info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

Link & Co: Zo kom je van je blauwe details af!

Als trotse eigenaar van een Link & Co auto, herken je ongetwijfeld de opvallende blauwe raamlijsten, bumper strip en unieke blauwe accenten in de velgen. Hoewel deze details voor sommigen aantrekkelijk zijn, begrijpen we dat anderen ze liever subtieler of zelfs volledig gewijzigd zien. Bij ons ben je aan het juiste adres! We specialiseren ons in het wrappen van de blauwe accenten van Link & Co auto’s, zodat jij jouw auto kunt personaliseren naar jouw smaak.

WELKE KLEUREN KAN IK KIEZEN?

We kunnen de blauwe accenten van jouw Link & Co transformeren in vrijwel elke kleur die je wenst. Echter, zwart blijft de topfavoriet onder onze klanten. Deze klassieke schaduw is beschikbaar in drie stijlvolle afwerkingen:

  1. Hoogglans: Een glanzende finish die gegarandeerd indruk maakt.
  2. Satin: Een elegante keuze die zowel subtiel als stijlvol is.
  3. Mat: Geeft je auto een gedurfde en moderne uitstraling.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  1. Professioneel: Met jarenlange ervaring en een passie voor wat we doen, zorgen we voor een naadloze wrap die perfect bij je auto past.
  2. Duurzaam: We gebruiken enkel hoogwaardige materialen, zodat jouw wrap niet alleen prachtig, maar ook duurzaam is.
  3. Persoonlijk: Jouw auto is uniek, en daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en voorkeuren.

WAT KOST HET WRAPPEN VAN DE BLAUWE DELEN?

Wanneer je ervoor kiest om de blauwe accenten van jouw Link & Co te laten wrappen, bieden wij duidelijke en concurrerende prijzen voor onze diensten. Hier is een overzicht van de kosten:

  • Bumper Strip: €95
  • Raamlijsten: €195
  • Velgen: €300 voor alle vier (specifiek de blauwe delen)

Zoals je kunt zien, hanteren wij transparante tarieven zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We zijn er trots op kwalitatief hoogwaardige wraps te bieden tegen deze prijzen.

HOE LANG DUURT HET WRAPPEN?

Het zorgvuldig wrappen van de blauwe accenten van jouw Link & Co is een precisieklus. We nemen hiervoor de tijd om te zorgen voor een perfecte afwerking. In totaal neemt het wrappen ongeveer 6 uurtjes in beslag.

Begrijpen wij dat je gedurende deze tijd mobiel wilt blijven? Daarom bieden wij, indien gewenst, een leenauto aan zodat je jouw dagelijkse bezigheden zonder onderbreking kunt voortzetten.

SPECIAAL VOOR LEASERIJDERS: FLEXIBILITEIT EN SAMENWERKING

Voor leaserijders is het wrappen van de blauwe delen van hun Link & Co ook een uitstekende optie. Een belangrijke zorg voor veel leaserijders is de flexibiliteit bij het aanbrengen en verwijderen van aanpassingen aan de auto. Onze wrap is niet permanent en kan zonder problemen verwijderd worden wanneer het tijd is om de auto in te leveren. Dit betekent dat je tijdens je leaseperiode van een gepersonaliseerde look kunt genieten en toch de auto in originele staat kunt retourneren.

We zijn er trots op dat we samenwerken met diverse toonaangevende leasemaatschappijen. Of je nu je auto leaset via Arval, Leaseplan, ThatsLease of Mobilityservice, wij hebben ervaring in het werken met deze bedrijven en kunnen je assisteren bij eventuele vragen of regelingen met betrekking tot het wrappen van je auto.

nl_NLDutch