bmw-2-serie-auto-wrappen-3m-gloss-burnt-orange-wrap-and-go19

BMW WRAPPEN

BMW LATEN WRAPPEN?

Als je op zoek bent naar een specialist in het wrappen van BMW’s, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn experts in het wrappen van BMW’s met hoogwaardige wrapfolies die niet alleen de uitstraling van je auto verbeteren, maar ook de lak beschermen tegen alledaagse slijtage.

Ons team beschikt over de expertise en materialen om elke BMW een unieke look te geven. Of je nu kiest voor een strakke, matte afwerking, een opvallende chrome look, of iets heel bijzonders zoals een kleurveranderende folie, wij zorgen voor een perfecte uitvoering met oog voor detail. We behandelen alles van bumpers en spiegels tot deurklinken en wielkasten met de grootste zorg.

Benieuwd wat we voor jouw BMW kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom langs om alle mogelijkheden te bespreken. Laat ons je helpen om jouw BMW om te toveren tot een ware blikvanger! Voor nu kan je de meeste info hieronder wel vinden.

Hier vind je de algemene info over auto wrappen. En hier lees je hoe de prijs van een auto wrap wordt bepaald.

WAT KOST EEN BMW WRAPPEN?

De kosten voor het wrappen van een BMW variëren afhankelijk van verschillende factoren die wij als wrapshop nauwkeurig overwegen. Hieronder vind je een uitleg van wat je kunt verwachten als je jouw BMW door ons laat wrappen:

 1. Model van de BMW: Afhankelijk van het model van de BMW, zoals de X5 die meer losse delen heeft zoals op de deuren en wielkasten, kunnen de kosten variëren. Deze modellen vereisen meer werk door de extra onderdelen die nauwkeurig gewrapped moeten worden.

 2. Type folie: De prijs die we offreren is inclusief standaard matte, glanzende of satijnen folie. Speciale folies zoals colorflow, carbon of brushed textures zijn beschikbaar tegen een meerprijs, omdat deze materialen duurder zijn en meer expertise vereisen voor een perfecte aanbrenging.

 3. Extra onderdelen: Voertuigen met extra accessoires zoals spoilers, splitters of diffusers vereisen meer tijd en materiaal, wat de kosten kan beïnvloeden.

De gemiddelde kosten voor het volledig wrappen van een BMW liggen tussen de €2.195 en €3.500. Deze prijsrange is indicatief; voor een nauwkeurige offerte op maat nodigen we je uit om contact met ons op te nemen zodat we de specifieke details van jouw auto kunnen bespreken. We zorgen dan altijd voor een gedetailleerde offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

HOE LANG DUURT EEN BMW WRAPPEN?

Bij WrapAndGo is het ons doel om transparant te zijn over hoe lang het wrappen van jouw BMW kan duren. Hierbij een indicatie:

Standaard BMW Wrappen: Voor een standaard wrap van een BMW rekenen we gemiddeld 2 tot 3 dagen.

Inclusief Deuren en Sponningen: Kies je ervoor om ook de binnenkant van de deuren en sponningen te wrappen, dan kun je uitgaan van ongeveer 4 dagen werk.

Extra Opties: Als je extra wensen hebt zoals het verwijderen van chroomaccenten of het spuiten van remklauwen, zal dit invloed hebben op de duur van het project. We bespreken graag wat deze aanpassingen betekenen voor de tijdlijn en de kosten.

Bij WrapAndGo ben je verzekerd van een nauwkeurige en professionele afwerking, waarbij we je op de hoogte houden van de voortgang.

HOE LANG DUURT EEN CHROME DELETE?

 • De duur van een chrome delete kan variëren afhankelijk van welke delen van de auto je wilt laten wrappen. Hier zijn enkele algemene tijdschattingen:

  • Raamlijsten: Het wrappen van de raamlijsten duurt ongeveer 2 tot 3 uur.
  • Grille: Het wrappen van de grille duurt ongeveer 1 tot 2 uur.
  • Volledige Chrome Delete: Het wrappen van alle chrome elementen op een hele auto, zoals de raamlijsten, grille, deurhandvaten en andere accenten, kan de hele dag in beslag nemen.

  Dit proces vereist nauwkeurigheid en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat de vinyl wrap naadloos aansluit en een duurzame, aantrekkelijke afwerking biedt. Onze gespecialiseerde car wrappers werken efficiënt en met precisie om de hoogste kwaliteit te garanderen.

  Wil je een chrome delete laten uitvoeren of heb je specifieke vragen over het proces? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met professioneel advies en zorgen voor een duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten.

WAT KOST EEN CHROME DELETE?

