info@wrapandgo.nl | 070 368 10 97 | WhatsApp ons!

AUTO INTERIEUR WRAPPEN

HOE GAAT DAT NOU, ZO'N AUTO WRAPPEN?

Oké, je vraagt je misschien af hoe we die wrap nou eigenlijk op je auto krijgen. Laten we even door het proces lopen:

  1. Logo’s verwijderen: Allereerst nemen we afscheid van die logo’s. Geen zorgen, we doen het voorzichtig en ze komen weer netjes terug zodra de wrap erop zit.

  2. Auto wassen: Vervolgens geven we je auto een grondige wasbeurt. We willen namelijk niet dat er stof of vuil onder de wrap komt, dat ziet er niet uit.

  3. Kleien: Daarna gaan we kleien. Nee, niet zoals in de kleuterklas, maar met speciale auto klei. Dit haalt de allerkleinste vuildeeltjes van je lak af die je met het blote oog niet eens ziet.

  4. Ontvetten: Daarna gaan we de auto ontvetten. Dit zorgt ervoor dat de wrap straks goed plakt en netjes blijft zitten.

  5. Demonteren (indien nodig): Als het nodig is, halen we sommige delen van je auto er even af. Dit doen we zodat we overal goed bij kunnen en de wrap er strak en naadloos op komt te zitten.

Daarna is het tijd om de wrap aan te brengen. We doen dit heel zorgvuldig, om ervoor te zorgen dat alles er perfect uitziet. Zodra de wrap erop zit, zetten we eventueel gedemonteerde onderdelen weer terug en plakken we de logo’s weer op hun plek.

En voilà, je auto is getransformeerd! Het lijkt misschien veel werk, maar bij Wrap&Go zijn we echte pro’s. We zorgen ervoor dat je auto er fantastisch uitziet en dat de wrap er perfect op zit. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je vernieuwde ride!

nl_NL