MAXHAUST UITLAAT GELUID UIT EEN SPEAKER

De Maxhaust Soundbooster is een akoestische versterker van het motorgeluid. Door gebruik te maken van een hoogwaardige gepatenteerde luidspreker wordt een geluid gecreëerd die perfect naar wens is in te stellen. Audi maakt gebruik van dit systeem bij de A6 3.0 biturbo (313pk).

Het Maxhaust systeem gebruikte voorheen de externe soundmodule van Audi (stage 1), maar als optie werd er een aangepaste versie van deze module te bestellen (stage 2) en de meest extreme optie is de module van Maserati. Deze werd gebruikt in de Ghibli (stage 3). Het systeem wordt via het CANbus systeem gekoppeld aan de auto. Hierdoor wordt het systeem perfect geïntegreerd in het besturings systeem van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de sport stand.

Maxhaust heeft nu de Stage 4 gelanceerd. Dit is het meest uitgebreide en veelzijdige speakersysteem tot nu toe, maar dan voor dezelfde prijs als de Stage 1!
Ook is het systeem standaard via een bluetooth module te koppelen aan jouw smartphone, waarbij vele instel mogelijkheden zijn.

De Maxhaust soundbooster is een elektrische module met software van Maxhaust. Deze module versterkt het motorgeluid akoestisch, integreert extra functies en maakt het systeem compatibel met andere voertuigen. De besturing van het systeem vindt plaats via bestaande knoppen of schakelaars op en rond het stuur of via de app op uw smart Phone. Bij een stage 4 betreft het een ESM ( electonische sound module) module waarbij gekozen kan worden uit 5 verschillende geluidsprofielen. Bij deze module zijn pops en bangs instelbaar.

Het MaxHaust Soundgenerator systeem bestaat uit:

 • Een hoogwaardige gepatenteerde luidspreker die in een speciale roestvast stalen behuizing gemonteerd is.
 • ESM besturingsunit (externe soundmodule)
 • Kabelset
 • MaxHaust SoundBooster module

De ESM draagt zorg voor het diepe stevige geluid dat naar gelang het actuele toerental bepaald wordt.

Dit geluid kunt u door middel van de MaxHaust SoundBooster module via een gratis App op uw smartphone (iOS en Andoid) geheel naar wens aanpassen.

Verkrijgbaar zijn nog los te krijgen, een extra actuator voor dat extra geluid of een losse motorspeaker die je onder de motorkap plaatst waardoor het lijkt of het geluid ook uit de motorruimte komt en niet alleen van achter de auto.

Maxhaust Sound Generator incl inbouw

€ 1335,-

Maxhaust Motor Speaker (extra)

€ 199,-

Extra Actuator (extra speaker)

