info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

Tesla Model 3 - 3M Satin Dark Grey

De volgende aanpassingen hebben we gedaan:

  • Gewrapt in 3M Satin Dark Gry
  • Chrome delete 3M Satin Black

Meer info over auto wrappen en chrome delete vind je hier.

We hebben deze Tesla Model 3 getransformeerd met een prachtige wrap in 3M Satin Dark Grey. Deze stijlvolle en moderne satin grijze tint benadrukt de strakke, futuristische lijnen van de Model 3 en geeft de auto een verfijnde, geavanceerde uitstraling.

Daarnaast hebben we een chrome delete uitgevoerd met 3M Satin Black op de logo’s, grill en raamlijsten. Dit zorgt voor een gestroomlijnde, monochrome look die perfect samengaat met de satin afwerking van de wrap, en geeft de auto een extra sportieve en elegante touch.

Als 3M Gecertificeerd wrapbedrijf garanderen we de hoogste kwaliteit en vakmanschap in elk project dat we uitvoeren. De keuze voor 3M Satin Dark Grey en 3M Satin Black is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten, maar ook vanwege de duurzaamheid en bescherming die ze bieden aan de originele lak van de Tesla.

Met deze nieuwe, verfijnde look trekt de Tesla Model 3 ongetwijfeld de aandacht en laat zien dat stijl en functionaliteit perfect kunnen samengaan. Met deze wrap en chrome delete is de Model 3 klaar om zowel de stadsstraten als de snelwegen in stijl te domineren.

nl_NL