MERCEDES CARWRAPPEN

MERCEDES CARWRAP SPECIALIST

Niet voor niets laat de Mercedes dealer uit Den Haag zijn auto’s door WrapAndGo aanpakken. Diverse promo auto’s en klanten auto’s hebben wij voor hen uitgevoerd.

Doordat we er inmiddels genoeg hebben gedaan weten we precies hoe alles in elkaar zit. En dat is niet geheel onbelangrijk aangezien we veel delen demonteren om de beste kwaliteit bij het wrappen te behalen. 

Behalve carwrappen zijn we ook gespecialiseerd in ramen tinten, remklauwen en/of je velgen in iedere gewenste kleur spuitenDoor het wrappen van de chrome delen naar zwart kan je je auto al een hele andere look geven. Bij verkoop van de auto kan zonder schade de folie worden verwijderd zodat alles weer in originele staat is.

Je bent bij ons altijd welkom met of zonder afspraak om de kleurstalen en/of onze werkwijze te bekijken. Want kwaliteit dat is waar het allemaal om draait en dat kan je bij ons live zien.

Heb je vragen bel of kom gerust langs. 070-3681097 Wij zitten in het Westland aan de Hoogweg 2C in De Lier – 5 minuten vanaf de A4.

Hieronder vind je foto’s van diverse Mercedes modellen die we al gewrapt hebben.

nl_NLDutch
Scroll naar top