 • De kosten van een chrome delete kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type voertuig en de omvang van de te wrappen onderdelen. Hier zijn de prijsindicaties voor onze diensten:

  • Raamlijsten: €250
  • Dakdragers: €200 – €250
  • Grille: €95 (bijvoorbeeld Seat) tot €395 (bijvoorbeeld Audi)
  • Volledige Chrome Delete: €500 – €1500

  Deze prijzen geven een algemeen beeld van de kosten. Voor een nauwkeurige offerte op maat raden we aan om contact met ons op te nemen. We kunnen dan een gedetailleerde prijsopgave geven op basis van uw specifieke wensen en de kenmerken van uw auto.

GEVEN JULLIE GARANTIE OP DE FOLIE EN DE MONTAGE?

 

Bij ons ben je verzekerd van uitgebreide garanties en kwaliteitsservices voor je gewrapte BMW:

 • Folieggarantie: Wij bieden tot 8 jaar garantie op de verticale delen van de hoogwaardige 3M folie, wat de duurzaamheid garandeert.

 • Montagegarantie: Er geldt een garantie van 3 jaar op onze professionele montage, waardoor je verzekerd bent van vakmanschap en een perfecte afwerking.

 • Gratis controles: Wij voeren twee gratis kwaliteitscontroles uit; één na 2 weken en één na 6 maanden, om te verzekeren dat de wrap naar volledige tevredenheid is aangebracht en behouden blijft.

 • Tevredenheidsgarantie: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij streven naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening en producten, ondersteund door onze tevredenheidsgarantie.

Voor meer informatie over onze garantievoorwaarden en hoe deze jouw investering beschermen, kun je altijd contact met ons opnemen.

WAT KUNNEN JULLIE NOG MEER AAN MIJN BMW AANPASSEN?

Naast het wrappen van jouw BMW bieden wij een scala aan aanpassingen om je auto echt uniek te maken. Hier zijn de diensten die wij bieden om de prestaties, esthetiek en bescherming van jouw BMW te verbeteren:

 • Ramen tinten: Voor meer privacy en bescherming tegen UV-straling.

 • Remklauwen spuiten: Voeg een opvallend kleuraccent toe dat zichtbaar is door je velgen.

 • Chiptuning: Optimaliseer de prestaties van je motor voor betere reacties en hogere krachtoutput.

 • Interieur delen wrappen: Verander het interieur met carbon, hout of metallic afwerkingen om het een persoonlijke touch te geven.

 • Gordels vervangen: Personaliseer de veiligheidsgordels door kleuren te kiezen die passen bij je nieuwe interieur.

 • Striping: Voeg racestrepen of andere striping toe voor een sportieve look.

 • Lampen tinten: Subtiele tinten voor de koplampen of achterlichten voor een gestroomlijnd uiterlijk.

 • Paint Protection Film (PPF): Bied extra bescherming tegen krassen en steenslag om je lak te bewaren.

 • Velgen spuiten: Pas de kleur van je velgen aan om je auto een nieuwe stijl te geven.

 • Maxhaust uitlaatsysteem: Verbeter het geluid en de prestaties van je uitlaat met een aanpasbaar digitaal systeem.

 • Velgrandbeschermers: Bescherm je velgen tegen krassen van stoepranden en voeg een kleuraccent toe.

Elk van deze diensten kan op zichzelf of in combinatie met een wrap worden uitgevoerd om je BMW helemaal naar wens te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat voor de specifieke behoeften van jouw voertuig.

ONDERHOUD INSTRUCTIES VOOR JE GEWRAPTE BMW

Om je gewrapte BMW in topconditie te houden, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips:

 • Handwas aanbevolen: Voor het behoud van de wrap raden we aan om je auto met de hand te wassen. Gebruik een pH-neutrale shampoo en een zachte washandschoen om vuil voorzichtig te verwijderen zonder de folie te beschadigen.

 • Wasstraat: Als handwassen geen optie is, kies dan voor een kwalitatieve wasstraat. Omdat touchless wasstraten hier niet beschikbaar zijn, kies dan voor wasstraten met zachte doeken en vermijd borstels die de wrap kunnen krassen.

 • Frequentie van wassen: Het is aan te raden om je BMW minimaal één keer per twee weken te wassen. Dit helpt om opbouw van vuil en verontreinigingen die de folie kunnen beschadigen, te voorkomen.

 • Keramische coating: Het aanbrengen van een keramische coating op je wrap is zeer aan te raden. Deze coating biedt een extra beschermingslaag tegen UV-stralen, chemische verontreinigingen en vergemakkelijkt het schoonmaken van de wrap. Het helpt ook de levensduur van de wrap te verlengen en houdt je BMW er langer als nieuw uitziend.

Volg deze onderhoudsinstructies om de esthetiek en duurzaamheid van je wrap te garanderen. Neem bij vragen of voor meer onderhoudstips contact met ons op.

nl_NL