WHAT DID WE DO?

Tesla Model Y

  • Gewrapt in 3M Matte Black
  • Voor en achter emblemen geel gewrapt
  • Remkkauwen geel gespoten met zwarte Tesla letters onder de blanke lak

Meer info over auto’s wrappen vind je hier

Strak en Stijlvol: De Tesla Model Y in 3M Matte Black

Bij Wrap&Go hebben we een passie voor auto’s en voor het verheffen van hun stijl naar een hoger niveau. Onlangs hebben we de kans gehad om onze expertise in te zetten voor een Tesla Model Y, en het resultaat is ronduit verbluffend.

Het eerste dat opvalt aan deze speciale Model Y is de op maat gemaakte 3M Matte Black wrap. Deze stijlvolle wrap geeft de auto een moderne en onderscheidende uitstraling die onmiskenbaar is. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat indruk maakt; de kwaliteit van ons werk wordt ondersteund door een garantie van drie jaar op de wrap. Dit is onze belofte van kwaliteit en onze inzet voor onze klanten.

Maar we zijn niet gestopt bij de wrap. We hebben ook aandacht besteed aan de details, wat elke auto uniek maakt. De remklauwen van de Model Y zijn vakkundig gespoten in een levendig geel, contrasterend met het matte zwart van de wrap en het strakke design van de auto. En voor een extra persoonlijk tintje hebben we onder de blanke lak de Tesla letters in zwart aangebracht.

En het zit hem niet alleen in de grote dingen; het gaat ook om de details. De Tesla-logo’s aan de voor- en achterkant zijn eveneens in het opvallend geel gewrapt, wat een harmonieus geheel vormt met de rest van het ontwerp.

Op het spuitwerk bieden we een garantie van één jaar, een extra zekerheid dat onze klanten een product van hoge kwaliteit ontvangen dat is gebouwd om te blijven.

Bij Wrap&Go streven we ernaar om elke auto die we aanpakken te transformeren in iets spectaculairs. Deze Tesla Model Y in 3M Matte Black is daar een perfect voorbeeld van – een combinatie van onze technische vaardigheden, oog voor detail, en passie voor auto’s. Het resultaat is een auto die niet alleen de eigenaar blij maakt, maar ook een glimlach op ons gezicht tovert elke keer als we er naar kijken.

nl_NL