is de module van Maserati. Deze werd gebruikt in de Ghibli (stage 3). Het systeem wordt via het CANbus systeem gekoppeld aan de auto. Hierdoor wordt het systeem perfect geïntegreerd in het besturingssysteem van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de sport stand.

Maxhaust heeft nu de Stage 4 gelanceerd. Dit is het meest uitgebreide en veelzijdige speakersysteem tot nu toe, maar dan voor dezelfde prijs als de Stage 1!

maxhaust-slid_en

Ook is het systeem standaard via een bluetooth module te koppelen aan jouw smartphone, waarbij vele instel mogelijkheden zijn. De Maxhaust soundbooster is een elektrische module met software van Maxhaust. Deze module versterkt het motorgeluid akoestisch, integreert extra functies en maakt het systeem compatibel met andere voertuigen. De besturing van het systeem vindt plaats via bestaande knoppen of schakelaars op en rond het stuur of via de app op uw smart Phone. Je hebt keuze uit 5 verschillende geluidsprofielen en de pops en bangs zijn instelbaar met behulp van de stage 4 ESM ( Elektronische Sound Module) module.

nl_NLDutch