info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

Waarom de Gtechniq Halo coating een aanrader Is voor je carwrap

Waarom de Gtechniq Halo coating een aanrader is voor je carwrap

Als je overweegt je auto te laten wrappen, dan is het beschermen van je investering een belangrijke overweging. Een van de beste manieren om de duurzaamheid en uitstraling van je wrap te verbeteren, is door het aanbrengen van een speciale coating. Gtechniq Halo Flexibele Film Coating is hierin een uitstekende keuze. Hier zijn de redenen waarom je voor deze coating zou moeten kiezen, samen met de prijsdetails en enkele onderhoudstips.

1. Verbeterde Bescherming en Duurzaamheid

Gtechniq Halo is specifiek ontworpen om vinyl wraps en Paint Protection Films (PPF) te beschermen. Deze coating biedt niet alleen een verbeterde UV-bescherming, die verkleuring en veroudering van de folie tegengaat, maar creëert ook een hydrofobe laag. Hierdoor stoot je auto vuil en water af, wat helpt om de wrap langer schoon en in topconditie te houden.

 1. UV-bescherming: De coating biedt een sterke bescherming tegen UV-stralen, waardoor verkleuring en veroudering van de wrap wordt tegengegaan.
 2. Water- en vuilafstotend: Door de hydrofobe eigenschappen van de coating wordt je auto beschermd tegen water en vuil, wat het onderhoud vergemakkelijkt.
 3. Duurzaamheid: Een coating verlengt de levensduur van de wrap door extra bescherming te bieden tegen alledaagse slijtage en externe invloeden.
 4. Esthetische waarde: De coating zorgt voor een blijvende glans en afwerking van de wrap, waardoor je auto er langer als nieuw uitziet.

2. Prijsstelling

 • Kleine auto’s zoals een Fiat 500: €495,-
 • Gemiddelde auto’s zoals een Tesla: €595,-
 • Grote auto’s zoals een Audi Q8: €695,-

De prijzen zijn inclusief de volledige behandeling met de Gtechniq Halo coating, wat de kosten rechtvaardigt door de langdurige bescherming en verminderde onderhoudsbehoefte.

3. Aanbevolen Onderhoud

Voor het behoud van de kwaliteit van de coating, raden wij aan om je auto met de hand te wassen. Het gebruik van een wasstraat kan de coating sneller doen slijten. Handwas zorgt voor een zachte en grondige reiniging, waardoor de levensduur van de Halo coating optimaal blijft. Overigens blijft het altijd belangrijk om vogelpoep zo spoedig mogelijk te verwijderen! De coating vertraagt het invreten van de vogelpoep maar voorkomt niet!

4. Gratis Onderhoudskit

Bij elke behandeling met Gtechniq Halo coating ontvang je een gratis onderhoudskit om je auto in perfecte staat te houden. Deze kit bevat:

 • Speciale pH-neutrale shampoo: Perfect voor het veilig reinigen van je gewrapte auto.
 • Washandschoen: Zacht voor de wrap en effectief in het verwijderen van vuil.
 • Microvezel doekje: Ideaal voor het drogen en polijsten zonder krassen.
 • Glas cleaner: Voor een streeploze glans op alle glazen oppervlakken van je auto.

5. Duur van de Coating

De Gtechniq Halo coating blijft tot twee jaar zitten, waardoor je langdurig van de voordelen geniet zonder dat je je zorgen hoeft te maken over frequente herapplicaties.

Wrapping it up...

Het kiezen voor Gtechniq Halo als beschermende coating voor je auto wrap is een investering in de duurzaamheid en het uiterlijk van je voertuig. Met de bescherming tegen UV-stralen, de afstotende werking tegen water en vuil, en de meegeleverde onderhoudskit, biedt deze behandeling een uitstekende waarde voor je geld. Ben je klaar om je auto die extra bescherming te geven die het verdient? Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie over onze wrap en coating services.

nl_NL