info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

Archieven: FAQs

Hoe moet ik mijn wrap onderhouden?

Belangrijkste is dat de auto regelmatig gewassen wordt. Beste is omdat elke 2 weken te doen. Dit kan handwas zijn maar je kan ook met de auto door de wasstraat.

Kan ik zelf de Alloygators monteren?

Ja dat kan mits je het juist gereedschap hebt. Wat heb je nodig? – Set Alloygators – Een brug of een krik – Een grote rubberen hamer – Compressor om je banden weer op te pompen – Water en zeep om tussen de band en de velg te spuiten

Waar bestaat de Maxhaust Soundsystem set uit?

Het Maxhaust Active Sound System simuleert een grootvolume motor (V6 / V8) via externe luidsprekers en geeft uw voertuig een speciale geluidskarakteristiek die niet kan worden bereikt met een standaard uitlaatsysteem. Een luidspreker geschikt voor installatie binnen en buiten. Ons geluidssysteem kan worden uitgebreid tot maximaal 4 speakers.De Speaker heeft een omtrek van ongeveer 64 …

Waar bestaat de Maxhaust Soundsystem set uit? Lees verder »

Is mogelijk het Maxhaust Systeem zelf installeren?

De installatie is niet moeilijk voor iemand met ervaring. De aanwezigheid van het juiste gereedschap is dan wel een vereiste. Bij montage onder het voertuig is laswerk wel noodzakelijk. Dit moet altijd door een specialist worden gedaan.

Is het systeem zichtbaar als het geïnstalleerd is?

Nee ! Het originele uiterlijk van de auto is bewaard gebleven. Van buitenaf is het systeem niet zichtbaar. Als het in de kofferbak is geïnstalleerd, ziet u maximaal de openingen van onderen. Zijn de speakers onder de auto gemonteerd kun je deze alleen zien als je onder de auto gaat liggen.

nl_NLDutch