info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

REMKLAUWEN SPUITEN

REMKLAUWEN SPUITEN IN ELKE KLEUR!

Je ziet het steeds vaker, gespoten remklauwen, dé finishing touch voor jouw auto. Schoenen maken de man, mooie remklauwen de auto! 

De remklauwen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden. 

REMKLAUWEN SPUITEN KAN OP VERSCHILLENDE MANIEREN

Er zijn twee manieren om je remklauwen te laten spuiten. De één net wat beter dan de andere. Het verschil zit hem voornamelijk in de details en in de garantie die we kunnen geven.

Optie 1: De remklauwen spuiten terwijl deze nog gemonteerd zitten.

  • Kosten: € 98,75 per stuk. 4 stuks € 395,-
  • Duur werkzaamheden: 26 uur (Indien er geen logo’s geplakt dienen te worden kan de auto dezelfde dag nog worden opgehaald)
  • Garantie 1 jaar

Hierbij plakken we de remkauwen helemaal netjes af. Als eerste spuiten we de remklauwen in een 2 componenten (2K) grondlak, daarna worden de remkauwen gespoten in ook een 2K verf kleur naar keuze. 

Mochten er logo’s op de remklauwen zitten dan plaatsen we deze uiteraard ook weer terug waarna we deze aflakken met een 2K blank lak. Uiteraard zijn dit hittebestendige lakken.

Optie 2: De remklauwen demonteren, zandstralen en dan spuiten.

  • Kosten: € 248,75 per stuk. 4 stuks € 995,-
  • Duur werkzaamheden: 3 a 4 dagen
  • Garantie 3 jaar

Als eerst zullen we de remklauwen demonteren waarna we deze zorgvuldig uit elkaar halen en we de remklauwen en klemmetjes zullen zandstralen zodat deze weer als nieuw zijn. Al het vuil en olie’s die zich na verloop van tijd hebben gehecht aan de remklauwen zijn dan verwijderd. 

Vervolgens is het tijd om de remklauwen in elke gewenste kleur te spuiten in de spuitcabine. Ook hier kunnen we de originele logo’s terug plaatsen alvorens we deze aflakken met blanke lak. Uiteraard werken we hier ook met de sterke 2K hittebestendige lakken.

Nadat de remklauwen gespoten zijn zullen we alles weer zorgvuldig in elkaar zetten en terug monteren waarna we het hele remsysteem zullen ontluchten.

OVERZICHT VERSCHILLENDE WERKWIJZEN

GEMONTEERD OP DE AUTO SPUITEN

GEDEMONTEERD SPUITEN

HET RESULTAAT VAN DEMONTEREN, ZANDSTRALEN EN OPNIEUW SPUITEN

EXTRA BESCHERMING VOOR JE REMKLAUWEN

Nu je remklauwen mooi zijn gespoten dan wil je dat natuurlijk ook zo houden. Om dat te kunnen bereiken raden we aan een laag keramische coating aan te brengen. Dit is doorzichtige laag die de remklauwen beschermen en vuil minder goed laat hechten waardoor ze makkelijker zijn schoon te maken. 

Kosten voor het aanbrengen van zijn keramische coating

– 2 stuks 70,-
– 4 stuks 140,-

Cartec-WaxGuard-Ceramic-Guard-coating

PORTFOLIO REMKLAUWEN SPUITEN

nl_NLDutch