info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

KAN IK ZELF ME AUTOGORDELS VERVANGEN?

KAN IK ZELF ME AUTOGORDELS VERVANGEN?

Het vervangen van de gordels in je auto is een leuke manier om het uiterlijk van je voertuig te personaliseren. Gekleurde autogordels zijn een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks en opvallends. Maar voordat je nieuwe gordels koopt, is het belangrijk om te weten hoe je ze kunt vervangen en wat de voor- en nadelen ervan zijn.

Het vervangen van de gordels in je auto is te doen als je een beetje handig ben en het juiste gereedschap en materiaal hebt, en het kan wel wat tijd kosten, afhankelijk van het model van je voertuig.

Stapsgewijze handleiding voor het vervangen van de gordels in je auto:

  1. Koop nieuwe gordels van een betrouwbare leverancier Zorg ervoor dat de gordels die je koopt voldoen aan de veiligheidseisen van je voertuig en geschikt zijn voor het model van je auto. Maak voor de zekerheid foto’s dan weet je altijd weer hoe het terug moet.
  2. Demonteer de gordelspanners uit je auto. Dit kan worden gedaan door de bevestigingspunten te vinden en de gordelspanners los te maken. Dit kan verschillen per voertuig, dus het is verstandig om de handleiding van je auto te raadplegen of even op Youtube zoeken.
  3. Na het demonteren van de gordelspanners rol je gordelband helemaal uit en dan kan je de oude gordelband verwijderen en de nieuwe gordelband op precies dezelfde manier weer terug plaatsen.
  4. Als de gordelband geplaatst in dan monteer je de gehele gordelspanner weer terug in de auto. Controleer of alles naar behoren werkt en je geen foutmeldingen in je dashboard hebt na het demonteren van de gordelspanners. De melding moet dan met een computer gereset worden.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je overweegt gekleurde autogordels te kopen.

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de gekleurde gordels die je koopt voldoen aan de veiligheidseisen van je voertuig. Als de gordels niet stevig genoeg zijn of niet goed werken, kan dit leiden tot ernstige verwondingen bij een ongeluk.

Ten tweede zorg dat je weet wat je doet met in het in en uitbouwen van je auto gordels. Als je er geen kaas van hebt gegeten doe het dan zelf niet en laat het dan doen!

verschillende kleuren auto gordels
nl_NLDutch