MERCEDES CARWRAPPEN
In de buurt van Rotterdam

MERCEDES CARWRAP SPECIALIST

Inmiddels kunnen we ons wel een Mercedes specialist noemen zoveel hebben we er gedaan. Ook voor Mercedes Benz Den Haag (dealer) doen wij regelmatig promotie of klanten auto’s. Hier zie je een promofilmpje met een door ons gewrapte Mercedes A-klasse.

Doordat we er genoeg hebben gedaan weten we precies hoe alles in elkaar zit. En dat is ook een vereiste omdat wij om hoge kwaliteit te kunnen bieden heel veel delen demonteren. Onder andere halen wij de bumper, handgrepen en spiegels eraf. Zo kunnen wij de folie overal netjes wegwerken. Doordat wij een snijtape (knifeless tape) gebruiken hoeven wij niet op de auto te snijden en zo voorkomen we krassen.

Ook tot onze specialiteit behoren het tinten van ramen, remklauwen en/of velgen spuiten. Uiteindelijk kunnen we natuurlijk alles aan je auto veranderen. Heb je je wensen bel of stuur gerust een mailtje. Heel populair is het wrappen van de chrome delen zoals raamlijsten, grill en daklijsten naar zwart, dit kan mat of glanzend zwart zijn. Mat voor een stoere look en glanzend voor een chique look.

Je bent bij ons altijd welkom om kleurstalen en/of onze werkwijze te bekijken. Want kwaliteit dat is waar het allemaal om draait en dat kan je bij ons live zien.

Heb je vragen bel of kom gerust langs. 070-3681097

Hieronder vind je foto’s van diverse Mercedes modellen die we al gewrapt hebben. Als je op de foto’s klikt krijg meer foto’s en info te zien.

Wij zitten 18 minuten rijden van Rotterdam, maar voor kwaliteit is dat natuurlijk peanuts 🙂

nl_NLDutch
Scroll naar top