info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

PIANO WRAPPEN

KAN IK MIJN PIANO LATEN WRAPPEN?

Ja dat kan zeker. Bij wrappen denk je niet snel aan piano’s of keuken’s maar eerder aan mooie auto’s in een matte folie. Maar folie kan voor veel doeleinden gebruikte worden, van auto’s wrappen tot het wrappen van kozijnen, meubels en zo dus ook piano’s. 

WAAROM ZOU IK MIJN PIANO LATEN WRAPPEN?

Het wrappen van je piano is een redelijk eenvoudige manier om je piano een andere kleur te geven. Of dit nou standaard zwart of wit is of dat je kiest uit één van de andere 500 beschikbare kleuren. Een ander voordeel van wrappen is dat het niet permanent is in tegenstelling tot verven of spuiten. Je hoeft de piano ook niet uit elkaar te halen of naar een spuiter te brengen, we kunnen de piano gewoon bij jou op locatie wrappen. 

Voordelen van wrappen opgesomd:

* Eenvoudig en snel een complete metamorfose
* We kunnen de piano wrappen op locatie
* De wrap is niet permanent
* 500+ kleuren beschikbaar

WAT KOST EEN PIANO WRAPPEN?

De prijs van een piano wrappen ligt tussen de 500,- en 2000,- De prijs van een piano wrappen is afhankelijk van de complexheid van het model piano. Op de foto’s van de glanzend witte piano kan zien dat deze veel sierdelen heeft. Dit is veel meer werk om te wrappen dus neemt ook meer tijd in beslag. Je heb ook piano’s met veel vlakke delen, dit is dus makkelijk en sneller gewrapt. De glanzend witte piano wrappen koste 1250,- 

HOE LANG DUURT EEN PIANO WRAPPEN?

Een piano wrappen kan meestal in 1 a 2 dagen gewrapt worden. Afhankelijk van de complexheid en de grootte van de piano.

Piano.wrap.3m.hoogglans.wit5
Piano.wrap.3m.hoogglans.wit7

HOE GAAT HET WRAPPEN VAN MIJN PIANO IN ZIJN WERK?

Er zijn 5 stappen om jouw piano een perfecte metamorfose te geven.

1. Kleur bepalen
Allereerst moet je bepalen welke kleur je je piano wil laten wrappen. Je kan bij ons langs komen of we komen naar jou om de kleurstalen te bekijken en zo de perfecte kleur te kiezen.

2. Delen demonteren indien nodig
Als de kleur gekozen is dan komen we bij jou op locatie de piano wrappen. Hier demonteren we de delen die nodig zijn om het beste resultaat te krijgen. Dit kan de klep zijn of misschien wel een boven deel.

3. Schoonmaken
Na het demonteren kunnen we beginnen met het schoonmaken en ontvetten van de piano. Zo zorgen we ervoor dat de folie goed plakt. Aangezien piano’s veel stof pakken is dit een hele belangrijk stap.

4. Wrappen
Nu gaat het echte werk beginnen, het wrappen van de piano. Hierbij zullen we alle in het zicht zittende delen wrappen en gaat de metamorfose echt vormen aannemen.

5. Opleveren
De piano is gewrapt en klaar! Samen gaan we het resultaat bekijken en zal dit een aanwinst zijn voor jouw interieur. Je mag nu altijd een stukje voor ons spelen natuurlijk 🙂

HOE ZIET DAT WRAPPEN ER DAN UIT? NOU ZO!

DE 'BEFORE AND AFTER' SLIDER

Before After
nl_NLDutch