€ 599,-

Veel Gestelde Vragen Maxhaust Uitlaat Geluid

 • Wat zijn de verschillen tussen een wax en een keramische coating?
  Het grootste verschil is dat de Wax Guard een lak verzegeling is op basis van een Wax. Een verzegeling op basis van Wax is nooit blijvend en zal uiteindelijk verdwijnen. Een coating blijft in principe voor altijd op een auto zitten tenzij die eraf wordt gepolijst. Een coating loopt wel terug net zoals de wax. Alleen is een coating goed te boosten en weer snel terug te krijgen naar hoe het eerst was. Daarnaast geeft een coating een vele malen diepere glans in de lak en geeft het een veel gladder en water afstotender resultaat.
 • Waar bestaat de Maxhaust Soundsystem set uit?
  Het Maxhaust Active Sound System simuleert een grootvolume motor (V6 / V8) via externe luidsprekers en geeft uw voertuig een speciale geluidskarakteristiek die niet kan worden bereikt met een standaard uitlaatsysteem.
  Een luidspreker geschikt voor installatie binnen en buiten.
  Ons geluidssysteem kan worden uitgebreid tot maximaal 4 speakers.De Speaker heeft een omtrek van ongeveer 64 cm en een hoogte van 16 cm. De diameter van de buis is 6 cm, indien nodig plaatwerk en laswerkzaamheden.In een complete set is alles inbegrepen, wat u nodig heeft voor uw voertuig. Het systeem is uit te breiden met eventuele motorspeakers.
  Inhoud complete set:
  1 x actuator (luidspreker “Out-Sound”) 2 x roestvrijstalen strips 1 x flens 1 x Bluetooth-soundbooster incl. App-bediening 1 x adapterkabel voor Maxhaust sound-module 1 x externe sound-module 1 x voertuigkabelset 1 x stroomverdeler 100A 1 x stroomomleider 200A 1 x stroomverdeler 300A 1 x tak 400A 2 x CAN-BUS-connector 4 x zelfborende schroeven 1 x elleboog met klem 1 x rubberen doorvoertule
  Opmerking:
  Voor het gebruik van een derde en / of vierde luidspreker (“Out Sound” of “Motor”) is een extra adapterkabel voor luidsprekers 3 +4 vereist.
 • Is mogelijk het Maxhaust Systeem zelf installeren?
  De installatie is niet moeilijk voor iemand met ervaring. De aanwezigheid van het juiste gereedschap is dan wel een vereiste. Bij montage onder het voertuig is laswerk wel noodzakelijk. Dit moet altijd door een specialist worden gedaan.
 • Is het systeem zichtbaar als het geïnstalleerd is?
  Nee ! Het originele uiterlijk van de auto is bewaard gebleven. Van buitenaf is het systeem niet zichtbaar. Als het in de kofferbak is geïnstalleerd, ziet u maximaal de openingen van onderen. Zijn de speakers onder de auto gemonteerd kun je deze alleen zien als je onder de auto gaat liggen.
 • Wat kost het Maxhaust systeem?
  Je krijgt dan het Maxhaust Kit Stage 4 systeem en deze kost 1335,- incl btw.
  De inbouw kosten zijn 350,- incl btw.
 • Als ik een dubbel uitlaatsysteem (duplex) heb, moet ik dan 2 speakers installeren ?
  Nee. Dat is zeker niet nodig omdat de Maxhaust  niets te maken heeft met het uitlaatsysteem. Het geluid wordt onder het voertuig verdeeld, zodat u niet kunt horen of het geluid van links of rechts komt.
 • Is er een extra aan/uit schakelaar?
  We bieden geen extra knop of schakelaar. Zeker omdat je gewoon de bestaande originele voertuigknoppen en de app kan gebruiken! De voordelen zijn duidelijk. Wie wil er nu extra kabels leggen en gaten in de fittingen boren, .Je kan natuurlijk altijd de voeding naar onze modules onderbreken via een schakelaar en zo het systeem in- en uitschakelen. Maar zeer onnodig.
 • Kunnen er storingen optreden na installatie van het systeem?
  Nee. Wij adviseren wel om het systeem door gespecialiseerd bedrijf te laten installeren. Ons systeem leest alleen gegevens van het voertuig. Het schrijft geen gegevens naar het voertuig. Fouten zijn dus uitgesloten.
 • Kan ik het systeem ook uitschakelen?
  Ja. Dit kan op 2 manieren,(afhankelijk van het voertuig) of via de originele voertuigknoppen of via de app.
 • Verloopt mijn garantie op het voertuig door de installatie van een Maxhaust systeem?
  Nee, de wettelijke garantie op het voertuig vervalt niet door de installatie van een Maxhaust systeem.  Accessoires hebben alleen invloed op de garantie van de verkoper als de accessoires aantoonbaar kunnen worden geïdentificeerd als de reden voor het defect.  De garantie gaat dan over naar de fabrikant van het accessoire, dat wil zeggen dat hij aansprakelijk is voor eventuele schade aan het voertuig.
 • nl_NLDutch
  Scroll naar top