UITLAATGELUID UIT EEN SPEAKER

MAXHAUST ACTIVE SOUND SYSTEM

WAT IS HET MAXHAUST ACTIVE SOUND SYSTEM?

Maxhaust is een geavanceerd Active Sound System dat het uitlaatgeluid van voertuigen verbetert door gebruik te maken van externe luidsprekers en geluidsgeneratoren. Het systeem simuleert realistische motorgeluiden, zoals die van een krachtige V8-motor, zonder fysieke aanpassingen aan de uitlaat.

De geluiden kunnen worden beheerd en aangepast via een gebruiksvriendelijke smartphone-app, wat je de mogelijkheid biedt om het geluid naar eigen voorkeur aan te passen. Maxhaust biedt een complete rijervaring met extra functies zoals luchtvering, uitlaatklepbediening, pedaalafstemming en sfeerverlichting, allemaal bestuurbaar via dezelfde app. Dit systeem is ontworpen voor autoliefhebbers die hun rijervaring willen verbeteren zonder concessies te doen aan de prestaties of esthetiek van hun voertuig.

WAT KOST HET MAXHAUST SYSTEEM?

Het Maxhaust systeem kost €1799,-. Deze prijs omvat een complete set die alles bevat wat je nodig hebt om het systeem te installeren en optimaal te laten functioneren. De set bevat:

 1. Geluidsgenerator: Produceert realistische motorgeluiden.
 2. Externe luidsprekers: Speciaal ontworpen luidsprekers voor het weergeven van de geluiden.
 3. Elektronische besturingseenheid (ECU): Beheert het systeem en maakt aanpassingen mogelijk.
 4. Kabelset: Alle benodigde kabels voor de installatie.
 5. Maxhaust SoundBooster module: Maakt aanpassingen via een smartphone-app mogelijk.
 6. Maxhaust Bridge: Een veelzijdige interface voor het beheren van diverse voertuigfuncties, zoals geluid, luchtvering en verlichting, allemaal via één enkele app.

Met dit uitgebreide pakket kun je het geluid van je voertuig personaliseren en verbeteren, terwijl je ook andere handige functies toevoegt.

HOE LANG DUURT HET INBOUWEN?

De inbouwtijd van het Maxhaust systeem varieert afhankelijk van het voertuig. Gemiddeld duurt de installatie één dag. Als professionele installateurs zorgen wij ervoor dat het systeem correct en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij het plug-and-play ontwerp is het systeem relatief eenvoudig te installeren, maar een professionele installatie garandeert de beste resultaten en optimale prestaties.

PAST HET SYSTEEM ONDER IEDERE AUTO?

Het Maxhaust systeem is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste voertuigen die zijn uitgerust met een CAN-bus (Controller Area Network) systeem. Dit betekent dat het systeem kan worden geïnstalleerd in een breed scala aan auto’s, ongeacht het merk of model, zolang ze beschikken over deze technologie. De CAN-bus zorgt voor een efficiënte communicatie tussen de verschillende elektronische componenten van de auto, wat essentieel is voor de correcte werking van het Maxhaust systeem.

Neem contact met ons op voor advies over de compatibiliteit met jouw specifieke voertuig. Wij kunnen je helpen om te bepalen of het Maxhaust systeem geschikt is voor jouw auto en zo ja, hoe het het beste geïnstalleerd kan worden.

WAT KAN IK ER NOG MEER MEE?

Naast het verbeteren van het uitlaatgeluid biedt het Maxhaust systeem diverse andere functies die de rijervaring verder personaliseren en verbeteren:

 1. Luchtvering Aanpassingen: Het systeem stelt je in staat om de rijhoogte van je voertuig nauwkeurig aan te passen via een app. Dit biedt de mogelijkheid om de balans tussen comfort en sportieve prestaties perfect af te stemmen op jouw voorkeuren.

 2. Uitlaatklepbediening (Valve Control): Met de uitlaatklepbediening kun je de opening van de uitlaatkleppen regelen. Dit betekent dat je het geluid van je uitlaat kunt variëren van stil tot volledig open, afhankelijk van de rijomstandigheden en je persoonlijke voorkeur. Hierdoor kun je in stilte rijden in woonwijken en genieten van een sportief geluid op de snelweg.

 3. Pedaalafstemming (Chip Control): Het systeem maakt het mogelijk om de gasrespons van je voertuig aan te passen. Dit zorgt voor een snellere en dynamischere rijervaring, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als sportieve ritten. Je kunt de gevoeligheid van het gaspedaal aanpassen om je rijstijl beter te ondersteunen.

