CARWRAPPING

COLOUR CHANGE WRAP

Geef jouw auto een compleet nieuwe kleur! Bij een color change carwrap is een matte of glanzende folie mogelijk maar ook voelbare folies zoals carbon, brushed steel of leer.

FULL COLOUR WRAP

Is een color change carwrap te gewoontjes voor je? WrapAndGo kan dan iets speciaals voor je ontwerpen. Een camouflage print, maar ook een eigen ontwerp is mogelijk.

DETAIL WRAP

Alleen een paar details van je auto een andere kleur wrappen? Zoals het zwart wrappen van chrome delen, alleen een dak en spiegels of misschien wel je interieur delen. Alles kan!

WAT IS CARWRAPPING?

Bij carwrapping, oftewel het inpakken van een voertuig, wordt het voertuig voorzien van een vinyl kleurlaag ook wel wrapfolie genoemd. Carwrapping is de ideale manier om o.a. je auto, motor of boot een persoonlijke touch te geven of in zijn geheel een andere kleur te geven.

Carwrappen kun je ook wel zien als het aanbrengen van een beschermlaag over de laklaag. De originele laklaag wordt namelijk niet blootgesteld aan weersomstandigheden, zonlicht en andere nare invloeden van buitenaf. Ook tegen steenslag biedt de carwrap folie bescherming. Zodra de auto verkocht moet worden of de lease auto weer ingeleverd wordt, dan komt de originele laklaag er in een keurige staat onder vandaan. Je auto opnieuw spuiten is dus niet meer nodig.

WAAROM JE AUTO LATEN WRAPPEN?

  • Makkelijk te vervangen/verwijderen
  • De folie biedt bescherming tegen lakschade
  • Geen verkleuring van originele lak door UV straling
  • Snelle metamorfose van uw auto in elke gewenste kleur en stijl
  • Kleuren folie beschikbaar die niet standaard tot de kleurenrange van de verffabrikanten behoren
  • Niet permanent zoals spuiten (na maanden of jaren is de folie zonder schade te verwijderen)
nl_NLDutch
Scroll naar top