info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

FAQs

Mijn gordel zit vast, kunnen jullie die repareren?

Je hebt een probleem met een vastzittende gordel? Dat klinkt vervelend! Helaas kunnen wij dit specifieke probleem niet repareren. Onze specialiteit ligt in het vervangen van gordelbanden. Als je gordel vastzit, is de kans groot dat het probleem bij de spanner ligt, en deze zou vervangen moeten worden.

Zit er garantie op het spuiten van remklauwen?

Ja wij bieden 1 jaar garantie op het spuiten van de remklauwen als we ze spuiten op de auto. En we geven 3 jaar garantie als we de remklauwen demonteren en dan spuiten. Dit komt omdat de voorbewerking beter is bij demonteren dan op de auto spuiten.

Is de gebruikte verf hittebestendig?

Ja, de verf die we gebruiken is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de hoge temperaturen die remklauwen kunnen bereiken tijdens het remmen.

Kan je remklauwen wrappen?

Ja en nee. Als de remklauwen gespoten zijn en dus in de lak staan dan kunnen we ze wrappen. Ongespoten remklauwen kunnen we niet wrappen omdat dit niet hecht op onbehandeld materiaal.

Wat kost remklauwen verven?

Remklauwen verven kosten 395,- voor 4 stuks. Voor 2 stuks. Dit is op basis dat we de remklauwen op de auto spuiten. We plakken de remklauwen dan helemaal netjes af, schuren ze, ontvetten ze en daarna spuiten we de remklauwen. Een andere manier is om de remklauwen te demonteren, te zandstralen en dan te spuiten. …

Wat kost remklauwen verven? Lees verder »

Welke kleuren kan ik de remklauwen laten verven?

De remklauwen kunnen wij in elke kleur spuiten die je maar wil. Standaard bij de prijs inbegrepen zitten de volgende kleuren, rood, geel, paars, zilver, blauw, wit en zwart. Tegen meerprijs kunnen we de remklauwen in iedere gewenste kleur spuiten

nl_NLDutch