 4. Sfeerverlichting: Maxhaust biedt een sfeerverlichtingssysteem dat je interieur kan verlichten met miljoenen kleurcombinaties, kleurverlopen en verschillende animaties. Deze verlichting kan worden gesynchroniseerd met de rijmodi of persoonlijke voorkeuren, wat zorgt voor een unieke en sfeervolle rijomgeving. Denk bijvoorbeeld aan een rustige blauwe gloed in comfortmodus en een levendig rood in sportmodus.

 5. Integratie van Maxhaust Bridge: De Maxhaust Bridge is een veelzijdige interface die alle functies van het systeem integreert en via een enkele app bestuurbaar maakt. Dit zorgt voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, waarbij je volledige controle hebt over alle aanpassingen en instellingen van je voertuig. Of het nu gaat om het aanpassen van de luchtvering, het regelen van de uitlaatkleppen of het instellen van de sfeerverlichting, alles is eenvoudig te beheren via de Maxhaust app.

 6. Custom Sounds: Naast de standaard motorgeluiden biedt het Maxhaust systeem ook de mogelijkheid om aangepaste geluiden te creëren en te gebruiken. Dit betekent dat je je eigen unieke geluidsprofiel kunt ontwerpen, waardoor je voertuig nog meer opvalt en aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

 7. Start-Stop Control: Met de Start-Stop Control functie kun je de werking van het start-stop systeem van je voertuig beheren. Dit betekent dat je het systeem kunt inschakelen of uitschakelen naar wens, wat bijdraagt aan een comfortabelere rijervaring, vooral in stedelijke omgevingen met veel verkeer.

 8. Convertible Control: Voor voertuigen met een cabriodak biedt Maxhaust een Convertible Control functie. Hiermee kun je de bediening van het cabriodak integreren in de Maxhaust app, waardoor je het dak eenvoudig kunt openen en sluiten via dezelfde interface die je gebruikt voor andere voertuigfuncties.

Deze veelzijdigheid en aanpasbaarheid maken het Maxhaust systeem een waardevolle toevoeging voor elke autoliefhebber die zijn rijervaring wil personaliseren en optimaliseren. Voor meer informatie, bezoek de Maxhaust website.

WAAR WORDT HET SYSTEEM INGEBOUWD?

Het Maxhaust systeem kan op verschillende plaatsen onder het voertuig worden gemonteerd, afhankelijk van het model en de beschikbare ruimte. Meestal wordt het systeem geïnstalleerd op de plek van het reservewiel of direct onder de auto. Deze flexibiliteit in montageopties zorgt ervoor dat het systeem goed geïntegreerd kan worden zonder de esthetiek of functionaliteit van het voertuig te verstoren. Wij adviseren de beste montageoptie voor jouw specifieke auto om de optimale prestaties en esthetiek te garanderen.

ZIT ER GARANTIE OP DE MAXHAUST?

Ja, er zit garantie op de inbouw en producten van Maxhaust. Deze garantie bedraagt één jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode recht hebt op gratis reparatie of vervanging van onderdelen als er zich problemen voordoen die onder de garantie vallen. Voor specifieke garantievoorwaarden en -duur kun je contact met ons opnemen of de aankoopdocumentatie raadplegen.

WAT IS HET VOORDEEL TEGENOVER EEN ECHTE SPORTUITLAAT?

 1. Geen fysieke modificaties: Maxhaust verbetert het geluid zonder aanpassingen aan de uitlaat, wat betekent dat er geen wijzigingen in de voertuigemissies zijn.
 2. Aanpasbaarheid: Het geluid kan eenvoudig worden aangepast via een smartphone-app, waardoor je verschillende geluiden en instellingen kunt kiezen.
 3. Wettelijke conformiteit: Omdat er geen veranderingen aan de uitlaat plaatsvinden, voldoet het systeem vaak aan de lokale wetgeving en emissievoorschriften.
 4. Flexibiliteit: Je kunt het systeem eenvoudig in- en uitschakelen, ideaal voor situaties waarin je stil wilt rijden.
 5. Extra functies: Naast het geluid biedt Maxhaust functies zoals luchtveringaanpassing, sfeerverlichting, uitlaatklepbediening en meer, wat een volledige personalisatie van de rijervaring mogelijk maakt.

Deze voordelen maken Maxhaust een veelzijdige en gebruiksvriendelijke optie voor autoliefhebbers die het geluid en de functionaliteit van hun voertuig willen verbeteren zonder ingrijpende modificaties. Voor meer informatie, bezoek de Maxhaust website.

nl_NL