CARWRAPPING

COLOUR CHANGE WRAP

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change carwrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer.

FULL COLOUR WRAP

Is een color change carwrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Een camouflage print, maar ook een eigen ontwerp is mogelijk.

DETAIL WRAP

Alleen een paar details van je auto een andere kleur wrappen? Zoals het zwart wrappen van chrome delen, alleen een dak en spiegels of misschien wel je interieur delen. Alles kan!

WAT IS CARWRAPPING?

Bij carwrapping, oftewel het inpakken van een voertuig, wordt het voertuig voorzien van een vinyl kleurlaag ook wel wrapfolie genoemd. Carwrapping is de ideale manier om o.a. je auto, motor of boot een persoonlijke touch te geven of in zijn geheel een andere kleur te geven.

Carwrappen kun je ook wel zien als het aanbrengen van een beschermlaag over de laklaag. De originele laklaag wordt namelijk niet blootgesteld aan weersomstandigheden, zonlicht en andere nare invloeden van buitenaf. Ook tegen steenslag biedt de carwrap folie bescherming. Zodra de auto verkocht moet worden of de lease auto weer ingeleverd wordt, dan komt de originele laklaag er in een keurige staat onder vandaan. Je auto opnieuw spuiten is dus niet meer nodig.

WAAROM JE AUTO LATEN WRAPPEN?

  • Makkelijk te vervangen/verwijderen
  • De folie biedt bescherming tegen lakschade
  • Geen verkleuring van originele lak door UV straling
  • Snelle metamorfose van uw auto in elke gewenste kleur en stijl
  • Kleuren folie beschikbaar die niet standaard tot de kleurenrange van de verffabrikanten behoren
  • Niet permanent zoals spuiten (na maanden of jaren is de folie zonder schade te verwijderen)

WIJ WERKEN UITSLUITEND MET DE BESTE MATERIALEN

Naast de normale glanzende folies bestaan er ook matte varianten en carwrap folies met een structuur, denk daarbij aan een voelbare carbon structuur, brushed steel, diverse leer structuren, metallics, parelmoer en chrome.

WERKWIJZE AUTO WRAPPEN

1. Reinigen
We beginnen met het standaard wassen van het voertuig met zeep, zorgen dat het grove vuil van het voertuig af is. Na het wassen blijft op de lak altijd hardnekkig, vastzittend vuil achter. Denk aan boomsappen, insectenresten, teerspetters en chemische vervuiling. Met klei haal je deze vervuiling veilig en zonder te krassen van je lak af. Je lak zal na de behandeling écht spiegelglad aanvoelen. Het minste geringste zie je namelijk door de folie heen.

2. Demonteren
Wij bij WrapAndGo zijn er van overtuigd dat demonteren een pre is voor het behalen van het beste resultaat. Wij demonteren voor we beginnen met carwrappen o.a de verlichting, handgrepen, raamlijsten, antennes, bumpers etc etc. Met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche weten wij precies wat we doen en word alles weer gemonteerd zoals het hoort.

3. Wrappen
Het wrappen van het voertuig gebeurd alleen met een A-kwaliteit folie en wordt aangebracht door goed opgeleide gecertificeerde mensen zodat u verzekerd bent van een kwaliteits carwrap met een lange levensduur waar wij uiteraard garantie op geven.

nl_NLDutch
Scroll naar top